Als man af van ongewenste haargroei op jouw lichaam? Ontdek de ontharen behandelingen voor mannen. Maak direct een afspraak.

Algemene informatie Fill 1
Ontharen voor mannen
Smooth Laser Clinic
Onze werkwijze
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Esmee

Ook als man jouw lichaam ontharen

Wil jij als man je lichaam ontharen? Kies dan voor een behandeling met laser.

Wil jij als man je lichaam ontharen? Kies dan voor een behandeling met laser. Wanneer je kiest voor een laserbehandeling ben je definitief af van onwelkome haren op je lijf. Het maakt hierbij niet uit om welk gebied van je lichaam het gaat. Het is o.a. mogelijk om oksels, het gezicht, de rug, de borst of de benen te laten laseren. Wanneer je kiest voor Smooth Laser Clinic, dan ben je aan het juiste adres voor het ontharen van je lichaam met laser. Het is een pijnloze en effectieve manier om ongewenste haargroei tegen te gaan en permanent op te lossen, zeker ook bij mannen.

Ook mannen zijn zich zeker bewust van hun verschijning. Je wilt verzorgd en goed overkomen. Daar hoort geen lichaamshaar bij op plekken waar je het niet wilt hebben. Een strakke baard, gladde borst en gladde rug zijn plekken die we bij mannen vaak behandelen met laser. Vooral in de zomer dagen kun je vol zelfvertrouwen over het strand lopen, ongewenste haargroei is verleden tijd. Laser ontharen bij Smooth Laser Clinic is pijnloos en effectief. Hiervoor gebruiken we de Soprano ICE of de GentleLase Pro lasers. Deze apparaten werken pijnloos en erg effectief.

Zo kun jij gemakkelijk van je ongewenste haargroei af komen, waar op je lichaam dit ook voorkomt. Wil jij je lichaam met laser laten ontharen? Plan dan direct een gratis intakegesprek in. Hierbij is het mogelijk om direct een proefbehandeling te ondergaan, deze behandeling doen we dan bij één van je oksels.

Zo kun jij zelf ervaren hoe pijnloos en effectief de behandeling is. Je maakt kennis met ons team van specialisten en we kunnen je meer vertellen over het laserapparaat. Waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog het gratis intakegesprek aan.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Anna

Smooth Laser Clinic is ook voor mannen de juiste kliniek

Misschien ben je al langer op zoek naar een oplossing voor het ontharen van je lichaam. Je zoekt een goede laserontharingskliniek, die ook voor mannen geschikt is? Smooth Laser Clinic heeft meerdere vestigingen en heeft de beste huidtherapeuten en laserspecialisten in dienst. Ons team van specialisten helpt jou als man graag bij het definitief verwijderen van ongewenste beharing. Op een effectieve manier rekenen wij af met ongewenste haargroei, zoals gezegd met de Soprano ICE laser of de GentleLase Pro.

Laser ontharen is voor jou als man de ideale manier om van ongewenste en overmatige haargroei af te komen. Om kennis met ons te maken zullen wij tijdens het gratis intakegesprek al jouw vragen beantwoorden over het ontharen met laser. We laten je bovendien kennis maken met onze Soprano ICE laser en zullen een van je oksels ontharen. Op die manier maak jij veilig kennis met het pijnloos en effectief ontharen van jouw lichaam. Ben jij als man op zoek naar de mogelijkheden voor ontharen met laser? Neem contact op met Smooth Laser Clinic of maak direct online een afspraak. We staan voor je klaar om je te helpen bij laserontharing.

Afspraak maken

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Nikita

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo