Hoewel het onschuldig is, kan couperose voor velen een bron van frustratie en schaamte zijn. De kenmerkende rode wangen, neus of kin worden als storend ervaren en laten mensen zich bewust zijn van de aanwezigheid van couperose. Gelukkig hoef je niet langer rond te blijven lopen met deze zichtbare bloedvaatjes. Met een couperose laserbehandeling kun je op een eenvoudige manier van deze rode vlekjes op je wangen afkomen en je zelfvertrouwen terug krijgen!

Algemene informatie Fill 1
Behandeling couperose neus
Ervaringen
Veelgestelde vragen
Afspraak inplannen

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Zeg vaarwel tegen rode wangen met onze laserbehandelingen

Bij Smooth Laser Clinic begrijpen we hoe vervelend couperose op de wangen kan zijn. Daarom hebben onze deskundige huidspecialisten geavanceerde lasers tot hun beschikking waarmee ze effectief kunnen afrekenen met deze rode vlekjes. We richten ons specifiek op het laseren van de bloedvaatjes, zodat je binnenkort afscheid kunt nemen van die ongewenste rode wangen. Maar we stoppen niet alleen daar – ook andere plekken in je gezicht krijgen de nodige aandacht tijdens onze behandelingen.

Couperose
Couperose laserbehandeling

Maak je geen zorgen over pijn tijdens de behandeling. Onze laserbehandelingen voor couperose op de wangen zijn niet alleen effectief, maar ook volledig pijnloos. We nemen alle voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je huid tijdens de behandeling gekoeld blijft, zodat je je comfortabel en ontspannen voelt. Laat ons de couperose op je wangen verwijderen om je huid vervolgens weer te laten stralen!

Kies voor Smooth Laser Clinic en ontdek hoe onze laserbehandelingen je kunnen helpen om weer vol zelfvertrouwen te stralen met een egale en stralende huid op je wangen. Maak vandaag nog een afspraak en laat couperose geen belemmering meer zijn. Onze huidspecialisten geven je tijdens het intakegesprek een gratis huidadvies. 

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Ontdek de ervaring bij Smooth Laser Clinic

Huidadvies bij couperose en rosacea

Bij Smooth Laser Clinic zijn de ervaringen met couperose laseren buitengewoon positief. Klanten ervaren vaak al na de eerste behandeling direct zichtbare resultaten en een duidelijke vermindering van de rode bloedvaatjes in het gezicht. Hoewel je mogelijk een lichte zwelling kunt ervaren na de behandeling, hoef je je geen zorgen te maken. Onze lasers zijn zeer huidvriendelijk en zorgen ervoor dat er geen wondjes of andere rode plekken ontstaan. Het laseren van couperose is voor ons dagelijkse routine. In onze klinieken staan de allerbeste huidspecialisten en -therapeuten voor je klaar.

Ervaar zelf de expertise en zorg bij Smooth Laser Clinic en laat ons je helpen om afscheid te nemen van couperose. Plan jouw afspraak bij Smooth Laser Clinic voor een gratis huidintake. Tijdens het intakegesprek krijg je huidadvies van onze specialisten. Ze zullen precies begrijpen wat er met je huid aan de hand is en welke behandeling het meest effectief is.

Couperose Behandlung

Werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw huidbehandeling.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek voorziet onze huidtherapeut je van alle informatie over couperose en wordt er gekeken naar de mate van jouw couperose.

02
Voorbereiding

Zorg ervoor dat je gezicht schoon is en alle make-up verwijderd is. Controleer eventueel of jouw behandeling vergoed kan worden door de zorgverzekeraar.
Tot slot mag je 6 weken voor de behandeling het te behandelen gebied niet blootstellen aan de zon of zonnebank.

03
De behandeling

Tijdens deze couperose laser behandeling wordt het bloedvat verwarmd, waardoor de vaatwand aan elkaar plakt. Het vat trekt vervolgens weg of wordt donkerder van kleur. In de weken na de behandeling worden de resten opgeruimd door het lichaam. Meestal zijn er vier behandelingen nodig om van couperose af te komen.

04
Na de behandeling

Gebruik de eerste 12 uur na de behandeling geen make-up of andere huidverzorging. Pas tot 6 weken na de behandeling op met zon en de zonnebank. Vermijd de eerste 24-48 uur na de behandeling hoge temperaturen van bijv. een douche, sauna of jacuzzi. Indien je aanvullend verzekerd bent kan je eventueel jouw behandeling declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Tarieven couperose
verwijderen

De prijs per huidbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van couperose verwijderen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een behandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om couperose te verwijderen? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over couperose verwijderen.

Uiteraard staan onze specialisten in onze klinieken in Zwolle en Enschede je ook graag te woord.

Wat is het verschil tussen couperose en rosacea?

Couperose en rosacea zijn beiden huidziekten en lijken op het eerste oog ook veel op elkaar. Dit komt doordat rosacea net als couperose de opvallende bloedvaatjes in rood en blauw heeft. Bij rosacea is er echter ook sprake van rode bultjes en puistjes.

Wordt een huidbehandeling/huidproducten vergoed door mijn zorgverzekering?

Veel zorgverzekeraars vergoeden acnebehandelingen, maar bijvoorbeeld ook behandelingen voor eczeem. Informeer naar de exacte vergoeding bij jouw eigen zorgverzekeraar. Smooth Laser Clinic is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. 

Hebben jullie veel ervaring op het gebied van huidverbetering?

Het team van Smooth Laser Clinic bevat uitsluitend medisch geschoold personeel. Hierdoor weet je zeker dat jouw huidbehandeling altijd door een gecertificeerde huidtherapeut wordt uitgevoerd. Onze specialisten doen in het vakgebied ruime ervaring op en volgen daarnaast ook regelmatig trainingen en cursussen. 

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden?

De huidtherapeuten van Smooth Laser Clinic zijn specialist in het behandelen van onder meer de volgende huidproblemen: acne, eczeem, vaatafwijkingen, pigmentvlekken, couperose en rosacea. Maar met het brede behandelaanbod kunnen ze ook bij andere huidproblemen helpen. In een vrijblijvende afspraak geven onze specialisten hier graag advies over en stellen samen met jou een passend behandelplan op. 

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?

Dagelijkse reiniging en hydratatie is zeer belangrijk. Ook adviseren we om voldoende water te drinken, te zorgen voor genoeg slaap en je huid te beschermen tegen de zon. 

Daarnaast zijn er verschillende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, elk met een ander effect. Dit zijn bijvoorbeeld peelings, skinboosters en huidbehandelingen met een laser. Ook als jouw huid er al goed uitziet kan een huidbehandeling helpen deze er nóg beter en egaler uit te laten zien. Een huidbehandeling verbetert namelijk de gehele huidstructuur en laat deze weer stralen! 

Kan ik samen met mijn huidintake ook gelijk een behandeling inplannen?

Ja, dit is in de meeste gevallen mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn natuurlijke huidproducten beter voor de huid?

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo