Wil jij jouw baard netjes laten laseren? Maak direct een afspraak bij Smooth Laser Clinic.

Algemene informatie Fill 1
Laserbehandeling baard
Onze werkwijze
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Laserbehandeling baard

Baard laseren met GentleLase Pro

Je baard laten laseren is een goede toevoeging aan de verzorging van je gezicht. We begrijpen best dat het scheren en bijhouden van een baard een tijdrovende klus kan zijn. Je moet misschien wel dagelijks je baard scheren of bijwerken. Het gevolg hiervan: jeuk, bultjes, roodheid en misschien wel ingegroeide haren. Met onze lasers is het mogelijk om definitief de baard te ontharen zodat je kunt genieten van een gladde huid zonder irritaties. De laserbehandeling voor je baard is pijnloos en effectief.

Bij Smooth Laser Clinic begrijpen we dat voor jou als man het laseren van je baard spannend kan zijn. Dit is een van de redenen dat we alleen maar gebruik maken van de beste apparatuur. De lasers die wij in onze kliniek gebruiken zijn de Soprano ICE Titanium laser en de GentleLase Pro. Deze lasers kenmerken zich door een zeer effectieve en pijnloze behandeling, ook in het gezicht en bij het laseren van de baard. Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden?

Laserbehandeling bij je baard als man

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren rondom jouw baard, maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

In goede handen bij Smooth Laser Clinic

Boek direct een intakegesprek inclusief gratis proefbehandeling op een van je oksels. Tijdens de proefbehandeling kun je zelf ervaren hoe het voelt om ongewenste haargroei te laten laseren en kunnen we je meer vertellen over het laseren van je baard.

Alle laserbehandelingen worden bij ons uitgevoerd door de beste huidtherapeuten en laserspecialisten. Ons team van specialisten helpt ook jou graag bij het definitief ontharen van je baard.

Zoals beschreven, irritaties na het scheren van je baard behoren tot het verleden als je kiest voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Boek direct een intakegesprek inclusief de gratis proefbehandeling op een van je oksels. Of neem contact met ons op als je vragen hebt over het laseren van de baard. Onze specialisten staan graag voor je klaar om alle vragen te beantwoorden!

Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Nikita
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo