Wil jij af van ongewenste haargroei? Laat jouw billen laseren bij Smooth Laser Clinic.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Werkwijze
Tarieven
Veelgestelde vragen
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Billen laseren bij Smooth Laser Clinic

Het goed verzorgen van het lichaam is tegenwoordig totaal geen taboe meer, niet voor vrouwen maar ook zeker niet meer voor mannen. Haar verwijderen van haar op ongewenste plekken is iets wat steeds vaker gedaan wordt. Zo ook op de billen. Haar op de billen kan vervelend zijn, bij het zitten kunnen er bultjes en puistjes ontstaan. De oorzaak hiervan is veelal afgebroken of ingegroeide haartjes. Nu kun je aan de slag met scheren, epileren en waxen om te ontharen, maar het kan ook op een effectievere manier: door de billen te laseren. Zo kun je effectief afrekenen met ongewenste haargroei op de billen. Door de billen te laten laseren bij Smooth Laser Clinic ben je definitief van het ongewenste haar af. De behandelingen die wij uitvoeren zijn vanzelfsprekend discreet en comfortabel.

De billen laseren doen we in onze klinieken met lasers als de Soprano ICE Titanium laser en de GentleLase Pro. De lasers die wij gebruiken zijn de meest effectieve ontharingslasers die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten kunnen je veel meer vertellen over de apparatuur en de behandelingen, vraag daarom vandaag nog een gratis intakegesprek aan. Bij het intakegesprek krijg je een gratis proefbehandeling op één van de oksels, zo kun je zelf ervaren dat de behandeling werkelijk effectief is.

Intake aanvragen
Kies voor Smooth Laser Clinic

Wij zijn ons er zeker van bewust dat het laseren van je billen wat ongemakkelijk aan kan voelen. Je zult je bloot moeten geven, zodat we je op deze intieme zone kunnen behandelen met de laser. Onze specialisten doen er alles aan om jou op je gemak te stellen. Bij Smooth Laser Clinic ben je altijd verzekerd van professioneel opgeleid personeel en een effectieve laserbehandeling met de beste apparatuur.

We leren je graag beter kennen tijdens een intakegesprek. In dit gesprek gaan we alle vragen die je hebt over het laseren beantwoorden. Daarnaast zullen we een proefbehandeling starten bij een van je oksels. Dit is de manier om op een prettige manier kennis te maken met onze Soprano ICE laser. Je ontdekt zelf wat de behandeling doet en dat het daadwerkelijk effectief is. Hierna starten we pas met het laseren van de billen. Neem gemakkelijk contact met ons op en ervaar het gemak van een laserbehandeling voor je billen. We plannen graag een afspraak met je in bij een van onze klinieken in Enschede of Zwolle.

Afspraak maken

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Ben ik na een laserbehandeling voor altijd van mijn haren af?

Helaas is een vermindering van 100% is niet realistisch i.v.m. de slapende haarzakjes die geactiveerd kunnen worden. Hier hebben wij helaas geen invloed op.
Het effect is afhankelijk van het haartype en de hormoonhuishouding van het lichaam. In veel gevallen kan de beharing tussen de 80% en 95% verminderen.

Het te verwachten resultaat in combinatie met haartype/huidtype:
·      Bij zwarte tot donker gepigmenteerde haren is 80% – 95% haarreductie haalbaar
·      Indien het haar donkerblond is, wordt het percentage haarreductie minder: namelijk 70%
·      Bij rode of blonde haren zal de reductie rond de 40% liggen
·      Een grijze (witgrijze haar) heeft 0 % slagingskans
·      Is de haar grijs gepigmenteerd? (dus bevat het nog pigment?) Dan heb je nog enige kans op slagen, maximaal 40%

Daarnaast is de groeifase is de enige fase waarin een haar effectief kan worden behandeld met de laser. Daarom zijn er altijd meerdere behandelingen nodig.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Geeft Smooth Laser Clinic garantie?

Nee. Dit kunnen wij niet doen omdat ieder persoon uniek is. De laser werkt op ieder persoon anders waardoor wij geen garanties kunnen geven.

Hoe verloopt een laserbehandeling met de Soprano of GentleLase laser?

Om te beginnen controleert één van onze specialisten het gebied dat je wilt laten behandelen. Er wordt gekeken of er huidbeschadigingen, pigmentaties en te lange haren aanwezig zijn.
Vervolgens worden er vakken van ongeveer 10 cm bij 10 cm afgetekend waarbinnen gelaserd gaat worden.

Op dit gebied wordt een speciaal ontwikkelde gel aangebracht welke verkoelend werkt en een betere geleiding tot stand brengt.

Ieder vak wordt in een korte periode met een bewegende methode gelaserd.

Na de behandeling wordt de gel verwijderd en wordt de huid ingesmeerd met een verzachtende gel.

Hoelang duurt een behandeling?

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. Onze kortste behandelingen van bijvoorbeeld beide oksels of de bakkebaarden duren 15 minuten. Een grotere lichaamszone, bijvoorbeeld de gehele benen laseren, duurt ongeveer een uur.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Melanie

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo