Ben jij klaar met irritatie en ingegroeide haren na het scheren? Wil je eindelijk van overbeharing op vervelende plekjes af? Kan jouw huid een goede boost gebruiken? Bij Smooth Laser Clinic staan deskundige specialisten klaar om jou weer te laten stralen. Van laserontharing tot speciale huidbehandelingen óf het verwijderen van een tattoo. Geef jouw zelfvertrouwen vandaag nog een boost in onze schoonheidssalon en plan geheel vrijblijvend een gratis huidintake (inclusief huidscan) in!

Algemene informatie Fill 1
Werkwijze
Tarieven
Veelgestelde vragen
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek

Een schoonheidsbehandeling, hoe werkt dat?

Elk traject start met een intakegesprek, of het nu om een laser- of huidbehandeling gaat! Het intakegesprek is geheel verblijvend en iedereen is welkom. Zelfs wanneer blijkt dat behandelen niet mogelijk is. Onze ervaren specialisten denken graag mee en geven advies waar nodig. Tijdens het intakegesprek van ca. 45 minuten bespreken we jouw probleem of hulpvraag. We maken een huidscan met behulp van de OBSERV 520X om te kijken welke behandeling het best bij jou past. Bij een intakegesprek voor laserontharing (ca. 30 minuten)  heb je de mogelijkheid een gratis proefbehandeling bij één van je oksels uit te laten voeren. Vervolgens stellen we samen het behandelplan op en gaan we aan de slag!

Aknenarben-behandeln
Prijzig? Dat hoeft helemaal niet!

Neem afscheid van ongewenste haargroei en begin met pijnloos én effectief laser ontharen in de beste schoonheidssalon van het Oosten. Vrijwel alle lichaamszones kunnen gelaserd worden! Eén van de misvattingen omtrent laserbehandelingen is dat het erg duur is. De prijzen zijn uiteraard
afhankelijk van het te behandelen gebied.

Maar de tarieven in onze schoonheidssalon zijn zeer betaalbaar. Het instaptarief voor een okselbehandeling begint namelijk al bij €16,50! En wist je dat laserontharing in het gezicht en de hals bij vrouwen wordt vergoed? Zie de prijslijst van onze schoonheidssalon voor meer informatie over onze tarieven. Zo snel mogelijk aan de slag? Plan dan geheel vrijblijvend een gratis proefbehandeling en intake gesprek in!

Huidverbetering én huidverzorging

Ons schoonheidsinstituut, centraal gelegen nabij het centrum van Zwolle en Enschede, biedt meer dan alleen laser behandelingen. Zo kun je ook bij ons terecht voor diverse huidbehandelingen. Wij zijn dan ook geen echte “schoonheidssalon” en zetten een stapje verder. In plaats van kleinschalige schoonheidsbehandelingen richten wij ons namelijk echt op huidverbetering en worden alle behandelingen uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten en huidspecialisten.

Ga lekker zitten in de behandelstoel van onze deskundige schoonheidsspecialiste en geef je huid de boost die het verdient! Over het algemeen hebben de huidbehandelingen een kortere interval dan laserontharing. Ga je aan de slag met laserontharing? Dan vindt de behandeling om de 8 weken plaats. Voor een huidbehandeling dien je elke week of om de paar weken naar onze schoonheidssalon terug te komen, dit is geheel afhankelijk van het probleem!

laserbehandeling-gelaat
Microneedling-Pen
Begin vandaag nog met de verbetering van jouw huid

Van peelings tot microneedling en van skinboosters tot een Dermalux LED therapie. Met een gevarieerd behandelaanbod kun je voor diverse laser- en huidbehandelingen bij ons terecht! Last van een specifiek huidprobleem? Onze deskundige huidtherapeuten helpen graag.

Bovendien zijn de huidproducten die onze huidbehandelingen ondersteunen gewoon verkrijgbaar in onze schoonheidssalon. Plan geheel vrijblijvend een afspraak in voor gratis huidadvies en begin vandaag nog met de verbetering van jouw huid!

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Marlin
Afspraak maken
whatsapp-logo