Rosacea kan een enorme invloed hebben op je zelfvertrouwen en je dagelijks leven, vooral wanneer het je neus treft. De rode vlekken, bultjes en ontstekingen kunnen lastig zijn om mee om te gaan. Maar er is goed nieuws; bij Smooth Laser Clinic hebben we effectieve behandelingen om rosacea onder controle te krijgen.

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Elise

Een persoonlijk behandelplan voor jouw rosacea

Werkwijze rosacea behandelen

Bij Smooth Laser Clinic begrijpen we dat rosacea alleen op de neus speciale aandacht en een aangepaste behandeling vereist. Daarom stellen onze deskundige huidtherapeuten graag een persoonlijk behandelplan voor je op, specifiek gericht op het verminderen van de rosacea symptomen op je neus.

Het begint allemaal met een vrijblijvende huidintake, waarbij we gebruik maken van geavanceerde technologie zoals de Observ 520X om je huid grondig te analyseren, zowel van buiten als van binnen. Op basis van deze grondige analyse zullen onze huidtherapeuten een combinatie van effectieve behandelingen aanbevelen die specifiek gericht zijn op het verminderen van de roodheid, bultjes en ontstekingen op je neus.

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Kimberly

Effectieve behandelingen bij Smooth Laser Clinic

We bieden diverse behandelingen aan die specifiek gericht zijn op rosacea op de neus en in het gezicht. Denk hierbij aan peeling, microneedling met de Dermapen 4, dermalux (LED-therapie voor het gezicht), maar je kunt bijvoorbeeld ook de rosacea op je neus laseren met een vaatlaserbehandeling. Onze huidtherapeuten zullen de meest geschikte opties voor jou selecteren.

Daarnaast is het belangrijk om je huid dagelijks te ondersteunen, ook buiten de kliniek. Een goede huidverzorgingsroutine kan helpen bij het verminderen en camoufleren van roodheid. Voor mensen met rosacea adviseren onze huidspecialisten de Vital C-producten van IMAGE Skincare. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de symptomen van rosacea te verzachten en je huid een gezonde gloed te geven.

pijnloze-microneedling-behandeling-dermapen4

Ondersteun je huid met de juiste producten

Als je op zoek bent naar manieren om de roodheid op je neus of in je gezicht minder zichtbaar te maken, kan minerale make-up een uitkomst bieden. Met de gezichtspoeders, foundations en concealers van Colorescience kun je de aandacht van de rode vlekken afleiden en je huid egaliseren. Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de juiste make-upproducten die bij jouw huid passen.

Rosacea op wang

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Esmee

Vraag onze deskundige huidtherapeuten om hulp

Huidadvies bij couperose en rosacea

voor een optimaal resultaat. Elk persoon is uniek en verdient daarom een persoonlijke aanpak. We luisteren we naar jouw specifieke zorgen en stellen we een behandelplan op maat samen om de roodheid en rode vlekken op je neus aan te pakken. Maak vandaag nog online een afspraak via onze website en kom langs bij onze specialisten in Enschede of Zwolle. Samen zorgen we ervoor dat rosacea niet langer jouw leven beheerst en je vol vertrouwen kunt stralen!

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser

Afspraak maken
whatsapp-logo