Snel af van overbeharing met een diode laser ontharing. Bij Smooth Laser Clinic maken we gebruik van de meest geavanceerde apparatuur voor laser ontharing. Zo gebruiken we de Soprano ICE Titanium laser.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Kosten
Afspraak maken
Tarieven

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek

Deze laser is uniek omdat deze naast de 810 nm diode golflengte ook de Alexandrite 755 nm golflengte en Nd:Yag 1064 nm golflengte gebruikt. De combinatie van deze golflengten zorgt ervoor dat we ons tegelijkertijd op verschillende weefseldiepten en op de verschillende anatomische structuren binnen de haarfollikel kunnen richten. Met uiteindelijk doel: een mooi en snel resultaat als het gaat om ontharen.

 

Heb je last van overmatige haargroei? Of heb je op je lichaam last van ongewenste haargroei? Neem dan contact met ons op voor een gratis intakegesprek en proefbehandeling.

Over het algemeen geldt dat blonde, lichte en rossige haren minder goed verwijderd kunnen worden met laser dan donkere haren. Toch is het door de innovatieve eigenschappen van de Soprano ICE Titanium laser goed mogelijk om lichtere haarkleuren en donkere huidtypes te behandelen.

Hoe werkt een diode laser ontharing behandeling?

Het klinkt misschien wat technisch, maar diode lasers hebben een golflengte van 810 nm. Deze golflengte is ook wel de gouden standaard voor het laser ontharen en dringt diep binnen in de haren en het haarzakje. Daarom is het ontharen van het lichaam met deze laser goed mogelijk.

Bij voorkeur voeren we de behandeling elke acht weken uit en bij het gelaat elke zes weken. Met 8 tot 10 behandelingen krijg je de beste resultaten. Uiteraard zullen onze gespecialiseerde huidtherapeuten je begeleiden en meer vertellen over de behandelingen.

verschillende-lasers-smoothlaserclinic
werkwijze-laseren-mannen-soprano-titanium-laser

De Soprano ICE Titanium is zoals we eerder hebben beschreven een gecombineerde laser met drie golflengtes, waaronder de golflengte van een diode laser. In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet. Onze laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

De pulsen van de laser worden met lagere energie in meerdere keren afgegeven. Dit zorgt ervoor dat warmte geleidelijk wordt opgebouwd in het te behandelen gebied. Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Naast de eerder genoemde laser hebben we bij Smooth Laser Clinic ook de beschikking over de GentleLase Pro laser, deze laser is een van de beste laser apparaten die er bestaat voor een pijnloze en effectieve laserbehandeling. Dankzij de krachtige werking van de GentleLase Pro kunnen ook lichte en hele fijne haartjes verwijderd worden.

laser-ontharen-gentlelase

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Marlin

Wat kost een behandeling en hoeveel tijd neemt het in beslag?

Als je meer wilt weten over de tarieven die we hanteren voor een diode laser ontharing, verwijzen we je graag naar onze tarieven pagina. Afhankelijk van het te behandelen gebied varieert de behandeltijd. Oksels, bovenlip en navelstreep zijn relatief korte behandelingen van een kwartier. Wil je graag je complete benen laseren, dan zal dit meer tijd in beslag nemen. Onze laserspecialisten vertellen je er graag meer over.

Ben jij op zoek naar de mogelijkheden voor ontharen met laser? Neem contact op met Smooth Laser Clinic of maak direct online een afspraak. We staan voor je klaar om je te helpen bij laserontharing.

haar-weglaseren-met-soprano

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo