Een TCA peeling kent veel verschillende voordelen. De Easy TCA Pain Control is een medium peeling die zichtbare huidverbetering geeft. De peeling stimuleert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. De huid wordt egaler, pigmentvlekken verminderen, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verjongen. Alleen maar positieve effecten voor een mooie, jonge en egale huid.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Hoe werkt het?
Aanbod peelings
Tarieven

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze huidverzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Wanneer is een TCA Peeling geschikt?

wat-is-een-peeling

De behandeling met een TCA Peeling bij Smooth Laser Clinic is ontzettend goed geschikt om pigmentvlekken en zonschade te verminderen. Met deze peeling is het mogelijk om fijne lijntjes en littekens te verminderen. Maar ook grove poriën kunnen minder zichtbaar gemaakt worden door het gebruik van deze techniek.

Heb je last van een vale huid, wat ook wel bekend staat als een rokershuid? Ook dan kan een TCA Peeling voor verbetering van de huid zorgen. Mensen met een acnegevoelige huid kunnen ook veel baat hebben bij een dergelijke peeling. Na het lezen van deze informatie al overtuigd? Maak dan kennis met ons team van specialisten en we kunnen je meer vertellen over de behandeling. Waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog het gratis intakegesprek aan.

Hoe werkt een TCA Peeling?

TCA staat voor trichloorazijnzuur, het is een zogenaamde medium diepe peeling. TCA veroorzaakt eiwitstolling in de huid waardoor ‘frosting’ ontstaat. De peeling verwijdert de dode huidcellen waardoor er een nieuwe huidlaag tevoorschijn komt die gladder en egaler is. TCA is controleerbaar en geschikt voor de meeste huidtypen, inclusief de donkere huid. In de meeste gevallen bestaat het proces uit vier behandelingen met een interval van 2-3 weken in combinatie met producten afgestemd op je huidconditie.

resultaat-huidverbeterende-peeling
Carbon-Peeling-Kosten

Als je bij ons een TCA Peeling laat doen, dan gaat het als volgt te werk. De huid wordt vooraf gereinigd. Vervolgens wordt het gelaat ingedeeld in verschillende zones. De peeling wordt met twee wattenstaafjes aangebracht per zone. Afhankelijk van de reactie van de huid wordt er 1 of worden er meerdere lagen aangebracht. Aan het einde van de behandeling wordt er een post peel masker aangebracht. Deze zorgt ervoor dat roodheid direct verdwijnt. Het masker heeft een anti-inflammatoire werking, die ook pigmentvorming tegengaat.

Aanbod peelings

Ontdek het aanbod IMAGE peelings van Smooth Laser Clinic

Smooth Laser Clinic biedt verschillende soorten peelings aan, ingedeeld naar hun dieptewerking in de verschillende huidlagen. Kijk bij de betreffende peeling voor het resultaat per peeling!

Ben je geïnteresseerd in één van onze peelings? Maak dan gebruik van ons gratis huidadvies met één van onze huidspecialisten.

Vervolg na een TCA Peeling

Ben je op dit moment zwanger of ben je net bevallen en geef je borstvoeding? Dan is een TCA peeling niet aan te raden. Verder is een TCA peeling niet geschikt als je een beschadigde huid met wondjes hebt. Ontstekingen en infecties die zijn ontstaan door actieve acne, een koortslip of een andere oorzaak zorgen er ook voor dat je beter niet een TCA peeling kunt ondergaan.

Ben je overgevoelig voor een van de bestanddelen van de peeling dan zal er ook gekeken moeten worden naar een alternatieve behandeling. Onze specialisten gaan altijd met je in gesprek en zullen voor een behandeling uitvragen of er redenen zijn om niet met een TCA peeling te starten.

Ben jij op zoek naar de mogelijkheden voor een TCA Peeling? Neem contact op met Smooth Laser Clinic of maak direct online een afspraak. We staan voor je klaar om je te helpen bij huidverbetering met een TCA Peeling.

tca-pain-control-waarvoor-geschikt

Tarieven peelings

Op onze tarieven pagina vind je de prijzen van al onze huidbehandelingen.

Afspraak maken
whatsapp-logo