Neem afscheid van jouw acne littekens dankzij een huid- en laserbehandeling van Smooth Laser Clinic.

Algemene informatie Fill 1
Hoe krijg je acne littekens?
Over de behandeling
Onze werkwijze
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & huidanalyse

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Meike

Acne littekens ontstaan nadat je acne of puistjes kapot hebt gekrabd en dat er kleine littekens zijn ontstaan. Acne littekens kunnen op elke plaats ontstaan waar je acne hebt gehad. Meest voorkomende plekken zijn gezicht, hals en rug en deze acne littekens kun je verwijderen door middel van een laser behandeling. Je kunt je namelijk erg bewust zijn van de acne littekens die je hebt naar aanleiding van je acne. Zowel jongens als meiden, vrouwen en mannen kunnen acne krijgen en kunnen zich hier erg bewust van zijn. Met make-up worden acne littekens vaak verborgen, maar een permanente oplossing ligt bij Smooth Laser Clinic ook binnen handbereik.

Hoe krijg je acne littekens?

Laat je niet tegenhouden door littekens acne en laat deze permanent verwijderen met een pijnloze en effectieve laserbehandeling voor acne. Bij Smooth Laser Clinic werken wij met zeer huidvriendelijke lasers die jou definitief van littekens door acne verlossen. Maak direct een afspraak in een van onze klinieken en ontdek het zelf.

Acne ontstaat door middel van hormoonschommelingen en onzuiverheden in de huid die de poriën verstoppen. Acne ontstaat vaak in de tienerjaren door een te grote hoeveelheid talg en zorgt voor rode pus bultjes die vaak in hals, gezicht en rug te vinden zijn.

Afspraak maken

Het beste is om er helemaal vanaf te blijven, maar dit is voor veel mensen heel erg lastig. Een oppervlakkig wondje geneest uit zichzelf wel, maar dieperliggende wondjes zullen uiteindelijk zorgen voor acne littekens.

Bij Smooth Laser Clinic begrijpen we dat je geen littekens door acne wilt hebben. En dat je hier het liefste definitief afscheid van neemt! De oplossing hiervoor is een laserbehandeling acne.

Dat kan door direct een afspraak te maken in een van onze klinieken bij onze huidspecialisten. Tijdens het intakegesprek zul je ook een gratis huidanalyse krijgen, waardoor jij precies ontdekt wat jouw huid wel of juist niet fijn vindt.

Hoe werkt een acne behandeling met laser?

Een acne behandeling met laser kan alleen plaatsvinden als je geen last meer hebt van acne, maar alleen nog de littekens hiervan hebt. Om te ontdekken hoeveel behandelingen je nodig hebt en dus ook om te ontdekken hoe hoog de acne littekens laseren kosten zullen worden ontvang je tijdens het intakegesprek een gratis huidanalyse. Hierdoor weten onze specialisten of je in aanmerking komt voor een acne littekens laseren behandeling of dat andere oplossingen, zoals een peeling, beter zullen werken.

Acne littekens laseren wordt in onze klinieken gedaan met behulp van zeer huidvriendelijke laser apparatuur. Hierdoor loop je geen risico op beschadigingen na de behandeling en zul je snel zien dat de acne littekens vervagen.

We zullen alles op alles zetten om de acne behandeling met laser zo prettig mogelijk voor je te laten zijn.

Acne littekens laseren betekent dat we laagje voor laagje jouw huidlagen verwijderen. Dit kan jouw huid zelf niet meer doen, omdat de acne littekens te diep liggen. Hierdoor heeft je huid wat extra hulp nodig. Met een laser worden acne littekens minder zichtbaar en worden deze huidlaag voor huidlaag vervaagd.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen en jouw acne littekens weg te laseren.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek voorziet onze huidtherapeut je van alle informatie over jouw huidprobleem.

02
Voorbereiding

De acne moet helemaal achter de rug zijn voor het behandelen van de acne littekens. Ook dien je 4 weken van tevoren de zon/zonnebank te vermijden. Zorg ervoor dat je gezicht schoon is en alle make-up verwijderd is. Controleer eventueel of jouw behandeling vergoed kan worden door de zorgverzekeraar.

03
De behandeling

De laser verwijdert de oppervlakkige huidlagen zodat de huid zichzelf verjongt. De acne littekens worden zo minder zichtbaar, soepeler en gladder.

04
Na de behandeling

Gebruik de eerste 4 uur na de behandeling geen make-up of andere huidverzorging. Stel het behandelde gebied 4 weken na de behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank. Indien je aanvullend verzekerd bent kan je eventueel jouw behandeling declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Tarieven
huidbehandelingen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van het verwijderen van acne littekens met behulp van een laser hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Smooth Laser Clinic voor een acne behandeling met laser

Het is niet nodig om door te lopen met acne littekens in je gezicht, hals, rug of waar je de littekens ook hebt zitten. Acne littekens kun je laseren en op die manier definitief laten verwijderen. Maak direct online een afspraak in een van onze klinieken en ervaar zelf hoe de laserbehandeling op jouw acne littekens zal voelen.

We beginnen met een intakegesprek waarbij we je ook een gratis huidanalyse geven. Zo weet jij dat je ook na de laserbehandeling op acne jouw huid in de beste conditie houdt.  Maak direct een afspraak met ons en ervaar zelf het gemak van een pijnloze en effectieve acne laserbehandeling.

Afspraak maken

Wil je weten wat de acne littekens laseren kosten zijn en of je een eventuele vergoeding krijgt vanuit de zorgverzekering? Bekijk onze tarieven pagina of neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee en hebben een erg goede verstandhouding met de zorgverzekeraars van Nederland. Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van jouw zorgverzekeraar, de polis en de mate van de acne littekens.

Acne littekens laseren is een permanente manier om van jouw ongewenste acne littekens af te komen. Met een acne behandeling kun jij zonder zorgen en zonder make-up weer genieten van een litteken vrij lichaam. We helpen je graag!

 

Veelgestelde vragen

Wil jij jouw acne littekens weg laten laseren, maar heb je nog vragen over de behandeling, onze klinieken of een andere dringende vraag? Bekijk de meest gestelde vragen hieronder of neem contact met ons op.

Hebben jullie veel ervaring op het gebied van huidverbetering?

Het team van Smooth Laser Clinic bevat uitsluitend medisch geschoold personeel. Hierdoor weet je zeker dat jouw huidbehandeling altijd door een gecertificeerde huidtherapeut wordt uitgevoerd. Onze specialisten doen in het vakgebied ruime ervaring op en volgen daarnaast ook regelmatig trainingen en cursussen. 

Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?

Dagelijkse reiniging en hydratatie is zeer belangrijk. Ook adviseren we om voldoende water te drinken, te zorgen voor genoeg slaap en je huid te beschermen tegen de zon. 

Daarnaast zijn er verschillende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, elk met een ander effect. Dit zijn bijvoorbeeld peelings, skinboosters en huidbehandelingen met een laser. Ook als jouw huid er al goed uitziet kan een huidbehandeling helpen deze er nóg beter en egaler uit te laten zien. Een huidbehandeling verbetert namelijk de gehele huidstructuur en laat deze weer stralen! 

Ik heb erg veel huidirritaties, kunnen jullie dan wel laseren?

Ook met scheerirritaties kunnen wij gewoon laseren. Het kan zijn wanneer er veel irritaties aanwezig zijn dat het laseren wat gevoeliger is. Met open wondjes laseren wij echter niet. Deze moeten we dan even ontzien.

Wat kosten de laserbehandelingen?

Bekijk onze tarieven.

Gratis intakegesprek & huidanalyse

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Nikita
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo