Ben je woonachtig in de omgeving van Almelo en wil je permanent af van ongewenste haargroei? Neem dan contact op met Smooth Laser Clinic en ontdek alle mogelijkheden.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Onze werkwijze
Tarieven
Veelgestelde vragen
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Esmee

Laserontharing omgeving Almelo

Kies voor Smooth Laser Clinic voor laserontharing in de omgeving van Almelo

Heb je last van ongewenste beharing op jouw lichaam? Dan heb je de mogelijkheid om dit te laten verwijderen door middel van laserontharing met de Soprano ICE Platinum of Titanium laser, of de GentleLase Pro. Deze revolutionaire ontharingslaser kan gebruikt worden om permanent ongewenste beharing te laten verwijderen op allerlei plekken van het lichaam.

Ben je woonachtig in de omgeving van Almelo en wil je permanent af van ongewenste haargroei? Neem dan contact op met Smooth Laser Clinic en ontdek alle mogelijkheden. We zitten gevestigd in Enschede (nabij Almelo, Borne, Wierden, Vriezenveen, Rijssen en Nijverdal) en we zijn gespecialiseerd in laserontharing. We hebben diverse huidspecialisten en laserspecialisten in dienst die al vele behandelingen hebben mogen uitvoeren voor verschillende tevreden klanten.

Ontharen bij Smooth Laser Clinic

Afkomen van ongewenste haargroei is mogelijk bij de ontharingskliniek Smooth Laser Clinic die op nog geen 30 minuten rijden van Almelo ligt. In onze kliniek maken we gebruik van de Soprano ICE Platinum en Titanium ontharingslasers en de GentleLase Pro. De vernieuwde uitvoering van de Soprano ICE kan de ICE technologie met de drie meest effectieve golflengtes combineren in één kop. Het realiseren van permanente ontharing op allerlei huidtypes is nog nooit zo eenvoudig geweest met deze hoogwaardige ontharingslaser. Een groot voordeel van een behandeling met dit veilige laserapparaat is dat er veel minder hersteltijd is dan bij andere laserapparaten. We raden je altijd aan even uit de zon te blijven, zodat je het beste resultaat van de behandeling zult ervaren.

Maak direct online een afspraak zodat je op korte termijn geholpen kan worden. Je hebt ook de mogelijkheid om eerst een proefbehandeling bij de oksels uit te laten voeren door een van onze laserspecialisten zodat je kennis kunt maken met onze werkwijze.

Nooit meer scheren, epileren of waxen als je kiest voor laser ontharen.
Permanente ontharing omgeving Almelo
Permanent ontharen Almelo

Ongewenste beharing kan zeer onprettig zijn en als je dit wekelijks of zelfs dagelijks moet weg scheren dan neemt dit veel tijd in beslag. Gelukkig is het nu mogelijk om binnen ongeveer acht behandelingen met de Soprano ICE Platinum, Soprano ICE Titanium of GentleLase Pro permanent van ongewenste beharing af te komen. Tegenwoordig kan deze methode op ieder huidtype toegepast worden. Een behandeling laser ontharen bij Smooth Laser Clinic wordt uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten die veel waarde hechten aan patiëntveiligheid en de kwaliteit van de behandelingen. Ben je woonachtig in de omgeving van Almelo en wil je permanent af van ongewenste haargroei? Neem dan contact met ons op of maak direct online een afspraak.

Online afspraak maken

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Hoelang duurt een behandeling?

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. Onze kortste behandelingen van bijvoorbeeld beide oksels of de bakkebaarden duren 15 minuten. Een grotere lichaamszone, bijvoorbeeld de gehele benen laseren, duurt ongeveer een uur.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er tussen de 8 tot 10 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Niet alle ongewenste haren kunnen in één keer worden vernietigd. De haren moeten in de groeicyclus zitten om definitief verwijderd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, moet je meerdere behandelingen nemen om de ongewenste haargroei definitief te verminderen.

De tijdsduur tussen de behandelingen:
Gezicht: 4 tot 6 weken
Lichaam: 8 tot 10 weken

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Nikita
Afspraak maken
whatsapp-logo