Wil jij als man jouw benen permanent ontharen? Maak een afspraak bij Smooth Laser Clinic.

Algemene informatie Fill 1
Benen ontharen
Onze werkwijze
Tarieven
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Kimberly

Maak een afspraak en ervaar het gemak

Lang niet alleen vrouwen gaan aan de slag om hun benen te ontharen. Ook steeds meer mannen willen van hun beenhaar af. En dan niet alleen hen die fanatiek wielrennen ervaren het gemak van gladde en haarloze benen. Benen ontharen voor mannen wordt steeds populairder.

Bij onze klinieken melden zich steeds vaker mannen om hun benen te ontharen. Als man wil je geen stoppels als je hebt besloten om zonder beenhaar door het leven te gaan. Benen ontharen voor mannen kan effectief met onze laserbehandelingen. Zodoende hoef je nooit meer zelf te scheren, epileren of te waxen. Permanent je beenhaar verwijderen betekent je benen nooit meer zelf ontharen als man zijnde.

Bij Smooth Laser Clinic staan onze specialisten voor je klaar om je benen te ontharen. Mannen, wij gebruiken de professionele en zeer huidvriendelijke Soprano ICE en Gentlelase Pro lasers om je benen te ontharen. Mannen kloppen steeds vaker aan om niet meer zelf aan de slag te hoeven. Wil je eerst kennismaken met onze lasers en hoe het aanvoelt? Dat snappen we maar al te goed!

Maak direct een afspraak en we laten je graag kennismaken. Dat doen we tijdens ons intakegesprek inclusief gratis proefbehandeling. Tijdens deze proefbehandeling kun je zelf ervaren hoe het aanvoelt om jouw benen te ontharen met lasers. Je benen ontharen voor mannen betekent dat je je nooit meer druk hoeft te maken over overbeharing of ongewenste haargroei. Heb jij nog vragen over de mogelijkheden om je benen te ontharen voor mannen en wil je weten hoeveel behandelingen er nodig zijn? Neem dan contact met ons op en we denken graag met je mee!

Afspraak maken

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Kan er gelaserd worden op een zongebruinde huid?

Ja, ook een zongebruinde huid kan worden behandeld met de Soprano laser. Dit komt omdat de laser zich op effectieve wijze richt op de eiwitten in de haarzak en niet alleen op het pigment. Je kan bij Smooth Laser Clinic in ieder jaargetijde behandeld worden.

Let op: het advies is om 1 week voor en 1 week na de behandeling niet te gaan zonnen of gebruik te maken van een zonnebank of zelfbruiner. Dit om de huid tot rust te laten komen.

Kan ik blijven ontharen als ik in een laser behandelingstraject zit?

Wanneer je bij ons onder behandeling bent, dien je het te behandelen gebied niet te epileren, waxen of gebruik te maken van ontharingscrème. Dit heeft namelijk een nadelig effect op het resultaat van de laserbehandeling. Alleen scheren is toegestaan.
Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van ontharingscrème.

Kan ik sporten/zweten na een laserbehandeling?

Je kan jouw training op de dag van de laserbehandeling gewoon herpakken. Wel dien je op te passen met hete douches. Warme baden en sauna’s kan je pas 24 uur na de laserbehandeling oppakken.

Wanneer mag er niet behandeld worden met de laser?

Een laserbehandeling wordt onder andere afgeraden als je:
· zwanger bent
· borstvoeding geeft
· aan epilepsie lijdt
· koorts of een infectie hebt
· medicijnen gebruikt die je huid lichtgevoelig maken
· ontstekingsremmers slikt
· een pacemaker hebt
· piercings, tatoeages of een implantaat hebt in het te behandelen gebied

Neem bij vragen over jouw specifieke situatie gerust contact met ons op.

Wat kosten de laserbehandelingen?

Bekijk onze tarieven.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Anna
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo