Wil je voorgoed afrekenen met die vervelende couperose op je neus? Bij Smooth Laser Clinic hebben helpen we je graag om je huid weer te laten stralen. Onze gespecialiseerde laserbehandelingen zijn speciaal ontworpen om couperose in het gezicht te verminderen en je zelfvertrouwen weer een boost te geven.

Algemene informatie Fill 1
Couperose neus
Couperose behandeling
Hoe werkt het?
Afspraak inplannen

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Couperose neus oorzaak

Couperose kan helaas een erfelijke aandoening zijn die niet volledig te voorkomen is. Daarnaast kan overmatige blootstelling aan de zon, temperatuurswisselingen en overmatig alcoholgebruik ook leiden tot couperose. Couperose kan ook een symptoom van onderliggende huidproblemen zijn, zoals rosacea. Bij rosacea heb je in tegenstelling tot couperose ook last van rode bultjes, puskoppen en zwellingen. Verschijnselen die je niet hebt als je couperose hebt. Gelukkig zijn er manieren om de kans op het ontstaan van zichtbare bloedvaatjes te verkleinen of, als je ze al hebt, te verminderen. Tijdens een persoonlijk consult met onze huidtherapeuten zullen de oorzaken van jouw couperose worden besproken, daarna zullen zij een op maat gemaakt behandelplan voorstellen.

Couperose Behandlung

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Melanie

Laat je neus weer stralen met gespecialiseerde laserbehandelingen

Couperose laser behandeling

We begrijpen de impact die couperose op je neus kan hebben en onze huidspecialisten weten dan ook precies wat je nodig hebt. Geen reden om rond te blijven lopen met couperose. Couperose hoeft niet per se erger te worden, maar het zal ook niet vanzelf verdwijnen. Wist je dat couperose zich met de tijd kan uitbreiden naar je kin, hals en decolleté? Onze couperose neus behandeling met laser is de meest pijnloze en effectieve oplossing. In slechts vier behandelingen kun je volledig van je couperose af zijn. Maar het kan zelfs zijn dat je na slechts één behandeling al aanzienlijk verschil ziet. Onze huidspecialisten zullen een grondige huidanalyse uitvoeren om te bepalen hoeveel behandelingen jouw specifieke couperose vereist. 

Werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw huidbehandeling.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek voorziet onze huidtherapeut je van alle informatie over couperose en wordt er gekeken naar de mate van jouw couperose.

02
Voorbereiding

Zorg ervoor dat je gezicht schoon is en alle make-up verwijderd is. Controleer eventueel of jouw behandeling vergoed kan worden door de zorgverzekeraar.
Tot slot mag je 6 weken voor de behandeling het te behandelen gebied niet blootstellen aan de zon of zonnebank.

03
De behandeling

Tijdens deze couperose laser behandeling wordt het bloedvat verwarmd, waardoor de vaatwand aan elkaar plakt. Het vat trekt vervolgens weg of wordt donkerder van kleur. In de weken na de behandeling worden de resten opgeruimd door het lichaam. Meestal zijn er vier behandelingen nodig om van couperose af te komen.

04
Na de behandeling

Gebruik de eerste 12 uur na de behandeling geen make-up of andere huidverzorging. Pas tot 6 weken na de behandeling op met zon en de zonnebank. Vermijd de eerste 24-48 uur na de behandeling hoge temperaturen van bijv. een douche, sauna of jacuzzi. Indien je aanvullend verzekerd bent kan je eventueel jouw behandeling declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Hoe werkt dat dan, een laserbehandeling?

Onze professionele lasers kunnen couperose op je neus verwijderen. Onze huidspecialisten voeren de laserbehandeling voor couperose uit met uiterste precisie. Ze richten zich op het wegwerken van die vervelende bloedvaatjes die je rode neus veroorzaken, en ze laten geen enkele plek in je gezicht met couperose onbehandeld.

Maak je geen zorgen, bloedvaatjes laseren is allesbehalve pijnlijk bij Smooth Laser Clinic. Onze laserbehandeling voor couperose is niet alleen effectief, maar ook volledig pijnloos. Tijdens de behandeling zorgen we ervoor dat je huid koel blijft, zodat je je ontspannen en comfortabel voelt.

We begrijpen dat je misschien vragen hebt over de voor- en nazorgmaatregelen voor de couperose behandeling. Om de behandeling zo effectief mogelijk te maken, raden we aan om zes weken voor de laserbehandeling uit de zon te blijven. Op die manier heeft de couperose geen invloed op de resultaten. Ook na de behandeling is het belangrijk om zes weken lang blootstelling aan de zon te vermijden. Daarnaast adviseren we je om de eerste 24-48 uur geen hete douches, sauna’s of hammams te nemen, om je huid te beschermen en te laten herstellen.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Plan jouw afspraak in!

Couperose verwijderen bij Smooth Laser Clinic

Wil jij weten of jouw couperose in aanmerking komt voor een laserbehandeling of wil je direct starten? Maak online een afspraak met Smooth Laser Clinic. Onze huidspecialisten geven je tijdens het intakegesprek een gratis huidadvies. Daarnaast kijken zij wat er precies met de huid aan de hand is en welke behandeling het meest effectief is. Laat ons je helpen om weer vol zelfvertrouwen te stralen met een prachtige, gladde en egale huid.

Tarieven couperose
verwijderen

De prijs per huidbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van couperose verwijderen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een behandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om couperose te verwijderen? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over couperose verwijderen.

Uiteraard staan onze specialisten in onze klinieken in Zwolle en Enschede je ook graag te woord.

Wat is het verschil tussen couperose en rosacea?

Couperose en rosacea zijn beiden huidziekten en lijken op het eerste oog ook veel op elkaar. Dit komt doordat rosacea net als couperose de opvallende bloedvaatjes in rood en blauw heeft. Bij rosacea is er echter ook sprake van rode bultjes en puistjes.

Wordt een huidbehandeling/huidproducten vergoed door mijn zorgverzekering?

Veel zorgverzekeraars vergoeden acnebehandelingen, maar bijvoorbeeld ook behandelingen voor eczeem. Informeer naar de exacte vergoeding bij jouw eigen zorgverzekeraar. Smooth Laser Clinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. 

Hebben jullie veel ervaring op het gebied van huidverbetering?

Het team van Smooth Laser Clinic bevat uitsluitend medisch geschoold personeel. Hierdoor weet je zeker dat jouw huidbehandeling altijd door een gecertificeerde huidtherapeut wordt uitgevoerd. Onze specialisten doen in het vakgebied ruime ervaring op en volgen daarnaast ook regelmatig trainingen en cursussen. 

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden?

De huidtherapeuten van Smooth Laser Clinic zijn specialist in het behandelen van onder meer de volgende huidproblemen: acne, eczeem, vaatafwijkingen, pigmentvlekken, couperose en rosacea. Maar met het brede behandelaanbod kunnen ze ook bij andere huidproblemen helpen. In een vrijblijvende afspraak geven onze specialisten hier graag advies over en stellen samen met jou een passend behandelplan op. 

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?

Dagelijkse reiniging en hydratatie is zeer belangrijk. Ook adviseren we om voldoende water te drinken, te zorgen voor genoeg slaap en je huid te beschermen tegen de zon. 

Daarnaast zijn er verschillende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, elk met een ander effect. Dit zijn bijvoorbeeld peelings, skinboosters en huidbehandelingen met een laser. Ook als jouw huid er al goed uitziet kan een huidbehandeling helpen deze er nóg beter en egaler uit te laten zien. Een huidbehandeling verbetert namelijk de gehele huidstructuur en laat deze weer stralen! 

Kan ik samen met mijn huidintake ook gelijk een behandeling inplannen?

Ja, dit is in de meeste gevallen mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn natuurlijke huidproducten beter voor de huid?

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo