Laserontharing omgeving Almelo

Heeft u last van ongewenste beharing op uw lichaam? Tegenwoordig heeft u de mogelijkheid om dit 100% pijnloos te laten verwijderen door middel van laserontharing met de Soprano ICE Platinum. Deze revolutionaire ontharingslaser kan gebruikt worden om permanent ongewenste beharing te laten verwijderen op allerlei plekken van het lichaam.

Bent u woonachtig in de omgeving van Almelo en wilt u permanent af van ongewenste haargroei? Neem dan contact op met Smooth Laser Clinic. We zitten gevestigd in Enschede (nabij Almelo, Borne, Wierden, Vriezenveen, Rijssen en Nijverdal) en we zijn gespecialiseerd in laserontharing. We hebben diverse huidspecialisten en laserspecialisten in dienst die al vele behandelingen hebben mogen uitvoeren voor verschillende tevreden klanten.

Pijnloos ontharen bij Smooth Laser Clinic

Pijnloos ontharen en afkomen van ongewenste haargroei is mogelijk bij de ontharingskliniek Smooth Laser Clinic die op nog geen 30 minuten rijden van Almelo ligt. In onze kliniek maken we gebruik van de Soprano ICE Platinum ontharingslaser. Deze vernieuwde uitvoering van de Soprano ICE kan de ICE technologie met de drie meest effectieve golflengtes combineren in één kop. Het realiseren van permanente ontharing op allerlei huidtypes is nog nooit zo eenvoudig geweest met deze hoogwaardige ontharingslaser. Een groot voordeel van een behandeling met dit veilige laserapparaat is dat er geen hersteltijd is. Maak direct online een afspraak zodat u op korte termijn een geholpen kan worden. U heeft ook de mogelijkheid om eerst een proefbehandeling bij de oksels uit te laten voeren door een van onze laserspecialisten zodat u kennis kunt maken met onze werkwijze.

Permanent ontharen Almelo

Ongewenste beharing kan zeer onprettig zijn en als u dit wekelijks of zelfs dagelijks moet weg scheren dan neemt dit veel tijd in beslag. Gelukkig is het nu mogelijk om binnen ongeveer 8 behandelingen met de Soprano ICE Platinum permanent van ongewenste beharing af te komen. Dit gaat geheel pijnloos en kan tegenwoordig op ieder huidtype toegepast worden. Een laserontharing behandeling bij Smooth Laser Clinic wordt uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten die veel waarde hechten aan patiëntveiligheid en de kwaliteit van de behandelingen. Bent u woonachtig in de omgeving van Almelo en wilt u permanent af van ongewenste haargroei? Neem dan contact met ons op of maak direct online een afspraak.

GRATIS proefbehandeling bij uw oksel? Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling bij één van uw oksels.

Maak afspraak