Smooth Laser Clinic gaat internationaal uitbreiden

Smooth Laser Clinic gaat in juni 2022 internationaal uitbreiden. De huid- en laserkliniek, die vestigingen in Enschede en in Zwolle heeft, opent haar derde vestiging in het centrum van de Duitse stad Keulen.

De opening in de Duitse stad is al lange tijd een grote wens: “Al sinds de oprichting van Smooth Laser Clinic in Enschede, nu 5 jaar geleden, bestaat de ambitie om de deuren van een internationale vestiging te openen. We merken dat er in Duitsland veel vraag is naar laserontharing en huidverbeterende behandelingen, dus dit is een logische stap.”

Net zoals de laserklinieken in Enschede en Zwolle zal Smooth Laser Clinic Keulen gebruik maken van hoogwaardige apparatuur. Voor het laser ontharen worden twee verschillende soorten lasers gebruikt: de Soprano ICE Titanium en GentleLase Pro. Dit zijn de meest effectieve ontharingslasers die op de markt beschikbaar zijn. De unieke combinatie van deze twee lasers zie je alleen bij de beste klinieken voor laserontharing en is uniek in de wereld van laserontharing. Dankzij het combineren van beide lasers kunnen behandelingen goed afgestemd worden op de vorderingen in het behandeltraject, waardoor ongewenste haargroei effectief en pijnloos vernietigd wordt.

Ook het aanbod aan huidbehandelingen is zeer divers: van acne peelings tot skinboosters en microneedling met de Dermapen 4.
Klanten krijgen aan de start van het behandeltraject een huidanalyse met de OBSERV 520X. Hiermee kunnen de diepere huidlagen goed bekeken worden en wordt het behandelplan hierop afgestemd. Allemaal met het doel om de huid weer in topconditie te krijgen.

Smooth Laser Clinic in Keulen opent op 20 juni haar deuren aan de Gürzenichstrasse 16A in het voormalige pand van Fashion Boutique St.George. De kliniek zit midden in het centrum van de Duitse metropool, tegenover het Hard Rock Cafe en op loopafstand van de Dom van Keulen.
Smooth Laser Clinic Keulen is 6 dagen per week geopend. Doordeweeks van 8:00 – 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur.

Afspraak maken
whatsapp-logo