Heb je spijt van een tatoeage? Het is niet ongewoon dat mensen na verloop van tijd anders denken over een tatoeage die ze ooit hebben laten zetten. Als je overweegt om je tatoeage te laten verwijderen in Enschede of last hebt van klachten, dan is Smooth Laser Clinic jouw redding. Onze deskundige huidspecialisten bieden veilige en effectieve methoden voor het verwijderen van tatoeages.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Werkwijze
Voor- & na foto's
Veelgestelde vragen
Tarieven

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze behandelmethode is.

Tattoo verwijderen in Enschede met PicoLO Premium laser

In de Smooth Laser Clinic in Enschede zetten we de geavanceerde PicoLO laser in voor de efficiënte en veilige verwijdering van ongewenste zwarte en gekleurde tatoeages. Deze lasertherapie gebruikt verschillende golflengtes om zowel zwarte als gekleurde tatoeages aan te pakken. Gedurende de sessie worden krachtige lichtstralen op de huid gericht die de inkt in minuscule deeltjes opbreken. Deze deeltjes worden vervolgens door het lymfesysteem van het lichaam verwijderd, wat leidt tot een geleidelijke afname van de zichtbaarheid van de tatoeage.

tattoo-laseren-veilig-alma-q-aspect-ratio-560-440
behandeling-alma-q-tattooremoval-aspect-ratio-560-440

Het tattoo laseren Enschede met de PicoLO Premium laser gebeurt op een mechanische wijze die de inktdeeltjes afbreekt zonder thermische schade te veroorzaken. Bij opeenvolgende behandelingen wordt steeds een diepere inktlaag aangepakt, tot alle lagen zijn verwijderd en de tatoeage compleet is verdwenen. Dit proces maakt de tatoeage langzaam maar zeker lichter, met een zeer laag risico op littekens of hypopigmentatie. Het eindresultaat is een mooie, inktvrije huid in het behandelde gebied.

Aantal behandelingen voor tattoo weglaseren Enschede

Elke tatoeage is uniek en bestaat uit meerdere lagen inkt, waardoor het aantal benodigde behandelingen kan verschillen. Het is voor onze huidspecialisten moeilijk om zonder onderzoek te bepalen hoeveel inktlagen er zijn aangebracht, wat een nauwkeurige schatting lastig maakt. Factoren zoals inktintensiteit, pigmenttype, diepte van de tatoeage en het lymfesysteem van je lichaam zijn allen van invloed op het aantal vereiste sessies voor een tatoeage verwijderen in Enschede.

Tattoo weghalen

Werkwijze tattoo verwijderen Zwolle

01
Intakegesprek

Tijdens de intake in Zwolle legt een specialist uit hoe de behandeling bij ons eruitziet en hoe wij jouw behandeling het beste kunnen vormgeven.

02
De behandeling

De PicoLO Premium laser breekt de inktdeeltjes in de tattoo op mechanische wijze af, zonder thermische schade aan te richten. Op deze manier verbleekt de tattoo met minimaal risico op littekens of hypopigmentatie.

03
Na de behandeling

De inkt wordt lichter van kleur en vermindert. Het lichaam heeft minimaal 8 weken de tijd nodig om de vernietigde inktdeeltjes op te ruimen.

04
Resultaten

Het resultaat van het tattoo laseren Zwolle? Een gave en inktloze huid!

Voor- en na foto's

Star
9.2 / 10
91 beoordelingen
Ellen Scheltinga

Merk na elke behandeling al een goed verschil ten opzichte van de vorige keer.

Tatoeage verwijdering
Tattoo verwijderen onderarm

Ik ben erg tevreden over het resultaat. In het begin vond ik het spannend om mijn tattoo te laten verwijderen, maar het valt allemaal best mee. 

Tatoeage verwijdering
Ervaring Tattoo voor en na
Ervaring Tattoo verwijderen arm

Overzicht tattoo behandelingen

Overzicht tattoo verwijderen behandelingen

Ondanks dat het van buitenaf lastig te bepalen is hoeveel inktlagen er zijn, werken we samen met jou om de beste behandelwijze te kiezen. Dit bespreken we tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Maak snel een afspraak in Enschede om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Tatoeage 1 tot 3 (bestralings)puntjes
  • Tatoeage tot 5 cm²
  • Tatoeage tot 10 cm²
  • Tatoeage tot 20 cm²
  • Tatoeage tot 35 cm²
  • Tatoeage tot 50 cm²
  • Tatoeage tot 100 cm²
  • Tatoeage tot 150 cm²

Veel gestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om een tattoo te verwijderen?

Het slagen van het verwijderen van een tatoeage is afhankelijk van de dikte van de inktlagen, de leeftijd van de tattoo en jouw eigen lymfesysteem. Zonder de tattoo gezien te hebben is het lastig inschatten hoeveel behandelingen er benodigd zijn. Daarom adviseren we altijd om eerst langs te komen voor een gratis huidintake zodat onze specialisten de tatoeage goed kunnen bekijken. 

Kunnen zowel zwarte als meerkleurige tattoo’s verwijderd worden?

Ja, met onze PicoLO Premium laser kunnen zowel gekleurde als zwarte tattoo’s verwijderd worden. Dit omdat er tijdens de behandeling van verschillende golflengtes gebruik wordt gemaakt.

Kan ik samen met mijn huidintake ook gelijk een behandeling inplannen?

Ja, dit is in de meeste gevallen mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik een afspraak annuleren?

Indien je verhinderd bent, verzoeken wij om minimaal 48 uur voorafgaand aan de behandeling de afspraak per mail of telefonisch te annuleren. Doe je dit niet, dan zijn wij genoodzaakt om 40% van het te betalen bedrag te factureren.

Hoe oud moet een tattoo zijn om te laten verwijderen?

Een tatoeage dient minimaal 6 maanden geleden gezet te zijn of langer. Dan weten we zeker dat de tattoo goed is ingekapseld en wij dit veilig kunnen laseren.

Is het pijnlijk om een tattoo te verwijderen?

Het verwijderen van een tatoeage wordt wel eens vergeleken met prikjes in je huid of elastiekjes die tegen je huid geschoten worden. Dit is uiteraard per persoon verschillend en hangt ook af van de plek van een tattoo.

Tarieven tattoo
verwijderen

Hoeveel behandelingen er nodig zijn om de tattoo weg te halen hangt af van het type tattoo, de gebruikte inkt en de status van het lymfestelsel. Voor een prijsoverzicht verwijzen we je naar onze prijslijst.

Persoonlijk advies voor tattoo verwijderen Enschede

Bij Smooth Laser Clinic Enschede begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek aan, waarin onze huidtherapeuten jouw tatoeage en huidtype grondig analyseren. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan op, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en zet de eerste stap naar een tatoeagevrije huid.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten voor het verwijderen van tatoeages in Enschede? Neem dan contact met ons op. Smooth Laser Clinic is er om je te assisteren met veilige en efficiënte oplossingen voor tatoeageverwijdering. Maak vandaag nog een afspraak voor een frisse start zonder tatoeage!

Tattoo weg laten halen

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze behandelmethode is.

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo