Geen zin meer om steeds je wenkbrauwen te epileren? Stoor jij je aan haargroei tussen de beide wenkbrauwen? Kies er dan voor om je wenkbrauwen te laten laseren bij Smooth Laser Clinic.

Algemene informatie Fill 1
Wenkbrauwen laseren
Hoe werkt het?
Behandelwijze
Wenkbrauwen in model brengen
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Marlin

Pijnloos en effectief wenkbrauwen laseren

Wil jij af van ongewenste haargroei in jouw gezicht? Laat je gezicht ontharen bij Smooth Laser Clinic.

Pijnloos en effectief je wenkbrauwen laten laseren om haartjes te verwijderen? Stoor jij je aan de haartjes tussen de wenkbrauwen, kies er dan voor om ze pijnloos en effectief weg te laten halen met een laser.

Wanneer wij je wenkbrauwen behandelen is het resultaat blijvend, het is een veilige methode en het kan snel. Wanneer je de behandelingen hebt ondergaan is er alleen nog periodiek een onderhoudsbehandeling nodig. Dit kan bijvoorbeeld 1 of 2 keer per jaar zijn (of minder). De behandeling met laser is geschikt voor mannen en vrouwen.

Hoe werkt het wenkbrauwen laseren?

Over het algemeen behandelen we de wenkbrauwen om de 4 tot 6 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de haarkleur, haardichtheid en de wensen die je hebt. Bij goede resultaten wordt de interval tussen de behandelingen afgebouwd, tot het gewenste resultaat is behaald.

Het gebied tussen (en eventueel rondom) de wenkbrauwen is klein, daarom behandelen we dit gebied alleen met de GentleLase Pro. Gemiddeld zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig voor dit gebied. Dit is een gemiddelde, het kan zijn dat er minder of meer behandelingen nodig zijn. De behandelingen worden zoals eerder geschreven om de 4-6 weken uitgevoerd. Wanneer de haren steeds langer wegblijven wordt de interval steeds wat verlengd; we laten er meer tijd tussen zitten (6 weken).

 

Beinhaare lasern lassen

Hebben we het gewenste resultaat bereikt, dan kan het zijn dat er soms een onderhoudsbeurt noodzakelijk is (1-2 behandelingen per jaar of minder). Er kunnen namelijk in de loop van de tijd slapende haarzakjes actief worden.

Waarom couperose met laser behandelen?

Laseren is een vorm van ontharen waarbij de haren definitief worden verwijderd. Tijdens een laserontharing behandeling worden de haren vernietigd door deze bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje. Met een laserapparaat wordt er een zeer krachtige lichtstraal uitgezonden. Dit laserlicht is zo ontwikkeld en afgesteld dat het alleen wordt opgenomen door het pigment van het haar. Het haar geleidt vervolgens het laserlicht naar het haarzakje waardoor deze wordt vernietigd.
Laser ontharen is door middel van een laserbehandeling dus een goede oplossing als je af wilt komen van ongewenste haargroei. Met laser ontharen ben je definitief van onwelkome haren af op je lichaam. Of je nu kiest voor een laserbehandeling van je gezicht, oksels, of een laserbehandeling voor je schaamstreek. Bij Smooth Laser Clinic ben je aan het juiste adres voor het ontharen via laser.

De behandeling voor de wenkbrauwen

Vóóraf aan de behandeling. Voordat we gaan starten met de behandeling wordt er altijd in samenspraak overlegd welk gedeelte van de wenkbrauwen behandeld zal worden. De huidspecialist tekent hierbij in samenspraak het te behandelen gebied af met een potlood. Daarnaast is het belangrijk om minimaal 6 weken vooraf de zon, zonnebank en het gebruik van een zelfbruiner te vermijden.

Hoe gaat de behandeling zelf? Tijdens de behandeling wordt een oogbescherming op de ogen aangebracht, zodat de ogen afgeschermd worden tegen het laserlicht. Vervolgens wordt de juiste instelling van de laser ingevoerd, afgestemd op de haarkleur, haardichtheid en de huidskleur. De behandeling zelf kan iets gevoelig zijn, hierbij zijn warmte en prikjes voelbaar. De laser kan net aanvoelen alsof er een warm elastiekje tegen de huid wordt geschoten. Over het algemeen is de behandeling goed te verdragen, aangezien de behandeling snel, effectief en veilig verloopt.

Nazorg en thuisadviezen. Na de behandeling kan er roodheid, zwelling en warmte ontstaan. Dit is een normale huidreactie en trekt meestal binnen enkele uren weg. Na de behandeling kunnen we de huid koelen indien gewenst en brengen we vervolgens een kalmerende en herstellende crème aan op het behandelgebied.

Houd er rekening mee dat het behandelde gebied kwetsbaar is, waardoor je huid zoveel mogelijk met rust gelaten moet worden. Minerale make-up mag tussen en/of rondom de wenkbrauwen worden aangebracht zodra de huid intact is.

Tot 2 dagen na de behandeling dienen warmtebronnen zoals heet douchen/baden, sauna en (intensief) sporten vermeden te worden. Tot slot is het belangrijk om 6 weken vóór, tijdens en 6 weken ná het behandeltraject de zon, zonnebank en de zelfbruiner zoveel mogelijk te vermijden.

Wenkbrauwen in model brengen

De wenkbrauwen in model laseren is niet mogelijk. Wij kunnen alleen het stukje tussen de wenkbrauwen en de bovenranden van de wenkbrauwen behandelen. Behandelen met de Soprano Titanium is lastig omdat het om zo’n klein gebied gaat, de behandelkop van deze laser is te groot voor dit gebied.

Hoe werkt de Soprano ICE laser?

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Esmee
Afspraak maken
whatsapp-logo