Een goede skincare routine is de basis van een goede huidverzorging. Geen enkele huid is hetzelfde en daarom heeft iedere huid tijdens de skincare routine andere producten nodig. De ene huid snakt naar meer verzorging, terwijl de andere huid juist extra bescherming nodig heeft. 

Een dagelijkse skincare routine, zowel in de ochtend als avond, is belangrijk voor iedere huid. Om te achterhalen welke huidverzorging het beste bij je past, adviseren wij je om een afspraak te maken bij onze specialisten. De huidtherapeuten van Smooth Laser Clinic denken graag mee over een passende skincare routine bij jouw huid en de eventuele behandelmethodes ter ondersteuning hiervan. 

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze huidverzorgingsproducten en onze effectieve behandelmethodes. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Onze favoriete skincare & make-up producten

Onze huid heeft dagelijks veel te verduren en daardoor kunnen verschillende huidproblemen optreden. Door een goede skincare routine te hanteren help je de huid te herstellen en beschermen. 

Draag je regelmatig make-up? Dan is een goede reinig essentieel. Zeker wanneer je geen minerale make-up gebruikt, is de kans groot dat de huid verstopt raakt en dat de poriën worden afgesloten. We adviseren daarom graag de make-up en verzorgingsproducten van Colorescience

Daarnaast maakt IMAGE skincare onderdeel uit van onze vaste lijn met huidverzorgingsproducten. Met de crèmes en serums van IMAGE skincare kunnen we effectieve huidverbetering realiseren bij elk huidprobleem. Dit maakt het ideaal om deze verzorgingsproducten op te nemen in je dagelijkse skincare routine. 

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering.

De voordelen van een goede skinroutine

Wanneer je thuis consistent je daily skincare routine toepast, ondervind je al snel vele voordelen. Het helpt je huid in een goede conditie te krijgen of te behouden. Wij adviseren daarom al op jonge leeftijd te beginnen met het verzorgen van de huid. Huidverzorgingsproducten kunnen het beste vanaf 18 jaar gebruikt worden, zodat je hier op latere leeftijd veel profijt van gaat ondervinden. 

Er bestaan verschillende huidverzorgingslijnen, afgestemd voor een bepaald huidprobleem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan acne, pigmentatie, rosacea, rimpels/lijntjes of bepaalde huidtypen, zoals een droge, gecombineerde of vette huid. 

Op basis van jouw huid, kun je een dagelijkse skincare routine laten samenstellen door één van onze specialisten. 

Zij kunnen op basis van een huidanalyse bepalen waar jouw huid behoefte aan heeft om zo een routine samen te stellen op basis van jouw persoonlijke huidtype. 

Het voordeel van een persoonlijke skincare routine, waarbij je dagelijks de huidproducten van IMAGE Skincare of Colorescience gebruikt, is dat dit het huidherstellingsproces versnelt en dit het resultaat van eventuele huidbehandelingen optimaliseert.

Goede thuisverzorging is belangrijk om de huid goed te onderhouden en voor te bereiden op eventuele huidbehandelingen. Maar ook na het ondergaan van een huidbehandeling is het belangrijk om dagelijks een goede huidverzorging aan te brengen. 

Zo is het erg belangrijk om je huid dagelijks te beschermen tegen Uv-straling met een zonnebrandcrème. Echter is het gebruik van een moisturizer ook belangrijk, zodat je huid verder wordt beschermd met antioxidanten. Met behulp van exfolianten (fruitzuren) en retinol (vitamine A) worden dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijdert en zal de celdeling van je huid opnieuw worden gestimuleerd. Op deze manier zal de huid egaler en gladder worden en kan er in combinatie met de huidbehandelingen een nog mooier resultaat worden behaald!

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze huidverzorgingsproducten en onze effectieve behandelmethodes. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

De juiste skincare producten bepalen

De OBSERV 520X maakt onderliggende huidproblemen in een vroeg stadium zichtbaar.

Wanneer je je skincare routine wilt verbeteren kun je altijd aankloppen bij onze kliniek. Onze specialisten kunnen dan advies geven en je huid analyseren.

Dit doen we met behulp van de OBSERV 520X. Deze maakt foto’s van de diepere huidlagen. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld het onderliggende pigment, de aanwezige vaatjes, textuur, poriën en mee-eters beoordelen. Met de huidverzorgingsproducten ga je dagelijks thuis aan de slag. Op deze manier kan je je huid vóór de behandeling voorbereiden en na de behandeling je huidconditie onderhouden.

Jouw dagelijkse skincare routine kan hierbij een voorbereiding zijn op een huidbehandeling. Zo zal de behandeling nog beter zijn werk doen en kan je langer genieten van de resultaten! Onze specialisten adviseren graag over welke producten het beste passen bij jouw huid.

Je dagelijkse skincare behandeling

Een goede daily skincare routine begint thuis, in je eigen badkamer. Wij volgen het stappenplan van IMAGE Skincare. Die bestaat uit de volgende stappen: double cleanse, stimulate en prevent & protect óf repair. Deze basis skincare routine kun je uitbreiden met andere producten, zoals een oogcrème of lipverzorging. 

Skincare routine stap 1: reinigen

  • In de ochtend kan de huid een keer gereinigd worden met een gezichtsreiniger of kan de huid gereinigd worden met lauwwarm water.
  • In de avond adviseren we een double cleanse met een gezichtsreiniger.

Skincare routine stap 2: serum

Stimuleer je huid met een serum (afhankelijk van je huidprobleem). Het serum kan ‘s ochtends en/of ‘s avonds worden aangebracht, dit is afhankelijk van het ingrediënt. 

Skincare routine stap 3: crème

  • Kies in de ochtend voor een dagcrème met SPF (bijvoorbeeld prevention 30 matte).
  • Breng in de avond een voedende nachtcrème aan

Welke producten je hierbij gebruikt, is afhankelijk van jouw wensen, budget, huidtype en huidconditie. Hier worden vervolgens de producten op afgestemd. 

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze huidverzorgingsproducten en onze effectieve behandelmethodes. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Andere huidverzorgingsproducten voor je skincare routine

Naast de basis skincare routine voor dagelijks gebruik, kun je je routine aanvullen met andere huidverzorgingsproducten die je eens in de zoveel dagen kunt gebruiken als aanvulling. 

Zo kun je een exfoliant retinol (met vitamine A) gebruiken om je daily skincare mee te verrijken. Onze huidtherapeuten adviseren je graag hoe vaak je deze stap het beste kunt herhalen in je routine, dit verschilt namelijk per huid. Let echter wel goed op na een huidbehandeling. Hierbij adviseren we namelijk iedereen om producten met zuren (zoals exfolianten en retinol) vijf tot zeven dagen niet te gebruiken. Hierna kan het gebruik van deze producten weer worden opgepakt.

BODY-SPA_IMAGE_skincare

Raadpleeg de huidtherapeuten van Smooth Laser Clinic

Plan via onze website online een afspraak en breng een bezoek aan onze specialisten. Een huidintake duurt +/- 45 minuten en is geheel vrijblijvend. Op basis van deze analyse kunnen we een persoonlijke skincare routine voor je samenstellen zodat je dagelijks de juiste producten gebruikt voor jouw specifieke huid.

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze huidverzorgingsproducten en onze effectieve behandelmethodes. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo