Wil jij jouw bovenlip ontharen? Ontdek de pijnloze en effectieve laserbehandelingen van Smooth Laser Clinic. Maak direct een afspraak.

Algemene informatie Fill 1
Bovenlip laten ontharen
Onze werkwijze
Tarieven
Maak een afspraak

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Meike

Permanent jouw bovenlip ontharen

Permanent jouw bovenlip ontharen

Je bovenlip ontharen betekent dat je voorgoed verlost bent van de ongewenste haargroei op je bovenlip. Deze behandeling is overigens voor zowel mannen als vrouwen erg waardevol. Vrouwen kunnen ook last hebben van ongewenste haargroei op de bovenlip. Van zachte donshaartjes tot donkere opvallende haren. Steeds meer vrouwen kiezen er daarom voor om hun haren van de bovenlip definitief te verwijderen. De bovenlip ontharen met een laserbehandeling biedt dan een permanente oplossing om van deze ongewenste haargroei af te komen.

Jouw bovenlip ontharen

Het permanent verwijderen van haar kan spannend zijn in het gezicht, dat begrijpen wij bij  Smooth Laser Clinic maar al te goed. Wij garanderen een pijnloze en effectieve laserbehandeling met onze professionele lasers. We gebruiken de Soprano ICE en GentleLase Pro lasers, die zeer huid- en haar vriendelijk zijn. Maak direct een afspraak en ontvang direct een proefbehandeling op een van je oksels.

Tijdens deze proefbehandeling kun je ervaren hoe het permanent ontharen zal gaan aanvoelen. Steeds meer mannen en vrouwen kiezen ervoor om de bovenlip definitief te ontharen. Hierdoor heb je zelf nooit meer last van ongewenste haargroei. Wellicht dat je jouw snor wel wilt kunnen laten staan, dan zullen we de haren van de bovenlip definitief verwijderen in overleg met jou. Voor vrouwen met ongewenste haargroei in het gezicht kan het zijn dat de zorgverzekering je laserbehandelingen bij Smooth Laser Clinic vergoedt.

Dit hangt uiteraard af van jouw zorgverzekering en de mate van ongewenste haargroei in het gezicht. Uiteraard helpen we je graag met het uitzoeken indien je dit wenst. De haartjes van je bovenlip verwijderen is met onze lasers pijnloos en effectief. Je bovenlip permanent ontharen betekent dat je nooit meer zelf aan de slag moet.

Nooit meer scheren, epileren of waxen. Nooit meer ongewenste rode bultjes en ingegroeide haren op je bovenlip. Het permanent ontharen van de bovenlip met een laserbehandeling is de ideale oplossing voor deze ongemakken. Boek direct een afspraak, inclusief gratis proefbehandeling op een van je oksels. Of neem contact met ons op als je vragen hebt over het ontharen van de bovenlip. Onze huidspecialisten staan voor je klaar om jouw haartjes van de bovenlip te verwijderen!

Afspraak maken

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Melanie

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo