Wil jij gesprongen rode adertjes in je gezicht laten verwijderen? Maak direct een afspraak in een van onze klinieken. We helpen je graag.

Algemene informatie Fill 1
Waar komen rode adertjes vandaan?
Onze werkwijze
Tarieven
Afspraak maken

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Melanie

Laat jouw gesprongen rode adertjes gezicht verwijderen

Laat gesprongen adertjes verwijderen

Het eerste dat je ziet is het gezicht. Gesprongen rode adertjes in het gezicht kunnen dan erg vervelend zijn om te hebben. Gelukkig kun je gesprongen rode adertjes in het gezicht verwijderen met behulp van een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic. Rode adertjes zitten op de neus, wangen of in de hals. Rode gesprongen adertjes worden ook wel spider naevi of spinnetjes genoemd en zijn ongevaarlijk voor je gezondheid. Dat wil uiteraard niet zeggen dat je er geen last van kunt hebben.

Gesprongen adertjes in het gezicht kunnen ervoor zorgen dat je je erg bewust bent van je gelaat. Je kunt je onzeker voelen en je erg bewust zijn van de rode aders in je gezicht. Gelukkig is een oplossing dichtbij en kun je relatief eenvoudig een gesprongen ader van je gezicht verwijderen. Een gesprongen ader in je gezicht verwijderen kan op een pijnloze en effectieve manier met de huidvriendelijke lasers die wij bij Smooth Laser Clinic gebruiken. Maak direct een afspraak en ontdek hoe jij gesprongen rode adertjes in het gezicht kunt verwijderen. We geven je tijdens het intakegesprek ook een gratis huidanalyse, zodat jij het meeste resultaat behaalt uit de laserbehandeling.

Een adertje die gesprongen is wordt rood en kan daardoor erg opvallen in het gezicht. Daar wil je op een pijnloze en effectieve manier vanaf, zonder dat je huid beschadigt.

Afspraak maken

Onze lasers zijn zeer huidvriendelijk en dat merk je. Adertjes in het gezicht zullen met behulp van de lasers onschadelijk worden gemaakt, waardoor het lichaam zelf de gesprongen adertjes kunnen oplossen. Een kluwen van gesprongen adertjes wordt couperose genoemd en daarvoor zullen er iets meer behandelingen nodig zijn dan voor de gesprongen adertjes in je gezicht. Een couperose behandeling gaat daarom net wat anders in zijn werk.

Uiteraard zullen we je huid tijdens de eerste kennismaking analyseren zodat we zeker weten dat je de juiste behandeling voor de gesprongen rode adertjes krijgt. Of je nu adertjes op de neus of wangen hebt zitten met een laserbehandeling van Smooth Laser Clinic ben je daar weer snel vanaf. de behandelingen zijn pijnloos en effectief en vaak zie je na een behandeling al de eerste verbeteringen.

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Kiezen voor Smooth Laser Clinic

Je gezicht is het eerste wat je ziet, daar wil je zorgvuldig mee omgaan. Het weglaseren van rode gesprongen adertjes en het verwijderen ervan moet daarom op een zo’n huidvriendelijke manier als kan. Maak direct een afspraak bij een van onze klinieken en ontvang tijdens het intakegesprek een gratis huidanalyse. Onze huidtherapeuten kunne veel dingen herkennen en je van passend advies voorzien. Zo profiteer jij het langste van de behandelingen en heb je geen last meer van gesprongen adertjes in je gezicht.

Loop niet door met gesprongen adertjes in je gezicht, maak direct een afspraak in een van onze klinieken en ervaar het gemak van een laserbehandeling. Dankzij onze huidvriendelijke lasers ben jij snel van jouw gesprongen adertjes in het gezicht af. Heb je vragen of jouw gesprongen aders in het gezicht in aanmerking komen voor een behandeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we adviseren je graag!

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw huidbehandeling.

01
Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bekijkt de huidtherapeut de rode adertjes en geeft je informatie over jouw huidprobleem.

02
Voorbereiding

Zorg ervoor dat je gezicht schoon is en alle make-up verwijderd is. Controleer eventueel of jouw behandeling vergoed kan worden door de zorgverzekeraar. Vermijd 6 weken voor de behandeling de zon/zonnebank in het te behandelen gebied.

03
De behandeling

De huidtherapeut zal door middel van een laser de rode adertjes verwijderen. Hier zijn gemiddeld 1 tot 3 behandelingen voor nodig.

04
Na de behandeling

Gebruik de eerste 12 uur na de behandeling geen make-up of andere huidverzorging. Vermijd 6 weken na de behandeling de zon in behandelde gebied. Indien je aanvullend verzekerd bent kan je eventueel jouw behandeling declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Tarieven
huidbehandelingen

De prijs per huidbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van gesprongen adertjes verwijderen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een behandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om gesprongen adertjes te verwijderen? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over gesprongen adertjes verwijderen.

Wordt een huidbehandeling/huidproducten vergoed door mijn zorgverzekering?

Veel zorgverzekeraars vergoeden acnebehandelingen, maar bijvoorbeeld ook behandelingen voor eczeem. Informeer naar de exacte vergoeding bij jouw eigen zorgverzekeraar. Smooth Laser Clinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. 

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden?

De huidtherapeuten van Smooth Laser Clinic zijn specialist in het behandelen van onder meer de volgende huidproblemen: acne, eczeem, vaatafwijkingen, pigmentvlekken, couperose en rosacea. Maar met het brede behandelaanbod kunnen ze ook bij andere huidproblemen helpen. In een vrijblijvende afspraak geven onze specialisten hier graag advies over en stellen samen met jou een passend behandelplan op. 

Hebben jullie veel ervaring op het gebied van huidverbetering?

Het team van Smooth Laser Clinic bevat uitsluitend medisch geschoold personeel. Hierdoor weet je zeker dat jouw huidbehandeling altijd door een gecertificeerde huidtherapeut wordt uitgevoerd. Onze specialisten doen in het vakgebied ruime ervaring op en volgen daarnaast ook regelmatig trainingen en cursussen. 

Kan ik samen met mijn huidintake ook gelijk een behandeling inplannen?

Ja, dit is in de meeste gevallen mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?

Dagelijkse reiniging en hydratatie is zeer belangrijk. Ook adviseren we om voldoende water te drinken, te zorgen voor genoeg slaap en je huid te beschermen tegen de zon. 

Daarnaast zijn er verschillende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, elk met een ander effect. Dit zijn bijvoorbeeld peelings, skinboosters en huidbehandelingen met een laser. Ook als jouw huid er al goed uitziet kan een huidbehandeling helpen deze er nóg beter en egaler uit te laten zien. Een huidbehandeling verbetert namelijk de gehele huidstructuur en laat deze weer stralen! 

Ik heb erg veel huidirritaties, kunnen jullie dan wel laseren?

Ook met scheerirritaties kunnen wij gewoon laseren. Het kan zijn wanneer er veel irritaties aanwezig zijn dat het laseren wat gevoeliger is. Met open wondjes laseren wij echter niet. Deze moeten we dan even ontzien.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Jet

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo