Wil jij jouw oksels permanent ontharen? Ontdek de pijnloze en effectieve laserbehandelingen van Smooth Laser Clinic. Maak een afspraak.

Algemene informatie Fill 1
Oksels permanent ontharen
Weg met ongewenste haargroei
Onze werkwijze
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek

Oksels permanent ontharen

Oksels permanent ontharen met Soprano Titanium

Je oksels ontharen is een onderdeel van je persoonlijke verzorging dat vaak terugkomt. Scheren, epileren of waxen je bent er maar druk mee om je oksels te ontharen. Je okselhaar weghalen kan daarmee een tijdrovende klus worden. Wat dacht je van een oplossing om je oksels permanent te ontharen? Bij Smooth Laser Clinic kun je zeer pijnloos en effectief je okselhaar weghalen door middel van een laserbehandeling. Wij werken met de Soprano ICE en GentleLase Pro lasers waarmee we oksels definitief ontharen.

Zit je erover te denken om je oksels te ontharen en dit permanent te laten doen? Maak direct een afspraak met een van onze specialisten. Tijdens dit intakegesprek kun jij alle vragen die je hebt over het ontharen van je oksels aan ons stellen. Daarnaast bieden wij je tijdens dit intakegesprek ook een gratis proefbehandeling. Hiervoor gebruiken wij direct één van je oksels. Op deze manier kun je dan direct ervaren hoe het voelt en dat het oksels ontharen via Smooth Laser Clinic echt pijnloos en effectief is.

Afspraak maken

Je oksels permanent ontharen betekent dat je geen last meer hebt van ongewenste haargroei. Geen rode bultjes meer of ingegroeide haren. Niet meer wekelijks aan de slag met scheren, epileren of waxen. Je okselhaar weghalen met behulp van de Soprano ICE en GentleLase Pro is een pijnloze en zeer effectieve manier om je oksels permanent te ontharen. Bij de Soprano ICE Titanium laser dien je een week voor en na de behandeling uit de zon te blijven. Bij de GentleLase Pro is dat zes weken. Houd hier dus rekening mee als je jouw oksels laat ontharen.
Bedenk niet dat je jouw oksels wilt ontharen vlak voor je op vakantie gaat. We zouden het jammer vinden om je te moeten teleurstellen.

Okselhaar weghalen kan vervelend zijn als je dit zelf moet doen. Je wilt jouw lichaam goed verzorgen en misschien niet zelf meer aan de slag met scheren, epileren of waxen. Steeds meer vrouwen laten daarom hun oksels ontharen met behulp van een laser. Steeds meer mannen trouwens ook. Ook voor hen geldt dat je de oksels permanent kunt ontharen met behulp van de laserapparaten van Smooth Laser Clinic. Je oksels laten laseren wordt niet voor niets steeds populairder.

Okselhaar weghalen met laserontharing

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Melanie

Ontharen oksels bij Smooth Laser Clinic

Bij Smooth Laser Clinic werken wij met twee geavanceerde lasers die pijnloos en effectief die oksels definitief ontharen. De Soprano ICE en GentleLase Pro zijn huidvriendelijk en geschikt voor ieder haartype. Of je nu lichte okselharen hebt of zeer donker okselhaar wilt weghalen. Onze specialisten zullen op basis van het intakegesprek en de gratis proefbehandeling op een van je oksels bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn om je oksels definitief te ontharen.

Bij Smooth Laser Clinic kun je losse behandelingen afnemen of in pakketvorm je oksels ontharen. Wij denken uiteraard graag met je mee! Heb je nog vragen over je oksels ontharen als vrouw en hoe de behandelingen eruit gaan zien? Neem contact met ons op en onze specialisten beantwoorden alle vragen die je hebt. Oksels ontharen is zeer pijnloos en effectief bij Smooth Laser Clinic. Laat je oksels ontharen en geniet van het resultaat!

Contact

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Anna

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo