Definitief ontharen met de Soprano ICE

Wilt u voorgoed van ongewenste haargroei af, maar heeft u geen zin in een reeks van pijnlijke laserbehandelingen? Maak dan kennis met onze laserbehandelingen met de Soprano ICE. Met de Soprano ICE wordt de ongewenste haargroei op een 100% pijnloze manier verwijderd. Nooit meer scheren, epileren of waxen, maar definitief uw haargroei verwijderen op een geheel pijnloze manier.

Laser ontharen is 100% pijnloos

Laser ontharen, ook wel definitief ontharen of permanent ontharen genoemd, kan op verschillende manieren worden toegepast. Voor het verwijderen van ongewenst haargroei zijn namelijk verschillende methodes op de markt.

De meest voorkomende methode om haren definitief te verwijderen zijn laserbehandelingen. Deze behandelingen zijn zowel geschikt voor mannen en vrouwen en kunnen toegepast worden op het gehele lichaam. Bij laser ontharen worden laserstralen diep in de huid ‘afgeschoten’ waardoor het haarzakje vernietigd wordt. Het haartje in dit zakje zal afsterven en doordat het zakje is vernietigd, zal er geen nieuw haartje meer ontstaan. Hierdoor is dit één van de meest effectieve manieren om de huid definitief te ontharen. Daarnaast zijn onze laserbehandelingen geschikt voor alle huidtypes en alle haarkleuren.

Naast laser ontharen bestaat er ook IPL ontharen. Bij IPL ontharen worden, net als bij laser ontharen, laserstralen ‘afgeschoten’ op de huid. Het verschil met laser ontharen, is dat bij IPL ontharen de stralen minder diep in de huid doordringen. Hierdoor is IPL ontharen vele malen minder effectief dan laser ontharen. Over het algemeen zijn IPL behandelingen daarom ook goedkoper dan laserbehandelingen.

Definitief ontharen bij Smooth Laser Clinic in Enschede

Smooth Laser Clinic aan de Kuipersdijk in Enschede is dé specialist op het gebied van definitief ontharen. Wij maken gebruik van de Soprano ICE, de meest effectieve ontharingslaser die op dit moment op de markt beschikbaar is. Ontharen met de Soprano ICE is 100% pijnloos. Daarom is deze laserapparaat ook benoemd tot het beste ontharingsplatform tijdens de Aesthetic Awards.

Ontharen met de Soprano ICE brengt ook andere voordelen met zich mee. Het is namelijk geschikt voor alle huidtypes. Of u nu een lichte huid heeft of een donkere huid, laser ontharen met de Soprano ICE is altijd mogelijk. Ook werkt de laser optimaal op lichte en donkere haren. Daarnaast heeft u na een definitieve ontharingsbehandeling geen hersteltijd. U kunt gelijk uw normale activiteiten weer oppakken.

Behandelingen uitgevoerd door medisch geschoold personeel

U wordt bij Smooth Laser Clinic uitsluitend behandeld door medisch geschoold personeel. Wij hechten een grote waarde aan patiëntveiligheid en de kwaliteit van onze behandelingen. Al onze specialisten hebben daarom een afgeronde opleiding met een specialisatie tot laserspecialist. Bij Smooth Laser Clinic weet u dus zeker dat u aan het goede adres bent voor definitief ontharen.

Wilt u meer informatie over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag over onze veilige en patiëntvriendelijke werkwijze. Daarnaast kunt u tijdelijk gebruik maken van onze speciale gratis proefbehandeling voor uw oksels. In deze proefbehandeling laten we u graag kennis maken met 100% pijnloos definitief ontharen met de Soprano ICE. Nooit meer scheren, epileren of waxen!