Wil jij jouw benen permanent ontharen? Denk dan eens aan een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Algemene informatie Fill 1
Benen permanent ontharen
Onze werkwijze
Tarieven
Maak een afspraak

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Melanie-II

Kies voor permanente ontharing van je benen

Benen ontharen kan een vervelende klus zijn die vaak moet gebeuren. Wij begrijpen heel goed dat je op zoek bent naar een betere oplossing en bij Smooth Laser Clinic hebben we die voor je. Je kunt je benen laten ontharen bij ons in de kliniek met laser. Een effectieve manier om je benen te ontharen. Maak direct een afspraak bij Smooth Laser Clinic en ervaar het gemak van onze professionele lasers en laat je benen ontharen door onze specialisten.

Afspraak maken

Om je benen te ontharen ben je ongetwijfeld regelmatig druk met scheren, epileren of waxen. Dit betekent vaak wel dat je stoppeltjes of ingegroeide haren krijgt op je benen, erg vervelend en helemaal niet nodig. Permanent je benen ontharen met een laser behandeling is dan de ideale oplossing. Je hoeft niet meer zelf aan de slag en je niet druk te maken over je beenhaar.

Smooth Laser Clinic voor permanente ontharing benen

Voor het ontharen van de benen zijn niet alleen vrouwen welkom in onze klinieken, we zien ook dat benen ontharen voor mannen steeds populairder wordt. Een groot voordeel van een behandeling met laser: het is een permanente oplossing en zo hoef je je nooit meer druk te maken over overbeharing of ongewenste haargroei. Of je nu je hele benen wilt doen of alleen een gedeelte, bij ons in de kliniek is het allemaal mogelijk.

Voor het ontharen van de benen maken we bij Smooth Laser Clinic gebruik van de professionele Soprano ICE Titanium en GentleLase Pro lasers. Deze twee lasers zijn ontzettend huidvriendelijk. Deze lasers bieden je een effectieve behandeling om je benen te ontharen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe jij je benen kunt laten ontharen. Tijdens het intakegesprek laten we je kennis maken met onze behandeling en krijg je direct een gratis proefbehandeling op een van je oksels. Maak direct een afspraak en ervaar zelf het gemak van gladde benen.

Afspraak maken
Voor het ontharen van de benen maken we bij Smooth Laser Clinic gebruik van de professionele Soprano ICE Titanium en GentleLase Pro lasers.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Kan er gelaserd worden tijdens een zwangerschap?

Nee, Smooth Laser Clinic raadt behandelingen tijdens en na een zwangerschap af. Dit omdat zwangerschapshormonen het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Kan ik blijven ontharen als ik in een laser behandelingstraject zit?

Wanneer je bij ons onder behandeling bent, dien je het te behandelen gebied niet te epileren, waxen of gebruik te maken van ontharingscrème. Dit heeft namelijk een nadelig effect op het resultaat van de laserbehandeling. Alleen scheren is toegestaan.
Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van ontharingscrème.

Wanneer mag er niet behandeld worden met de laser?

Een laserbehandeling wordt onder andere afgeraden als je:
· zwanger bent
· borstvoeding geeft
· aan epilepsie lijdt
· koorts of een infectie hebt
· medicijnen gebruikt die je huid lichtgevoelig maken
· ontstekingsremmers slikt
· een pacemaker hebt
· piercings, tatoeages of een implantaat hebt in het te behandelen gebied

Neem bij vragen over jouw specifieke situatie gerust contact met ons op.

Wat kosten de laserbehandelingen?

Bekijk onze tarieven.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Kimberly

Afspraak maken
whatsapp-logo