Ontdek hoe jouw huid verbeterd kan worden door een peeling in het gezicht te doen. Maak direct een afspraak voor een effectieve peeling behandeling.

Algemene informatie Fill 1
Wat is een peeling
Varianten huidbehandeling
Onze werkwijze
Afspraak maken

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Daniek

Een peeling voor het gezicht

Een peeling voor het gezicht

Heb jij misschien last van een vale huid, of zijn er veel vlekken in het gezicht ontstaan? Het kan ook zomaar gebeuren dat je al een tijd last hebt van een onrustige of heel erg vette huid. Bij Smooth Laser Clinic kunnen we daar heel goed wat aan doen met een peeling van het gezicht. Wanneer we een peeling huid van je gezicht toepassen, dan zie je direct het resultaat. Je krijgt een gezonde huid die werkelijk weer straalt en ongetwijfeld zullen mensen in je omgeving je complimenten geven over je frisse uitstraling. Misschien ben je de laatste jaren wel erg onzeker geworden over je uitstraling.

Heb je het idee dat je een echt grauwe huid hebt gekregen en draag je veel make-up om het te verbergen? We kunnen het probleem voor je verhelpen en zorgen dat je weer gaat stralen, zodat je weer zelfverzekerd door het leven kunt gaan met een prachtige uitstraling. Heb je last gehad van acne, en hier oppervlakkige littekens aan over gehouden? Ook dan kan een peeling goed uitkomst bieden. Uiteraard zijn de peelings van het gezicht in onze kliniek veilig, we gebruiken de beste middelen en apparatuur. Verder zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het doen van deze behandelingen.

Ga voor een gezichtspeeling van Smooth Laser Clinic, zodat je weer zelfverzekerd door het leven kunt gaan met een prachtige uitstraling

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Nikita

Verschillende varianten van een peeling voor het gezicht

Welke peeling past bij mij?

We hebben verschillende mogelijkheden als het gaat om een face peeling. Welke peeling precies bij jou past, heeft alles te maken met het type huid wat je hebt. Verder is het belangrijk om te weten waarom je een peeling wilt doen. Is het om littekens minder zichtbaar te maken, wil je een frissere uitstraling of heb je last van vlekken in het gezicht die je wilt laten verminderen? Uiteraard kunnen onze gespecialiseerde huidtherapeuten je van een passend advies voorzien. Tijdens het intakegesprek zullen we de verschillende peelings met je bespreken en krijg je van ons een gratis huidanalyse. Bij een oppervlakkige peeling van de huid zal met een zuur de huid in het gezicht worden behandeld.

Het is een milde peeling en deze zal ervoor zorgen dat de conditie van de huid beter gaat worden. In de meeste gevallen zul je na de eerste behandeling direct resultaat zien. Voor het allerbeste resultaat zullen we altijd wat meer behandelingen aanbevelen.

Welke peeling past bij mij?
Er zijn veel peeling varianten voor het gezicht, onze specialisten adviseren je graag

Bij een medium peeling van het gezicht kunnen we ervoor zorgen dat het gezicht er egaler uit komt te zien, verder heeft het vaak een verjongend effect. Bij een medium peeling zal de bovenste huidlaag worden opgedroogd en daarna zal het lichaam deze zelf afstoten en opnieuw opbouwen. De huid zal even moeten herstellen maar nadat dit is gebeurd, dan zal de huid er zeker een stuk gladder, frisser en zachter uitzien. Bij deze behandeling zullen ook donkere vlekken in het gezicht een stuk minder zichtbaar worden of zelfs helemaal verdwijnen.

Verder is het in onze kliniek mogelijk om een diepe of intensieve peeling toe te passen op het gezicht. Hiermee is het mogelijk om de huidstructuur van de huid te verbeteren. Deze vorm van skin peeling zorgt in vrijwel alle gevallen voor een verstrakken en liftend effect. Dit is de ideale keuze als het nodig is om eventuele littekens na het hebben van acne te verwijderen. Verder zullen ook hier verkleuringen van de huid in het gezicht goed aangepakt mee kunnen worden. Zoals gezegd is het tijdens het intakegesprek goed te bespreken met onze specialisten om te kiezen voor de juiste peeling.

Hoe verloopt een peeling van het gezicht?

Zoals beschreven begint het met een intakegesprek in onze kliniek. Hiervoor kun je eenvoudig online een afspraak maken.  We zullen beginnen met een intakegesprek en hier voeren we direct een huidanalyse uit. Hiermee krijgen onze specialisten een beter beeld van je huid en welke peeling het beste voor jouw gezicht zou kunnen werken. Verder zal er informatie worden gegeven over de behandeling en hoe je het gezicht voor- en na de peeling van de huid moet verzorgen. We zullen verder ingaan op de resultaten die je mag verwachten en het is ook mogelijk om verder te praten over andere behandelingen die we aanbieden in onze kliniek.

Online afspraak maken
Verloop van een peeling in het gezicht

Bij een peeling van het gezicht mag je direct na de behandeling naar huis. Het kan voorkomen dat je een branderig gevoel houd van het gezicht, direct na de behandeling. Dit zal na een dag verdwijnen, hierna zal de huid droger worden en strak aan gaan voelen. Dat is heel normaal en het is de bovenste huidlaag die afgestoten zal worden. Heb je pigmentvlekken in je gezicht, dan zullen deze eerst donkerder worden waarna ze geleidelijk zullen verdwijnen. Ongeveer drie tot zes dagen na de behandeling zal de huid in het gezicht gaan vervellen. Hoe sterker de peeling, hoe meer vervelling zal plaatsvinden. Als het vervellen is gebeurd, zal de huid in het gezicht weer normaal aan gaan voelen. Het hele proces en de nazorg van een peeling zal met onze experts uitvoerig besproken worden, het is belangrijk om na de peeling de huid voorzichtig te verzorgen.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw huidbehandeling.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek voorziet onze huidtherapeut je van alle informatie over jouw huidprobleem.

02
Voorbereiding

Gebruik minimaal 4x per dag een zonnebrandcrème met SPF 30 of SPF 50 om de huid tegen UV-stralen te beschermen. Zorg ervoor dat je gezicht voor de behandeling schoon is en alle make-up verwijderd is. Controleer eventueel of jouw behandeling vergoed kan worden door de zorgverzekeraar.

03
De behandeling

De peeling zal de huidkwaliteit verbeteren. Optioneel zal de specialist tijdens de behandeling de huid uitreinigen.

04
Na de behandeling

De huidtherapeut zal je, afhankelijk van het type behandeling, adviseren over zongebruik, make-up en andere huidverzorging na de behandeling. Indien je aanvullend verzekerd bent kan je eventueel jouw behandeling declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Tarieven
huidbehandelingen

De prijs per huidbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van onze peelings hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een behandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Smooth Laser Clinic voor een peeling van het gezicht

Huidanalyse voor een peeling in het gezicht

Voor het behandelen van je gezicht door middel van een peeling ben je van harte welkom in onze kliniek in Enschede of Zwolle. Naast verschillende peelings van het gezicht kun je bij ons ook terecht voor het permanent ontharen met laser of andere behandelingen voor huidverbetering. Er zijn tal van mogelijkheden in onze kliniek en we hebben een duidelijk overzicht van de tarieven van alle behandelingen op onze site.

Voor het toepassen van een peeling in het gezicht maken we gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en producten, daarnaast hebben wij ervaren specialisten in dienst. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe jij je kunt laten behandelen om snel een frissere en gezondere uitstraling te krijgen van je gezicht. Tijdens het intakegesprek laten we je kennis maken met onze behandeling en krijg je de mogelijkheid om eventuele vragen die je hebt over peelings aan onze specialisten te stellen. Waar wacht je nog op? Maak direct een afspraak en ervaar zelf het gemak van een peeling in het gezicht door ervaren specialisten.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd naar de verschillende peelings van Smooth Laser Clinic? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over een peeling.

Kan ik direct make-up aanbrengen na een huidbehandeling of peeling?

We raden je aan om op de dag van de peeling of huidbehandeling geen make-up producten meer aan te brengen. Een uitzondering hierop is de minerale en zuurstof doorlatende make-up van Colorescience.

Hoe je jouw huid verder dient te verzorgen na een behandeling zal de behandelend specialist je vertellen na afloop van de behandeling.

Hebben jullie veel ervaring op het gebied van huidverbetering?

Het team van Smooth Laser Clinic bevat uitsluitend medisch geschoold personeel. Hierdoor weet je zeker dat jouw huidbehandeling altijd door een gecertificeerde huidtherapeut wordt uitgevoerd. Onze specialisten doen in het vakgebied ruime ervaring op en volgen daarnaast ook regelmatig trainingen en cursussen. 

Hoe kan ik mijn huid het beste verzorgen?

Dagelijkse reiniging en hydratatie is zeer belangrijk. Ook adviseren we om voldoende water te drinken, te zorgen voor genoeg slaap en je huid te beschermen tegen de zon. 

Daarnaast zijn er verschillende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, elk met een ander effect. Dit zijn bijvoorbeeld peelings, skinboosters en huidbehandelingen met een laser. Ook als jouw huid er al goed uitziet kan een huidbehandeling helpen deze er nóg beter en egaler uit te laten zien. Een huidbehandeling verbetert namelijk de gehele huidstructuur en laat deze weer stralen! 

Ik heb erg veel huidirritaties, kunnen jullie dan wel laseren?

Ook met scheerirritaties kunnen wij gewoon laseren. Het kan zijn wanneer er veel irritaties aanwezig zijn dat het laseren wat gevoeliger is. Met open wondjes laseren wij echter niet. Deze moeten we dan even ontzien.

Hoe ziet mijn huid eruit na een peeling?
Is een peeling ook geschikt voor mensen zonder huidprobleem?

Ook als je geen zichtbaar huidprobleem hebt, is het nog steeds mogelijk om een peeling te ondergaan. Deze werken namelijk ook preventief door pigmentatie of fijne lijntjes te voorkomen. De structuur van je huid wordt verbeterd en je huid gaat weer stralen. 

Wat is het verschil tussen een peeling en een scrub?

Een peeling werkt dieper op de huid dan een scrub, doordat de werkstoffen van een peeling dieper tot de huid doordringen. Daarom is het ook belangrijk dat een peeling uitgevoerd wordt door een specialist. 

Bij Smooth Laser Clinic wordt je uitsluitend behandeld door medisch geschoold personeel.

Gratis huidintake

Niemand blijft graag rondlopen met een huidprobleem. Maak daarom snel een afspraak voor een gratis huidintake. Onze huidtherapeuten helpen je graag van jouw huidprobleem af.

Laurien
Afspraak maken
whatsapp-logo