Wil jij nooit meer epileren, scheren of waxen? Denk er dan eens aan om jouw schaamlippen te laten laseren. Maak direct een afspraak.

Algemene informatie Fill 1
Hoe werkt het?
Onze werkwijze
Tarieven
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Elise

Laat jouw schaamlippen laseren

Het is tegenwoordig geen probleem of taboe meer om de schaamstreek of de schaamlippen te ontharen. Veel vrouwen zijn er regelmatig druk mee om met diverse technieken zoals scheren, epileren en waxen de schaamlippen te ontharen. Het gevolg van deze techniek is dat er bultjes en irritaties ontstaan. Bij een gevoelige zone zoals de schaamlippen, is dit iets wat je absoluut niet wilt hebben. Wanneer je de schaamlippen laat laseren, dan is dit iets waar je je nooit meer zorgen om hoeft te maken. Met een paar behandelingen kun je voorgoed afrekenen met ongewenste haargroei.

De schaamlippen laseren kunnen we bij Smooth Laser Clinic op een pijnloze en effectieve manier doen. Hiervoor gebruiken we lasers als de Soprano ICE Titanium laser en de GentleLase Pro. Wanneer je binnenkort op vakantie gaat en daarom de keuze maakt om je schaamlippen te laseren, dan is het belangrijk om te weten dat je na de behandeling uit de zon moet blijven.

Wanneer we de behandeling doen met de Soprano ICE Titanium laser, dan moet je een week voor en een week na de behandeling uit de zon blijven. Gebruiken we de GentleLase Pro dan dien je zes weken uit de zon te blijven. Uiteraard kunnen onze gespecialiseerde medewerkers je hier meer over vertellen. Laseren biedt bij het ontharen van de schaamlippen en intieme zones veel voordelen. Vraag vandaag nog een gratis intakegesprek aan inclusief gratis proefbehandeling op één van je oksels.

Intake aanvragen

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Nikita

Kies voor Smooth Laser Clinic

Kies voor Smooth Laser Clinic om je schaamlippen definitief te laseren

We begrijpen heel goed dat laseren van je schaamlippen wat ongemakkelijk voor je aan kan voelen. Je zult je bloot moeten geven, zodat we je kunnen behandelen met de laser. Onze specialisten zullen er alles aan doen om jou op je gemak te stellen. Bij Smooth Laser Clinic ben je verzekerd van professioneel opgeleid personeel, een pijnloze en effectieve laserbehandeling met de beste apparatuur.

We maken graag kennis met je tijdens een intakegesprek. In dit gesprek zullen we alle vragen die je hebt over het laseren beantwoorden. Daarnaast zullen we ook een proefbehandeling starten bij een van je oksels. Zo maak je op een prettige manier kennis met onze Soprano ICE Titanium laser en ontdek je zelf wat de behandeling doet en dat het echt pijnloos en effectief is. Daarna zullen we pas starten met het laseren van de schaamlippen. Neem eenvoudig contact met ons op en ervaar het gemak van een laserbehandeling voor je schaamlippen. We plannen graag een afspraak met je in bij een van onze klinieken.

Contact opnemen

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek
Afspraak maken
whatsapp-logo