Wil jij donkere pigmentvlekken verwijderen? Onze professionele huidspecialisten staan voor je klaar om je te helpen. Maak direct een afspraak.

Algemene informatie Fill 1
Donkere pigmentvlekken verwijderen
Onze werkwijze
Tarieven
Afspraak maken

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek

Laat donkere pigmentvlekken verwijderen

Laat jouw donkere pigmentvlekken verwijderen bij Smooth Laser Clinic

Wanneer je last hebt van donkere pigmentvlekken in het gezicht of op de armen, dan kunnen we ons heel goed voorstellen dat deze als storend worden ervaren. Een pigmentvlek ontstaat door een overschot van pigment in de huid. Dit overschot kan ontstaan door medicijngebruik, hormoonschommelingen of gewoon door de zon. Het pigment in de huid beschermt je doorgaans tegen schadelijke straling en invloeden van buitenaf.

Als er een opeenhoping ontstaat en er dus donkere vlekken ontstaan, dan kan dit natuurlijk storend zijn. In veel gevallen kunnen we een pigmentvlek goed behandelen met een laser, een peeling of een crème. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten kunnen je hier meer over vertellen en kunnen je huid beoordelen om zo tot de beste behandeling te komen.

We schreven al even over, donkere pigmentvlekken kunnen ontstaan in het gezicht of op de armen. Daar blijft het soms niet bij, de vlekken kunnen over het hele lichaam ontstaan.

Sommige mensen noemen deze vlekken ook wel ouderdomsvlekken of bruine vlekken, het gaat in bijna alle gevallen om pigmentvlekken. Onze huidvriendelijke lasers kunnen op een effectieve manier de donkere pigmentvlekken verwijderen. Heb je last van deze vlekken? Maak dan direct een afspraak in een van onze klinieken. Tijdens het eerste intakegesprek ontvang je van ons een gratis huidanalyse, zo kunnen we goed inschatten wat voor jou de beste behandeling is om de vlekken te verwijderen. Onze specialisten doen er alles aan om jou weer een stralende huid te geven.

Afspraak maken

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Laurien

Hoe werkt het verwijderen van donkere pigmentvlekken?

De behandeling kan op verschillende manieren ingestoken worden. Dit is compleet afhankelijk van de hoeveelheid vlekken en de locatie van de donkere pigmentvlekken. Het kan gebeuren dat je meerdere behandelingen nodig hebt, afhankelijk van je huidtype. Onze huidspecialisten zullen tijdens het eerste gesprek een huidanalyse doen om zo verder de behandeling in te richten. Wat is goed voor jouw huid en hoe kunnen we op de beste manier de donkere pigmentvlekken verwijderen?

Zo is er de mogelijkheid om de vlekken met een laserbehandeling te verwijderen. In sommige gevallen is één behandeling voldoende, maar het kan ook zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Een andere mogelijkheid, vooral bij oppervlakkige pigmentvlekken, is een peeling. Hierbij zorgen we voor vernieuwing van de opperhuid waardoor de vlekken verdwijnen. Onze huidspecialist kan je hier alles over vertellen. Verder zullen ze advies geven over welke producten geschikt zijn voor jouw huid. Alles om te voorkomen dat je na de behandelingen nieuwe pigmentvlekken krijgt.

Vertrouw op Smooth Laser Clinic

Voor het behandelen van donkere pigmentvlekken ben je van harte welkom in onze kliniek in Enschede of Zwolle. Naast het verwijderen van donkere vlekken kun je bij ons ook terecht om je donkere huid te laseren of andere behandelingen voor huidverbetering. Van alles is mogelijk in onze kliniek en we hebben een duidelijk overzicht van de tarieven op onze website.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe jij je kunt laten behandelen om snel en efficiënt van donkere pigmentvlekken af te komen. Tijdens het intakegesprek laten we je kennis maken met onze behandelingen en krijg je de mogelijkheid om eventuele vragen die je hebt over pigmentvlekken of de behandeling aan onze specialisten te stellen. Waar wacht je nog op? Maak direct een afspraak en ervaar zelf het gemak van een behandeling door ervaren specialisten.

Afspraak maken

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw huidbehandeling.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek voorziet onze huidtherapeut je van alle informatie over pigmentvlekken en het verwijderen hiervan.

02
Voorbereiding

Zorg ervoor dat het te behandelen gebied schoon is en alle make-up verwijderd is. Ook mag je de plek van je pigmentvlek 6 weken van tevoren niet blootstellen aan de zon of zonnebank. Controleer eventueel of jouw behandeling vergoed kan worden door de zorgverzekeraar.

03
De behandeling

Onze specialist verwijdert de pigmentvlekken door middel van een chemische peeling, laserbehandeling of product therapie.

04
Na de behandeling

Gebruik de eerste 12 uur na de behandeling geen make-up of andere huidverzorging. Vermijd de komende 24-48 uur hoge temperaturen van bijv. een sauna of hete douche en stel het behandelde gebied 6 weken na de behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank. Indien je aanvullend verzekerd bent kan je eventueel jouw behandeling declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Tarieven
huidbehandelingen

De prijs per huidbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van pigmentvlekken verwijderen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een behandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om donkere pigmentvlekken te verwijderen? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over pigmentvlekken verwijderen.

Hebben jullie veel ervaring op het gebied van huidverbetering?

Het team van Smooth Laser Clinic bevat uitsluitend medisch geschoold personeel. Hierdoor weet je zeker dat jouw huidbehandeling altijd door een gecertificeerde huidtherapeut wordt uitgevoerd. Onze specialisten doen in het vakgebied ruime ervaring op en volgen daarnaast ook regelmatig trainingen en cursussen. 

Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?

Dagelijkse reiniging en hydratatie is zeer belangrijk. Ook adviseren we om voldoende water te drinken, te zorgen voor genoeg slaap en je huid te beschermen tegen de zon. 

Daarnaast zijn er verschillende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, elk met een ander effect. Dit zijn bijvoorbeeld peelings, skinboosters en huidbehandelingen met een laser. Ook als jouw huid er al goed uitziet kan een huidbehandeling helpen deze er nóg beter en egaler uit te laten zien. Een huidbehandeling verbetert namelijk de gehele huidstructuur en laat deze weer stralen! 

Ik heb erg veel huidirritaties, kunnen jullie dan wel laseren?

Ook met scheerirritaties kunnen wij gewoon laseren. Het kan zijn wanneer er veel irritaties aanwezig zijn dat het laseren wat gevoeliger is. Met open wondjes laseren wij echter niet. Deze moeten we dan even ontzien.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Wat voor huidtype heb ik?

Bij Smooth Laser Clinic bepalen we het huidtype volgens de Fitzpatrick classificatie:

Huidtype I: Zeer lichte huid, vaak sproeten, rood/lichtblond haar, blauwe ogen.
Huidtype II: Lichte huid, blond haar, grijze, groene of lichtbruine ogen.
Huidtype III: Licht getinte huid, donkerblond tot bruin haar, vrij donkere ogen.
Huidtype IV: Meestal een getinte huid, donker haar, donkere ogen (Mediterraan en Aziatisch).
Huidtype V: Donkere huid, donker tot zwart haar, donkere ogen (Aziatisch).
Huidtype VI: Zeer donkere huid, zwart haar, donkere ogen (Negroïde)

Het is soms lastig om het juiste huidtype te bepalen. Daarom kijken onze specialisten altijd naar het totaalplaatje. De kleur van de huid is niet alleen leidend; ook de kleur van de ogen, afkomst en eerdere ervaring met zonnebaden spelen een rol. In een gratis huidintake kunnen we vertellen wat jouw huidtype is.

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden?

De huidtherapeuten van Smooth Laser Clinic zijn specialist in het behandelen van onder meer de volgende huidproblemen: acne, eczeem, vaatafwijkingen, pigmentvlekken, couperose en rosacea. Maar met het brede behandelaanbod kunnen ze ook bij andere huidproblemen helpen. In een vrijblijvende afspraak geven onze specialisten hier graag advies over en stellen samen met jou een passend behandelplan op. 

Wordt een huidbehandeling/huidproducten vergoed door mijn zorgverzekering?

Veel zorgverzekeraars vergoeden acnebehandelingen, maar bijvoorbeeld ook behandelingen voor eczeem. Informeer naar de exacte vergoeding bij jouw eigen zorgverzekeraar. Smooth Laser Clinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. 

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo