Wil jij permanent van ongewenste haargroei af? Ontdek de verschillende laserbehandelingen bij Smooth Laser Clinic om pijnloos te ontharen.

Algemene informatie Fill 1
Pijnloos ontharen met laser
Onze werkwijze
Tarieven
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Kimberly

Ontdek pijnloos ontharen

Ontdek pijnloos ontharen bij Smooth Laser Clinic

Ontharen kan op een geheel pijnloze manier als je kiest voor laser ontharen. We besteden veel aandacht aan ons lichaam en het verwijderen van ongewenste haargroei is hier een onderdeel van. Ongetwijfeld ben je druk met ontharen in de vorm van waxen, epileren of scheren. Allemaal methoden die niet altijd geheel pijnloos zijn. Verder is het resultaat bij deze vormen van ontharen niet definitief. Denk verder nog aan het ongemak van ingegroeide haren wanneer je gebieden op je huid gaat scheren. Dit kan op een veel betere manier. Wanneer je kiest voor laseren kunnen we garanderen dat dit vrijwel pijnloos zal zijn.

Verschillende lasers

Om pijnloos te ontharen gebruiken we bij Smooth Laser Clinic verschillende lasers. Een van die lasers is de Soprano ICE laser. Dit is een effectieve manier om pijnloos te ontharen. Het traject voor pijnloos ontharen met laser kent ongeveer 8 tot 10 laserbehandelingen. Dit is afhankelijk van de plaats op het lichaam waar we gaan behandelen. Verder is het aantal behandelingen afhankelijk van je type huid. Maar hou in ieder geval rekening met 8 behandelingen voor een goed resultaat. Belangrijk om te weten is dat het tussen de behandelingen niet toegestaan is om te waxen of epileren. Zou je dit wel doen, dan bemoeilijkt dat de uitwerking van onze behandelingen met laser en is het eindresultaat minder goed. Scheren is wel toegestaan.

Zoals gezegd is het ontharen met de lasers in onze klinieken pijnloos en effectief. Wanneer je bij ons een afspraak maakt, zullen we starten met een proefbehandeling op een van je oksels, zo kun je direct zelf ervaren dat het echt daadwerkelijk pijnloos is om te ontharen met laser. En een groot voordeel is, de ontharing is permanent. Dus na de behandelingen is het nooit meer nodig om in de weer te gaan met scheermesjes of wax strips. Eigenlijk kunnen we dus wel stellen dat pijnloos ontharen met laser op de lange termijn ook een oplossing is die goed is voor je portemonnee. Je spaart een hoop geld uit op scheermesjes of andere ontharings benodigdheden.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Nikita

Smooth Laser Clinic voor pijnloos ontharen

Laseren is een perfecte oplossing voor het afrekenen met ongewenste haargroei. Plan daarom vandaag nog een afspraak in bij een van onze klinieken. Tijdens dit gesprek bieden we je een gratis proefbehandeling aan op een van je oksels. Op die manier ervaar je dat het weg laten laseren van je haar daadwerkelijk pijnloos en effectief is. Na een proefbehandeling kunnen we verder bepalen hoeveel behandelingen je waarschijnlijk nodig hebt.

Uiteraard gaan we ervoor zorgen dat je het beste resultaat krijgt. Onze huidspecialisten zijn ervaren professionals met een medische opleiding die je alle informatie over de behandelingen en de lasers kunnen geven.

Maak vandaag nog een afspraak in Enschede of Zwolle en ervaar zelf het gemak van pijnloos ontharen bij Smooth Laser Clinic.

Afspraak maken

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Jet

Afspraak maken
whatsapp-logo