Spijt van een tattoo? Het kan voorkomen dat je in de loop der jaren van gedachten verandert over een eerder gezette tattoo. Als je overweegt om je tattoo te laten verwijderen in Zwolle of als je klachten ervaart, dan staat Smooth Laser Clinic voor je klaar. Onze ervaren huidspecialisten bieden veilige en doeltreffende oplossingen voor het verwijderen van tattoos.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Werkwijze
Voor- & na foto's
Veelgestelde vragen
Tarieven

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze behandelmethode is.

Tattoo laseren in Zwolle met PicoLO Premium

Bij Smooth Laser Clinic Zwolle gebruiken we de geavanceerde PicoLO laser voor het effectief en veilig verwijderen van ongewenste zwarte en meerkleurige tattoos. Deze laserbehandeling maakt gebruik van verschillende golflengtes, waardoor zowel zwarte als gekleurde tatoeages behandeld kunnen worden. Tijdens de behandeling worden bundels met hoge lichtintensiteit in de huid gebracht, waardoor de inkt in kleine deeltjes wordt afgebroken. In de weken na de behandeling worden deze kleine inktdeeltjes afgevoerd door het lymfesysteem van het lichaam, wat resulteert in een geleidelijke vermindering van de tattoo.

tattoo-laseren-veilig-alma-q-aspect-ratio-560-440
behandeling-alma-q-tattooremoval-aspect-ratio-560-440

Tattoo weglaseren in Zwolle met de PicoLO Premium laser breekt de inktdeeltjes op mechanische wijze af, zonder daarbij thermische schade aan te richten. Bij vervolgbehandelingen wordt telkens de onderste inktlaag afgebroken, totdat alle lagen zijn behandeld en de tattoo volledig is verwijderd. Op deze manier wordt de tattoo geleidelijk lichter van kleur, met minimale risico’s op littekens of hypopigmentatie. Het resultaat? Een gave en inktloze huid die gezien mag worden!

Aantal behandelingen verschilt

Elke tattoo is uniek en bestaat uit verschillende inktlagen. Het aantal benodigde behandelingen kan daarom variëren. Onze huidspecialisten kunnen aan de buitenkant van de huid niet zien hoeveel inktlagen er onder de huid zijn aangebracht, waardoor het lastig is om een precieze inschatting te maken. Factoren zoals de densiteit van de inkt, het type pigment en het lymfesysteem van de persoon spelen allemaal een rol bij het bepalen van het aantal behandelingen.

Tattoo weghalen

Werkwijze tattoo verwijderen Zwolle

01
Intakegesprek

Tijdens de intake in Zwolle legt een specialist uit hoe de behandeling bij ons eruitziet en hoe wij jouw behandeling het beste kunnen vormgeven.

02
De behandeling

De PicoLO Premium laser breekt de inktdeeltjes in de tattoo op mechanische wijze af, zonder thermische schade aan te richten. Op deze manier verbleekt de tattoo met minimaal risico op littekens of hypopigmentatie.

03
Na de behandeling

De inkt wordt lichter van kleur en vermindert. Het lichaam heeft minimaal 8 weken de tijd nodig om de vernietigde inktdeeltjes op te ruimen.

04
Resultaten

Het resultaat van het tattoo laseren Zwolle? Een gave en inktloze huid!

Voor- en na foto's

Star
9.2 / 10
91 beoordelingen
Ellen Scheltinga

Merk na elke behandeling al een goed verschil ten opzichte van de vorige keer.

Tatoeage verwijdering
Tattoo verwijderen onderarm

Ik ben erg tevreden over het resultaat. In het begin vond ik het spannend om mijn tattoo te laten verwijderen, maar het valt allemaal best mee. 

Tatoeage verwijdering
Ervaring Tattoo voor en na
Ervaring Tattoo verwijderen arm

Overzicht tattoo behandelingen

Overzicht tattoo verwijderen behandelingen

Onze huidspecialisten in Zwolle kunnen aan de buitenkant van jouw huid niet zien hoeveel inktlagen er onder de huid zijn aangebracht. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om een precieze inschatting te maken van het aantal benodigde behandelingen. Wel zullen we samen met jou kijken naar de beste behandelwijze. Dit doen wij tijdens het gratis en vrijblijvende intakegesprek. Maak snel een afspraak in Zwolle zodat we kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

  • Tatoeage 1 tot 3 (bestralings)puntjes
  • Tatoeage tot 10 cm²
  • Tatoeage tot 5 cm²
  • Tatoeage tot 20 cm²
  • Tatoeage tot 35 cm²
  • Tatoeage tot 100 cm²
  • Tatoeage tot 50 cm²
  • Tatoeage tot 150 cm²

Veel gestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om een tattoo te verwijderen?

Het slagen van het verwijderen van een tatoeage is afhankelijk van de dikte van de inktlagen, de leeftijd van de tattoo en jouw eigen lymfesysteem. Zonder de tattoo gezien te hebben is het lastig inschatten hoeveel behandelingen er benodigd zijn. Daarom adviseren we altijd om eerst langs te komen voor een gratis huidintake zodat onze specialisten de tatoeage goed kunnen bekijken. 

Kunnen zowel zwarte als meerkleurige tattoo’s verwijderd worden?

Ja, met onze Alma-Q laser kunnen zowel gekleurde als zwarte tattoo’s verwijderd worden. Dit omdat er tijdens de behandeling van verschillende golflengtes gebruik wordt gemaakt.

Kan ik samen met mijn huidintake ook gelijk een behandeling inplannen?

Ja, dit is in de meeste gevallen mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik een afspraak annuleren?

Indien je verhinderd bent, verzoeken wij om minimaal 48 uur voorafgaand aan de behandeling de afspraak per mail of telefonisch te annuleren. Doe je dit niet, dan zijn wij genoodzaakt om 40% van het te betalen bedrag te factureren.

Hoe oud moet een tattoo zijn om te laten verwijderen?

Een tatoeage dient minimaal 6 maanden geleden gezet te zijn of langer. Dan weten we zeker dat de tattoo goed is ingekapseld en wij dit veilig kunnen laseren.

Is het pijnlijk om een tattoo te verwijderen?

Het verwijderen van een tatoeage wordt wel eens vergeleken met prikjes in je huid of elastiekjes die tegen je huid geschoten worden. Dit is uiteraard per persoon verschillend en hangt ook af van de plek van een tattoo.

Tarieven tattoo
verwijderen

Hoeveel behandelingen er nodig zijn om de tattoo weg te halen hangt af van het type tattoo, de gebruikte inkt en de status van het lymfestelsel. Voor een prijsoverzicht verwijzen we je naar onze prijslijst.

Persoonlijk advies voor tattoo verwijderen Zwolle

Bij Smooth Laser Clinic begrijpen we dat elke situatie anders is. Daarom bieden wij een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan, waarin we jouw tattoo en huid grondig beoordelen. Op basis daarvan stellen we een behandelplan op dat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wil je meer weten over onze tattoo verwijderen behandelingen in Zwolle? Neem dan nu contact met ons op. Smooth Laser Clinic staat voor je klaar om jou te helpen met veilige en effectieve oplossingen voor het verwijderen van tattoos. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar een tattoo-vrije huid!

Tattoo weg laten halen

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze behandelmethode is.

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo