Laserontharing bij Smooth Laser Clinic (omgeving Hengelo)

Laser ontharen in Hengelo? U kunt terecht bij Smooth Laser Clinic in Enschede dat vlakbij Hengelo ligt (10km). Bij deze ontharingskliniek werken de beste huidtherapeuten en laserspecialisten die al vele behandelingen hebben mogen uitvoeren voor talloze tevreden klanten. Laserontharing is de laatste jaren enorm in opmars en dit is mede te danken aan het taboe dat heerst op (over)beharing. Permanente ontharing van ongewenste haargroei is te realiseren door een behandeling met de Soprano ICE Platinum. Met dit laserapparaat is het mogelijk om pijnloos af te komen van ongewenste beharing.

Bent u op zoek naar een laserontharing specialist in de omgeving van Hengelo? Smooth Laser Clinic zit gevestigd in Enschede en de kliniek ligt op ongeveer 10 minuten rijden van Hengelo (Ook nabij Beckum, Haaksbergen, Zenderen en Borne). Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze ontharingskliniek!

Nooit meer scheren, epileren of waxen

De Soprano ICE Platinum is verkozen tot beste ontharingsplatform bij de Aesthetic Awards en dit is dan ook de ontharingslaser waar wij gebruik van maken tijdens onze behandelingen. Laserontharing in de omgeving van Hengelo is nog nooit zo eenvoudig geweest. Binnen 6 tot 10 behandelingen bent u af van de ongewenste beharing. Volledig pijnloos afkomen van haren op plekken waar u zich niet wekelijks wil scheren, epileren of waxen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Smooth Laser Clinic of plan direct een proefbehandeling in. Op deze manier kunt u kennis maken met onze manier van werken. Bij de proefbehandeling zullen we met de Soprano ICE Platinum uw oksel laseren.

Permanente ontharing in de buurt van Hengelo

Door te kiezen voor permanente ontharing bij onze ontharingskliniek in de buurt van Hengelo heeft u nooit meer het probleem dat u zich moet scheren om af te komen van ongewenste beharing. Bij Smooth Laser Clinic in Enschede wordt u behandeld door gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten. De Soprano ICE Platinum ontharingslaser kan ingezet worden bij alle haarkleuren en huidtypen die er zijn. Het is een veilig laserapparaat waarmee u 100% pijnloos behandeld wordt. Na de behandeling is er geen hersteltijd, u kunt dus direct weer uw normale activiteiten oppakken. Heeft u interesse? U kunt direct online een afspraak inplannen voor een intakegesprek en proefbehandeling bij onze kliniek.

GRATIS proefbehandeling bij uw oksel? Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling bij één van uw oksels.

Maak afspraak