Ontdek hoe jij jouw kraaienpootjes kunt laten verwijderen of verminderen met een effectieve huidbehandeling in één van onze klinieken.

Algemene informatie Fill 1
Kraaienpootjes verwijderen
Onze werkwijze
Tarieven
Veelgestelde vragen
Afspraak maken

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Marlin

Kraaienpootjes laten verwijderen

Kraaienpootjes laat je eenvoudig verwijderen met een skinbooster of peeling van Smooth Laser Clinic

Kraaienpootjes, we hebben ze vrijwel allemaal. Lachen, de zon, praten, maar ook roken, allemaal factoren die bijdragen aan het ontstaan van kraaienpootjes. Hoe ouder we worden, hoe meer zichtbaar de kraaienpootjes worden. Lachen is iets leuks, de kraaienpootjes die er door kunnen ontstaan zijn wat minder gewenst. Gelukkig bieden we je bij Smooth Laser Clinic de mogelijkheid om kraaienpootjes te verwijderen. Zo kunnen we bijvoorbeeld de kraaienpootjes rond de ogen goed verminderen met een skinbooster of gezichtspeeling.

Het ontstaan van kraaienpootjes

Rimpeltjes en kraaienpootje horen erbij als je ouder wordt. Vooral zaken als lachen en praten, maar ook het niet dragen van een zonnebril draagt bij aan het ontstaan van kraaienpootjes. Ga maar na, je gaat automatisch knijpen wanneer je in de zon kijkt en geen zonnebril op hebt. We kunnen ons heel erg goed voorstellen dat het spannend is om kraaienpootje te verminderen met een peeling of skinbooster. Helemaal de huid rond de ogen is gevoelig en de huid eromheen ook.

Ben je een roker, dan zullen ook rond de lippen kraaienpootjes en rimpels ontstaan. Een peeling of skinbooster om kraaienpootjes te verwijderen kan uitkomst bieden. Dankzij de juiste producten die we gebruiken kunnen we groeven minder diep maken en zie je na een enkele behandeling al verschil. Maak direct een afspraak en kom erachter wat we voor jou kunnen doen.

Afspraak maken
Kies vandaag voor Smooth Laser Clinic

Smooth Laser Clinic werkt met een compleet team van specialisten en huidtherapeuten. Daarnaast werken wij met zeer professionele en huidvriendelijke producten.

Tijdens het intakegesprek kunnen wij bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn om de kraaienpootjes te verwijderen. Maak direct een afspraak en zorg met onze behandelingen voor een mooie, strakke en jeugdige uitstraling. We staan klaar om je te helpen.

Afspraak maken
Laat de rimpels rondom je ogen verwijderen met een eyebooster

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Elise

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw huidbehandeling.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek voorziet onze huidtherapeut je van alle informatie over jouw huidprobleem.

02
Voorbereiding

Zorg ervoor dat je gezicht voor de behandeling schoon is en alle make-up verwijderd is.

03
De behandeling

De peeling of skinbooster zal de huidkwaliteit verbeteren en de kraaienpootjes verminderen. Optioneel kan de specialist tijdens de behandeling de huid uitreinigen.

04
Na de behandeling

De huidtherapeut zal je, afhankelijk van het type behandeling, adviseren over zongebruik, make-up en andere huidverzorging na de behandeling.

Tarieven
huidbehandelingen

De prijs per huidbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van couperose verwijderen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een behandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om kraaienpootjes te verwijderen? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over kraaienpootjes verwijderen.

Kan je zonder fillers ook rimpels verminderen?

Gelukkig hoef je niet direct naar fillers te grijpen als je rimpels hebt. Onze wrinkle lift vermindert bijvoorbeeld direct oppervlakkige rimpels en de eerste tekenen van huidveroudering.

Hebben jullie veel ervaring op het gebied van huidverbetering?

Het team van Smooth Laser Clinic bevat uitsluitend medisch geschoold personeel. Hierdoor weet je zeker dat jouw huidbehandeling altijd door een gecertificeerde huidtherapeut wordt uitgevoerd. Onze specialisten doen in het vakgebied ruime ervaring op en volgen daarnaast ook regelmatig trainingen en cursussen. 

Kunnen rimpels of fijne lijntjes blijvend verminderd worden?

De wrinkle lift vermindert direct oppervlakkige rimpels en de eerste tekenen van huidveroudering. Het resultaat is een gladde, strakke en egale huid.

Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?

Dagelijkse reiniging en hydratatie is zeer belangrijk. Ook adviseren we om voldoende water te drinken, te zorgen voor genoeg slaap en je huid te beschermen tegen de zon. 

Daarnaast zijn er verschillende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, elk met een ander effect. Dit zijn bijvoorbeeld peelings, skinboosters en huidbehandelingen met een laser. Ook als jouw huid er al goed uitziet kan een huidbehandeling helpen deze er nóg beter en egaler uit te laten zien. Een huidbehandeling verbetert namelijk de gehele huidstructuur en laat deze weer stralen! 

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Evy

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo