Bij Smooth Laser Clinic werken we met de nieuwste technieken, ook als het gaat om het verwijderen van rimpels en huidverjonging. Het gaat hier om huidverjonging zonder operatie, we kunnen het verouderingsproces tegen gaan en zelfs voor een deel terugdraaien. Zo krijg je weer een stralende huid en zie je er jonger uit.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Kosten
Afspraak maken
Tarieven

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering.

Met een behandeling in onze kliniek kunnen we zichtbare tekenen van huidveroudering (fijne lijntjes, grove poriën, doffe huid) aanpakken zonder gelijk onder het mes te hoeven of injectables te krijgen. Vind je een cosmetische ingreep/operatie een stap te ver, en wil je op een natuurlijke manier je huid verbeteren? Door ons diverse behandelaanbod is er altijd wel een geschikte behandeling voor huidverjonging. Ook kunnen onze behandelingen met elkaar gecombineerd worden voor maximale resultaten. Wij helpen je graag om je huid weer te laten stralen!

Is een huidverjongingsbehandeling voor mij geschikt?

Onze behandelingen zijn voor mensen die hun huid willen verjongen. Zowel de donkere als lichtere huid. Alle huidtypen en huidcondities kunnen wij behandelen. Wel is het belangrijk om je van tevoren bewust te zijn dat diepe lijnen en rimpels niet kunnen worden ‘weggehaald’. Hier zijn fillers of andere injectables nodig. De behandeling is dus geschikt voor mensen die last hebben van de volgende huidveroudering kenmerken: fijne lijntjes en rimpels.

huidverjonging
werkwijze-laseren-mannen-soprano-titanium-laser

De Soprano ICE Titanium is zoals we eerder hebben beschreven een gecombineerde laser met drie golflengtes, waaronder de golflengte van een diode laser. In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet. Onze laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

De pulsen van de laser worden met lagere energie in meerdere keren afgegeven. Dit zorgt ervoor dat warmte geleidelijk wordt opgebouwd in het te behandelen gebied. Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Naast de eerder genoemde laser hebben we bij Smooth Laser Clinic ook de beschikking over de GentleLase Pro laser, deze laser is een van de beste laser apparaten die er bestaat voor een pijnloze en effectieve laserbehandeling. Dankzij de krachtige werking van de GentleLase Pro kunnen ook lichte en hele fijne haartjes verwijderd worden.

laser-ontharen-gentlelase

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Marlin

Hoe werkt de behandeling voor huidverjonging?

Het traject start eerst met een huidintake. We bespreken je wensen en onze huidtherapeut kijkt naar de huid. Ook maken we een huidscan door middel van de OBSERV 520X. Dit is een speciale camera met verschillende filters (pigmentatie, vasculaire aandoeningen, UV-filter, woods lamp, textuur en het normale daglicht filter), waarmee de onderliggende huidstructuren in de diepere huidlagen kunnen worden aangetoond. Hierdoor krijg je inzicht in welke gebieden de huidverjonging het meest noodzakelijk is. Ook is dit een goede basis voor onze voor- en na foto’s. Na een reeks behandelingen zullen we de resultaten vergelijken en met elkaar bespreken. Op basis hiervan stellen we het behandelplan eventueel bij.

huidverjongen
image-skin-care

Naast behandelingen geven we productadvies. Het is namelijk erg belangrijk dat je thuis ook aan de slag gaat met thuisproducten.

Zo bevatten de thuisproducten van IMAGE Skincare en/of Colorescience (merken waar wij mee werken) een hogere concentratie actieve ingrediënten, zoals antioxidanten en (fruit)zuren, dan ‘normale’ huidproducten van de drogist om de hoek.

Door te werken met hoogstaande merken zoals IMAGE en/of Colorescience, wordt de huid middels antioxidanten beschermd tegen UV-straling, luchtvervuiling, blauw licht etc. Daarnaast zorgen (fruit)zuren ervoor dat de dode huidcellen van de bovenste huidlaag worden verwijderd. Dit zal ervoor zorgen dat de huid is voorbereid op de huidbehandelingen bij Smooth Laser Clinic, en dat de ingrediënten van de behandelingen dieper door kunnen dringen in de huid met behulp van de thuisproducten.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Verschillende behandelingen voor huidverjonging mogelijk

Wanneer we de huid intake hebben gedaan, bepalen we samen met jou, welke behandeling het beste geschikt is. We hebben verschillende mogelijkheden die gecombineerd kunnen worden.

Iedere behandeling heeft specifieke effecten en resultaten. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten kunnen je hier meer over vertellen.

Met onze behandelingen kunnen we de huid zichtbaar verjongen door bijvoorbeeld fijne/oppervlakkige rimpels minder diep te maken. We kunnen echter geen diepe rimpels, lijnen of huidverslapping compleet weghalen of de huid heel erg opvullen. 

Wanneer je diepe lijnen, rimpels en huidverslapping wilt verminderen zijn injectables een optie (wij voeren deze behandeling niet uit). Ook hierbij is het belangrijk om te beseffen dat zelfs na dit niet alle rimpels, lijnen en huidverslapping volledig en voor altijd weg zullen zijn. Een realistisch verwachtingspatroon is zeer belangrijk. 

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Kies voor Smooth Laser Clinic voor huidverjonging behandelingen

Onze specialisten kunnen goed adviseren of het voor jou noodzakelijk is om een kuur te doen of niet. In dit geval kan je een pakket aanschaffen waardoor je voordeliger uit bent. Indien je het pakket vooraf betaalt, ontvang je 10% korting! 

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe jij er jonger en stralender uit kunt zien door huidverjonging met laser of een van onze andere behandelingen. Jij wilt toch ook een frisse en gezonde uitstraling krijgen? Tijdens het intakegesprek laten we je kennis maken met onze behandeling en krijg je de mogelijkheid om eventuele vragen die je hebt over de behandelingen te stellen.

Waar wacht je nog op? Maak direct een afspraak en ervaar zelf het gemak en de professionaliteit van onze specialisten.

Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo