Wil je weten wat de kosten van laser ontharen zijn? We leggen het je graag uit. Laserontharing is in de basis goedkoper dan scheren, epileren en waxen. Deze kosten maak je immers niet meer.

Algemene informatie Fill 1
Kosten ontharen
Onze werkwijze
Tarieven
Veelgestelde vragen
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Meike

Ontdek de kosten van ontharen

Wat zijn de kosten van het ontharen met laser?

Een van de meest gestelde vragen, wat zijn de kosten van het ontharen met laser? Wat kost een laserbehandeling? Kies je voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic, dan ben je definitief van onwelkom haar af. Om dan terug te komen op de kosten, op de lange termijn is het ontharen met laser goedkoper dan welke andere vorm van ontharen dan ook. Goede scheermesjes zijn zeker niet goedkoop en die heb je telkens weer opnieuw nodig. Wanneer je het haar laat laseren, dan is dit pijnloos en effectief. Na enkele behandelingen komt de beharing niet meer terug en ben je definitief van de onwelkome beharing af. Dit in tegenstelling tot waxen, epileren of scheren, dit moet je blijven doen om de haargroei tegen te gaan.

Laser ontharen bij Smooth Laser Clinic is pijnloos en effectief. We gebruiken voor de behandelingen de Soprano ICE of de GentleLase Pro lasers. Deze apparaten werken echt pijnloos en met erg goede resultaten. Zo kun jij gemakkelijk van je ongewenste haargroei af komen, waarop je lichaam dit ook voor komt. De kosten voor het ontharen variëren uiteraard. Dit heeft met het gebied van je lichaam te maken. Alleen de bovenlip ontharen is uiteraard goedkoper dan de complete benen laten laseren. Op onze tarieven pagina is een duidelijk overzicht te vinden waarop we alle verschillende kosten op een rijtje hebben gezet. Hier vind je alle kosten van het ontharen terug voor zowel dames als heren.

Er is de mogelijkheid om te kiezen voor een losse behandeling of een compleet pakket. De pakketten bestaan uit acht behandelingen. Wil jij je lichaam met laser laten ontharen en ben je nieuwsgierig naar de prijs? Plan dan direct een gratis intakegesprek in. Hierbij is het mogelijk om een proefbehandeling te ondergaan, deze behandeling doen we dan bij één van je oksels. Verder maak je kennis met ons team van specialisten en kunnen we je precies vertellen wat de kosten van het laseren voor jouw situatie zijn. Waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog het gratis intakegesprek aan.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Kimberly

Smooth Laser Clinic is de juiste kliniek

Ben je al langer op zoek naar een oplossing voor het ontharen van je lichaam en is de prijs iets waar je tegenaan loopt? Kies je voor Smooth Laser Clinic, dan kies je voor een goede laserontharing kliniek, met scherpe prijzen. Smooth Laser Clinic heeft meerdere vestigingen en heeft de beste huidtherapeuten en laserspecialisten in dienst. Ons team van specialisten helpt jou graag bij het definitief verwijderen van ongewenste beharing. Op een effectieve manier rekenen wij af met ongewenste haargroei, zoals gezegd met de Soprano ICE laser of de GentleLase Pro.

Om kennis met ons te maken zullen wij tijdens het gratis intakegesprek al jouw vragen beantwoorden over de kosten van het ontharen met laser. We laten je bovendien kennis maken met onze Soprano ICE laser en zullen een van je oksels ontharen. Op die manier maak jij veilig kennis met het pijnloos en effectief ontharen van jouw lichaam. Ben jij op zoek naar de mogelijkheden voor ontharen met laser? Neem contact op met Smooth Laser Clinic of maak direct online een afspraak. We staan voor je klaar om je te helpen bij laserontharing en beantwoorden alle vragen die je mogelijk hebt over de kosten van een behandeling.

Online afspraak maken

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Daniek
Afspraak maken
whatsapp-logo