Welke behandeling je ook bij ons ondergaat, huidverzorging voor vrouwen speelt een essentiële rol bij het verzorgen van je huid. Goede thuisverzorging is belangrijk om de huid goed te onderhouden en voor te bereiden op de behandelingen van Smooth Laser Clinic. Maar niet alleen de voorbereiding, ook na een behandeling moet je de huid goed blijven onderhouden. Het voordeel van het dagelijks thuisgebruik van de huidproducten van IMAGE Skincare of Colorescience is dat dit het huidherstelproces versnelt en dit het resultaat van eventuele huidbehandelingen optimaliseert.

Algemene informatie Fill 1
De beste huidverzorging voor vrouwen
Onderdelen van huidverzorging
Observ 520X
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering.

Vergelijk het maar eens met de tandarts: de meeste mensen gaan hier ongeveer 2 keer per jaar naartoe. Dit blijft belangrijk om te doen, zodat je tandgezondheid jaarlijks wordt gecontroleerd om je tanden in een gezonde toestand te houden. Echter is het allerbelangrijkste om je tanden dagelijks te poetsen en te flossen. Als je dit niet doet, kan je wel naar de tandarts gaan, maar dan zullen je tanden in een veel slechtere gezondheid zijn. 

Door dagelijks je tanden te poetsen/flossen zullen je tanden in een optimale gezondheid blijven. De tandartsafspraken dienen als ‘onderhoud’. Hetzelfde geldt voor huidproducten: je kan meerdere keren per jaar naar een huidtherapeut en/of schoonheidsspecialist gaan, maar als je thuis geen of de verkeerde producten gebruikt, zal je huidconditie uiteindelijk weer achteruit gaan. 

Zo is het erg belangrijk om je huid dagelijks te beschermen tegen UV-straling met een zonnebrandcrème. Echter is het gebruik van een moisturizer ook belangrijk, zodat je huid verder wordt beschermd middels antioxidanten. Met behulp van exfolianten (fruitzuren) en retinol (vitamine A) worden dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd en zal de celdeling van je huid opnieuw worden gestimuleerd. Op deze manier zal de huid egaler en gladder worden en kan er in combinatie met de huidbehandelingen een nog mooier resultaat worden behaald!

huidverzorgingsproducten-huidverzorging

Wat is de beste huidverzorging voor vrouwen?

Goede huidverzorging is voor iedereen belangrijk! Het helpt je huid een goede conditie te krijgen of te behouden. De thuisproducten (huidverzorgingsproducten) kunnen het beste vanaf je 18e of begin 20 worden gestart zodat je op latere leeftijd hier veel profijt van kan hebben. 

De thuisproducten van Smooth Laser Clinic kunnen bij elke huidskleur worden toegepast. De thuisproducten kunnen met name bij vrouwen maar ook bij mannen worden toegepast. Er bestaan verschillende huidverzorgingslijnen, wat afgestemd is voor een bepaald huidprobleem (acne, pigmentatie, rosacea, rimpels/lijnen) en/of een bepaald huidtype (droog, gecombineerd, vet).

huidverjonging

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Marlin

Uit welke onderdelen bestaat de beste huidverzorging?

huidverjongen

Goede huidverzorging bestaat bij ons uit twee verschillende onderdelen: de behandeling en de dagelijkse huidverzorgingsroutine met thuisproducten.

Wanneer je jouw huidverzorging wilt verbeteren, kun je altijd aankloppen bij onze kliniek. Onze specialisten kunnen dan advies geven en jouw huid analyseren. Dit doen wij met behulp van de OBSERV 520X. Deze maakt foto’s van de diepere huidlagen. Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld het onderliggende pigment, de aanwezige vaatjes, textuur, poriën en mee-eters beoordelen. 

Met een huidbehandeling kan je jouw gezicht een boost geven en bijvoorbeeld een huidprobleem aanpakken. Met de huidverzorgingsproducten ga je dagelijks thuis aan de slag. Op deze manier kan je je huid vóór de behandeling voorbereiden en na de behandeling je huidconditie onderhouden.

Jouw dagelijkse huidverzorging is een voorbereiding op een peeling of andere behandeling. Zo zal de behandeling nog beter zijn werk doen en kan je langer genieten van de resultaten! Onze specialisten adviseren graag over wat het beste past bij jouw huid.

Goede huidverzorging begint in je eigen badkamer. Wij volgen het stappenplan van IMAGE Skincare. Die bestaat uit de volgende drie stappen: double cleanse, stimulate en prevent & protect óf repair. Deze basis skincare routine kun je uitbreiden met andere producten, zoals oogcrème of lipverzorging. 

– Skincare routine stap 1: reinigen

‘s Ochtends: ‘s ochtends kan de huid 1 keer gereinigd worden met een gezichtsreiniger of kan de huid gereinigd worden met lauwwarm water.
‘s Avonds: double cleanse met een gezichtsreiniger

– Skincare routine stap 2: stimulate

Stimuleer je huid met een serum (afhankelijk van je huidprobleem). Het serum kan ‘s ochtends en/of ‘s avonds worden aangebracht, dit is afhankelijk van het ingrediënt. 

image skincare

– Skincare routine stap 3: protect

Dagcrème met zonbescherming (‘s ochtends) of een nachtcrème.
‘s Ochtends: dagcrème met SPF (bijvoorbeeld prevention 30 matte)
‘s Avonds: nachtcrème

Deze routine kan worden uitgebreid met andere producten zoals een extra dagcrème, serum, masker, minerale make-up, oogverzorging en/of lipverzorging. Welke producten je hierbij gebruikt, is afhankelijk van jouw wensen, budget, huidtype en huidconditie. Hier worden vervolgens de producten op afgestemd. 

De huidproducten van IMAGE Skincare en Colorescience zijn in onze klinieken aan te schaffen. 

Bij goede huidverzorging voor vrouwen is het ook belangrijk dat je goede make-up gebruikt, die de poriën niet verstopt. Bepaalde producten kunnen dagelijks worden gebruikt (zoals een reiniger en dagcrème met zonbescherming), maar andere producten (zoals een exfoliant en retinol (= vitamine A)) hoeven niet per se dagelijks te worden gebruikt. 

Een dikkere, oudere huid zou een exfoliant bijvoorbeeld wel dagelijks aankunnen. Een gevoelige, dunne huid kan echter geïrriteerd raken van het dagelijks gebruik van een exfoliant. Deze huid kan bijvoorbeeld max. 2-3 keer in de week een exfoliant gebruiken. Dit verschilt dus per huid! Niet alle thuisproducten hoeven dagelijks gebruikt te worden. 

Voor producten met zuren (zoals exfolianten en retinol (vitamine A), is het advies om na een huidbehandeling deze producten 5-7 dagen niet te gebruiken. Hierna kan het gebruik van deze producten weer worden opgepakt. Basisproducten (zoals de Vital C cleanser en prevention 30 matte (= dagcrème met SPF)) kunnen wel direct worden gebruikt na de behandeling.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Kies voor een huidintake van Smooth Laser Clinic voor de beste huidverzorging

Ben je als vrouw op zoek naar de beste huidverzorging? Laat dan een gratis en vrijblijvende huidintake uitvoeren in onze kliniek in Enschede of Zwolle. De huidintake duurt ongeveer 45 minuten en is inclusief een gratis huidscan met de OBSERV 520X.

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar en verwelkomen je graag in één van onze klinieken.

 

Hautscan mit Observ Kosten

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo