Wil jij jouw bikinilijn laten laseren? Maak direct een afspraak en ontdek het gemak van permanente ontharing.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Voordelen bikini laten laseren
Onze werkwijze
Tarieven
Maak een afspraak

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Marlin

Laat je bikinilijn laseren bij Smooth Laser Clinic

Bikini laseren

De bikinilijn is een zone die je regelmatig moet verzorgen als het gaat om ongewenste haargroei. Vooral in de zomermaanden en wanneer je veel naar het strand of de sauna gaat wil je dat dit gebied er verzorgd uitziet. Je kunt de bikinilijn natuurlijk regelmatig scheren, epileren of waxen. Maar je kunt er ook voor kiezen om je bikinilijn effectief te laseren.

Zo kun je voorgoed van ongewenste haargroei afkomen. We begrijpen heel goed dat je het liefst een gladde huid wilt hebben. Wanneer je de bikinilijn verzorgt door te scheren, epileren of waxen dan kunnen er ingegroeide haartjes, bultjes en irritatie ontstaan. Dat is niet het gewenste resultaat en dat is helemaal niet nodig. Kies je voor laseren dan kies je voor een behandeling die effectief is.

Verder zorgen de behandelingen van de bikinilijn met laser ervoor dat de beharing permanent verdwijnt. Zo krijg jij een goed verzorgde bikinilijn zonder ongewenste haren. De lasers die wij gebruiken in onze kliniek zijn de Soprano ICE Titanium laser en de GentleLase Pro. Wat goed is om te weten, helemaal omdat het om de bikinilijn gaat. Bij de Soprano ICE Titanium laser dien je een week voor en na de behandeling uit de zon te blijven. Bij de GentleLase Pro is dat zes weken. Houd hier dus rekening mee als je de bikinilijn ontharen vlak voor de vakantie wil laten doen.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Laurien

Voordelen van bikinilijn laseren

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om ongewenste haren permanent te laten verwijderen. Na het laseren heb je voorgoed afgerekend met bultjes, ingegroeide haren en pijnlijke irritaties. Deze kunnen bij andere behandelingen wel ontstaan. Met het laseren van de bikinilijn weet jij dat jij niet alleen in de zomer haarloos bijloopt, maar dat het resultaat permanent is. Je hoeft na de behandelingen met laser dus nooit meer ontharingsspullen te kopen. Bij ons in de kliniek heb je de keuze uit verschillende laserbehandelingen voor je bikinilijn. We maken onderscheid tussen:

  • Bikinilijn klein
  • Bikinilijn groot
Voordelen van bikinilijn laseren

Bij de bikinilijn klein betekent het dat we de haren rond de liezen voor je weglaseren. Hierdoor ben je voorgoed af van ongewenste schaamharen rond de bikinilijn. Dankzij de effectieve behandeling kun je vol zelfvertrouwen over het strand lopen of bij het zwembad liggen.

Bij de bikinilijn groot zullen wij de complete schaamstreek laseren. Uiteraard bepaal jij wat je weg gelaserd wilt hebben. Onze getrainde specialisten staan voor je klaar en laseren de bikinilijn op een manier die jij natuurlijk wilt. We kunnen ons best voorstellen dat het laseren van de bikinilijn wat ongemakkelijk voor je aan kan voelen. Onze specialisten doen er alles aan om jou volledig op je gemak te stellen. Onze collega’s zijn professioneel en bezitten over alle nodige papieren om jou de beste ervaring te bieden.

Maak de keuze voor Smooth Laser Clinic

Bij Smooth Laser Clinic ben je altijd verzekerd van een effectieve laserbehandeling met de beste apparatuur.

We maken graag kennis met je tijdens een intakegesprek. In dit gesprek zullen we alle vragen die je hebt over het laseren van je bikinilijn beantwoorden. Daarnaast zullen we een proefbehandeling starten voor één van je oksels. Zo kun jij alvast kennismaken met onze laser en ontdekken wat de behandeling doet. Pas na de proefbehandeling starten we met het laseren van de bikinilijn. Neem contact met ons op en ervaar zelf het gemak van een laserbehandeling voor de bikinilijn. We maken graag een afspraak met je.

Afspraak maken

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Wat is het verschil tussen bikinilijn klein en bikinilijn groot?

Bikinilijn klein is enkel de liezen en groot is het gehele schaamgedeelte.

Ben ik na een laserbehandeling voor altijd van mijn haren af?

Helaas is een vermindering van 100% is niet realistisch i.v.m. de slapende haarzakjes die geactiveerd kunnen worden. Hier hebben wij helaas geen invloed op.
Het effect is afhankelijk van het haartype en de hormoonhuishouding van het lichaam. In veel gevallen kan de beharing tussen de 80% en 95% verminderen.

Het te verwachten resultaat in combinatie met haartype/huidtype:
·      Bij zwarte tot donker gepigmenteerde haren is 80% – 95% haarreductie haalbaar
·      Indien het haar donkerblond is, wordt het percentage haarreductie minder: namelijk 70%
·      Bij rode of blonde haren zal de reductie rond de 40% liggen
·      Een grijze (witgrijze haar) heeft 0 % slagingskans
·      Is de haar grijs gepigmenteerd? (dus bevat het nog pigment?) Dan heb je nog enige kans op slagen, maximaal 40%

Daarnaast is de groeifase is de enige fase waarin een haar effectief kan worden behandeld met de laser. Daarom zijn er altijd meerdere behandelingen nodig.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Geeft Smooth Laser Clinic garantie?

Nee. Dit kunnen wij niet doen omdat ieder persoon uniek is. De laser werkt op ieder persoon anders waardoor wij geen garanties kunnen geven.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Hoe verloopt een laserbehandeling met de Soprano of GentleLase laser?

Om te beginnen controleert één van onze specialisten het gebied dat je wilt laten behandelen. Er wordt gekeken of er huidbeschadigingen, pigmentaties en te lange haren aanwezig zijn.
Vervolgens worden er vakken van ongeveer 10 cm bij 10 cm afgetekend waarbinnen gelaserd gaat worden.

Op dit gebied wordt een speciaal ontwikkelde gel aangebracht welke verkoelend werkt en een betere geleiding tot stand brengt.

Ieder vak wordt in een korte periode met een bewegende methode gelaserd.

Na de behandeling wordt de gel verwijderd en wordt de huid ingesmeerd met een verzachtende gel.

Hoelang duurt een behandeling?

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. Onze kortste behandelingen van bijvoorbeeld beide oksels of de bakkebaarden duren 15 minuten. Een grotere lichaamszone, bijvoorbeeld de gehele benen laseren, duurt ongeveer een uur.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Melanie
Afspraak maken
whatsapp-logo