Wil jij jouw kin laten laseren? Ontdek onze verschillende behandelingen om pijnloos en effectief van ongewenste haargroei af te komen.

Algemene informatie Fill 1
Kin laten laseren
Onze werkwijze
Tarieven
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Evy

Kin laten laseren

Nooit meer last van ongewenste haartjes op de kin door deze te laten laseren. Het is heel goed mogelijk door de kin te laten laseren bij Smooth Laser Clinic. Haren op de kin zijn vaak dik en stug in vergelijking met haren in andere gebieden van het lichaam. Het geeft vaak een ontsierend beeld en door de jaren heen kan het zijn dat er meer haren op de kin ontstaan. Dit heeft vaak te maken met veranderingen in de hormonen balans van het lichaam. Het is uiteraard goed mogelijk om de haren op de kin te epileren of misschien te scheren. Hierdoor kunnen helaas bultjes of irritaties optreden, waardoor het nog altijd ergernis kan opleveren. Kies daarom voor een gladde kin en laat de haren laseren. Een laserbehandeling is geheel pijnloos en effectief. Met onze lasers is het mogelijk om definitief de kin te ontharen zodat je kunt genieten van een gladde huid zonder irritaties.

Laserbehandeling van de kin

We begrijpen heel goed dat het spannend kan zijn om de kin te laten laseren, het is immers in je gezicht. Juist daarom maken we alleen maar gebruik maken van de beste apparatuur. De lasers die wij in onze kliniek gebruiken zijn de Soprano ICE laser en de GentleLase Pro. Deze lasers kenmerken zich door een zeer effectieve en pijnloze behandeling, ook in het gezicht en bij het laseren van de kin. Wil je meer informatie en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jou? Boek dan direct een intakegesprek inclusief gratis proefbehandeling op een van je oksels. Tijdens de proefbehandeling kun je zelf ervaren hoe het voelt om ongewenste haargroei te laten laseren en kunnen we je meer vertellen over het laseren van je kin.

Alle laserbehandelingen worden bij ons uitgevoerd door de beste huidtherapeuten en laserspecialisten. Mocht je een aanvullende zorgverzekering hebben dan kan het zijn dat het laseren van de kin wordt vergoedt. Raadpleeg hiervoor je aanvullende polis bij je eigen zorgverzekering. Een laserbehandeling van de kin betekent dat je nooit meer zelf hoeft te scheren, epileren of waxen. Ons team van specialisten helpt ook jou graag bij het definitief ontharen van je kin.

Boek vandaag nog een intakegesprek inclusief de gratis proefbehandeling op een van je oksels. Of neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt over het laseren van de kin of een ander gebied op je lichaam. Onze specialisten staan graag voor je klaar om alle vragen te beantwoorden!

Afspraak maken

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Kimberly
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo