Je wilt permanent je bikinilijn ontharen? Wij bij Smooth Laser Clinic begrijpen dat als geen ander. Onthaar je bikinilijn definitief door middel van laserontharing.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Onze werkwijze
Tarieven
Veelgestelde vragen
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Esmee

Je bikinilijn definitief ontharen bij Smooth Laser Clinic

Onthaar je bikinilijn definitief

De bikinilijn is een zone die je geregeld moet verzorgen als het gaat om ongewenste haargroei. Uiteraard begrijpen we dat het vooral in de zomer een zone is die je regelmatig moet ontharen. Je wilt op het strand of in de sauna er goed verzorgd uitzien, ook als het gaat om je bikinilijn. Scheren, epileren en waxen, allemaal goede opties om de bikinilijn mee te ontharen. Hier zitten alleen wel nadelen aan. Ingegroeide haren, bultjes en pijnlijke irritatie van de huid. Het kan ook op een betere en effectievere manier. We kunnen de bikinilijn permanent ontharen met laser. Een behandeling zeer effectief is.

Het grootste voordeel van de bikinilijn ontharen met laser: het is permanent. Zo weet je zeker dat de ongewenste haargroei bij de bikinilijn nooit meer terugkomt. Kies je voor laser, dan heb je voorgoed een goed verzorgde bikinilijn zonder ongewenste haren. De apparatuur die we gebruiken om de bikinilijn te ontharen zijn de Soprano Titanium en de GentleLase Pro laser, beide lasers van de hoogste kwaliteit.

Meer over combinatie van deze lasers

Kies je voor het ontharen van de bikinilijn met laser, houd dan rekening met het moment waarop je dit laat doen. We raden aan om een week voor, en een week na de behandeling niet in de zon te gaan. Krijg je een behandeling met de Gentlelase Pro dan raden we aan om na de behandeling zes weken uit de zon te blijven. Wil je in de zomer of voor een vakantie je bikinilijn ontharen, hou dan rekening met deze periode. Zo weet je zeker dat je met een gerust hart het strand op kunt.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Evy

Voordelen van bikinilijn ontharen

Permanent ontharen van de bikinilijn is een keuze die steeds meer vrouwen en ook mannen maken. We begrijpen dat heel goed, want er zitten veel voordelen aan. Je hebt na het laseren nooit meer last van bultjes, irritaties of ingegroeide haren. Bij andere behandelingen als waxen of epileren kan dit wel ontstaan.

Met een gelaserde bikinilijn weet je zeker dat je haarloos de zomer tegemoet gaat. Het resultaat is permanent en na enkele behandelingen bij ons in de kliniek ben je dus voorgoed verlost van ongewenste haargroei in de bikinilijn. Kies je voor een behandeling bij Smooth Laser Clinic, dan bieden we twee varianten aan. De bikinilijn klein en de bikinilijn groot. Waar zit het verschil in? Bij de klein variant, ontharen we het gedeelte rond de liezen. Hierdoor ben je voorgoed af van ongewenste schaamharen rond de bikinilijn. Zo kun jij vol zelfvertrouwen op het strand of bij het zwembad liggen. Bij de bikinilijn groot variant is het gebied wat we behandelen groter. We nemen de complete schaamstreek mee en uiteraard kun jij je specifieke wensen doorgeven. Onze specialisten staan voor je klaar en laseren de bikinilijn op een manier waar jij je goed bij voelt.

Na de laserbehandeling hoef jij je nooit meer zorgen te maken over ongewenste haargroei. Nooit meer het gedoe van waxen, epileren of scheren.

Laat je bikinilijn laseren bij Smooth Laser Clinic

Wij begrijpen dat er toch enige gêne kan zijn als het gaat om het ontharen van de bikinilijn. Misschien kijk je een beetje op tegen de behandeling en voel je je toch opgelaten om je bikinilijn te laten laseren. Het gebied wat we behandelen moet je letterlijk blootgeven. Uiteraard zijn onze specialisten zeer ervaren en zullen ze er alles aan doen om je op je gemakt te stellen. Dit doen we voor, tijdens en na de behandeling. De medewerkers die in dienst zijn van Smooth Laser Clinic beschikken allemaal over de nodige papieren om je te kunnen behandelen en je de beste ervaring te bieden.

Bij Smooth Laser Clinic ben je verzekerd van professioneel opgeleid personeel. Verder zorgen we voor een effectieve laserbehandeling met de beste apparatuur. Dus twijfel niet meer, als je de bikinilijn wilt laten ontharen dan kun je dit eenvoudig bij ons laten doen.

Laat jouw schaamlippen laseren

Hiervoor maken we graag eerst kennis met je tijdens een intakegesprek. Hierin zullen we ook een proefbehandeling uitvoeren, zodat je zelf kunt ervaren hoe het ontharen met laser werkt en aanvoelt. Daarna starten we met het laseren om je bikinilijn te ontharen. Neem nu contact met ons op en ervaar het gemak van een laserbehandeling. We plannen graag een afspraak met je, ervaar zelf het gemak van ontharen van de bikinilijn met laser.

Contact opnemen

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Wat is het verschil tussen bikinilijn klein en bikinilijn groot?

Bikinilijn klein is enkel de liezen en groot is het gehele schaamgedeelte.

Ben ik na een laserbehandeling voor altijd van mijn haren af?

Helaas is een vermindering van 100% is niet realistisch i.v.m. de slapende haarzakjes die geactiveerd kunnen worden. Hier hebben wij helaas geen invloed op.
Het effect is afhankelijk van het haartype en de hormoonhuishouding van het lichaam. In veel gevallen kan de beharing tussen de 80% en 95% verminderen.

Het te verwachten resultaat in combinatie met haartype/huidtype:
·      Bij zwarte tot donker gepigmenteerde haren is 80% – 95% haarreductie haalbaar
·      Indien het haar donkerblond is, wordt het percentage haarreductie minder: namelijk 70%
·      Bij rode of blonde haren zal de reductie rond de 40% liggen
·      Een grijze (witgrijze haar) heeft 0 % slagingskans
·      Is de haar grijs gepigmenteerd? (dus bevat het nog pigment?) Dan heb je nog enige kans op slagen, maximaal 40%

Daarnaast is de groeifase is de enige fase waarin een haar effectief kan worden behandeld met de laser. Daarom zijn er altijd meerdere behandelingen nodig.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Geeft Smooth Laser Clinic garantie?

Nee. Dit kunnen wij niet doen omdat ieder persoon uniek is. De laser werkt op ieder persoon anders waardoor wij geen garanties kunnen geven.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Hoe verloopt een laserbehandeling met de Soprano of GentleLase laser?

Om te beginnen controleert één van onze specialisten het gebied dat je wilt laten behandelen. Er wordt gekeken of er huidbeschadigingen, pigmentaties en te lange haren aanwezig zijn.
Vervolgens worden er vakken van ongeveer 10 cm bij 10 cm afgetekend waarbinnen gelaserd gaat worden.

Op dit gebied wordt een speciaal ontwikkelde gel aangebracht welke verkoelend werkt en een betere geleiding tot stand brengt.

Ieder vak wordt in een korte periode met een bewegende methode gelaserd.

Na de behandeling wordt de gel verwijderd en wordt de huid ingesmeerd met een verzachtende gel.

Hoelang duurt een behandeling?

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. Onze kortste behandelingen van bijvoorbeeld beide oksels of de bakkebaarden duren 15 minuten. Een grotere lichaamszone, bijvoorbeeld de gehele benen laseren, duurt ongeveer een uur.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Jet

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo