Haren op ongewenste plaatsen wil je graag op een goede en bij voorkeur permanente manier verwijderen. Een van die plaatsen is rond de tepel of rond de tepelhof. Ook bij vrouwen kan het voorkomen dat er haren op deze plek groeien. Het is dus zeker niet iets om je voor te schamen.

Wil je je tepelhof ontharen? Dan kan laserontharing een mooie permanente, snelle en veilige oplossing zijn. Hiermee nemen we de onzekerheid rondom deze haargroei weg.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Daniek
Algemene informatie Fill 1
Tepelhof permanent ontharen
De behandeling
Kies voor Smooth Laser Clinic
Afspraak maken

Pijnloos en effectief tepelhof ontharen

Hoe werkt de Soprano ICE laser?

Wanneer we starten met de tepelhof ontharen gebruiken we voor de eerste vier behandelingen de Soprano Titanium laser. Eventuele vervolgbehandelingen doen we met de GentleLase Pro. Dit is een gemiddelde, het kan zijn dat we eerder of later met de GentleLase Pro starten. Onze specialisten zullen je altijd adviseren en toewerken naar het beste resultaat.

De behandelingen worden om de acht weken uitgevoerd en gemiddeld zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig. Wanneer de haren steeds langer wegblijven wordt de interval steeds wat verlengd; we laten meer tijd tussen de behandelingen zitten. Wanneer de behandeling goed aanslaat is het soms lastig om te zien waar nog haartjes zitten. Daarom kan het zijn dat we vragen om de haartjes iets te laten staan zodat we tijdens de behandeling goed kunnen zien waar gelaserd moet worden.

Wanneer het gewenste resultaat is behaald kan het zijn dat er soms een onderhoudsbeurt nodig is. Er kunnen namelijk in de loop van de tijd slapende haarzakjes actief worden.

Laseren is een vorm van ontharen waarbij de haren definitief worden verminderd. Tijdens een laserontharing behandeling worden de haren vernietigd door deze bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje. Met een laserapparaat wordt er een zeer krachtige lichtstraal uitgezonden. Dit laserlicht is zo ontwikkeld en afgesteld dat het alleen wordt opgenomen door het pigment van het haar. Het haar geleid vervolgens het laserlicht naar het haarzakje waardoor deze wordt vernietigd.

tepelhof laseren
tepelhof-laseren-soprano-titanium

Laser ontharen is door middel van een laserbehandeling dus een goede oplossing als je af wilt komen van ongewenste haargroei rond je tepel en tepelhof. Met laser ontharen ben je definitief van onwelkome haren af op je lichaam. Of je nu kiest voor een laserbehandeling van je gezicht, oksels, of een laserbehandeling bij je tepels. Bij Smooth Laser Clinic ben je aan het juiste adres voor het ontharen via laser.

Afspraak maken

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

De behandeling voor tepelhof ontharen

Alleen scheren en eventueel knippen is toegestaan, waxen en epileren raden we af. Daarnaast is het belangrijk om zes weken vóór, tijdens en zes weken ná het behandeltraject de zon, zonnebank en de zelfbruiner zoveel mogelijk te vermijden in het te behandelen gebied.

Indien de huid namelijk te gebruind is, zal de laser geen onderscheid kunnen maken tussen het pigment van de haar en het pigment van de huid. Hierdoor is de kans op hyper- of hypopigmentatie aanwezig. Bovendien is het belangrijk dat warmtebronnen zoals heet douchen/baden, sauna en (intensief) sporten vermeden worden 48 uur na de behandeling. Dit in verband met het ontstaan van te veel warmte in de huid, waardoor de huid deze warmte niet goed kwijt kan en er een hogere risico ontstaat op verbrandingen.

werking-laser-ontharing

Voordat we gaan beginnen met de behandelingen wordt je medische informatie nogmaals doorgesproken. Mochten er veranderingen zijn in medicatie of andere bijzonderheden dan horen wij dit graag van je, zodat wij hier rekening mee kunnen houden en het behandelplan eventueel kunnen bijstellen indien nodig.

Indien er geen bijzonderheden zijn gaat de laserspecialist allereerst het te behandelen gebied aftekenen met een potlood, en zullen eventuele resterende haartjes worden geschoren. Indien we de haren opnieuw willen evalueren, geeft de huidspecialist aan dat je de haren in het behandelgebied mag laten staan voor de volgende behandeling. De laserspecialist werkt alle behandelvakjes één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

Tijdens de behandeling kan je warmte en prikjes voelen: dit trekt gelukkig weer snel weg. Uiteraard houden we rekening met je persoonlijke pijngrens en kunnen we tussen de behandeling door pauzes nemen.

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. De volgende behandeling plannen we in met een interval die past bij jouw behandelstatus.

Unterschied-zwischen-Laser-Haarentfernung-und-IPL

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Kies voor Smooth Laser Clinic

Wij zijn ons er zeker van bewust dat het laseren van je tepelhof wat ongemakkelijk aan kan voelen. Je zult je bloot moeten geven, zodat we je op deze intieme zone kunnen behandelen met de laser. Onze specialisten doen er alles aan om jou op je gemak te stellen. Bij Smooth Laser Clinic ben je altijd verzekerd van professioneel opgeleid personeel en een pijnloze en effectieve laserbehandeling met de beste apparatuur.

Boek nu direct een afspraak met gratis proefbehandeling bij één van je oksels. Neem contact met ons op en onze specialisten beantwoorden alle vragen die je hebt. Onze specialisten staan voor je klaar. Je hebt de mogelijkheid om bij Smooth Laser Clinic voor elke behandeling apart te betalen of om een pakket af te sluiten.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Anna
Afspraak maken
whatsapp-logo