Wanneer het gezicht wordt blootgesteld aan licht, wordt dit soms onterecht gezien als iets negatiefs. Veel vormen van licht zijn inderdaad niet goed voor de huid, maar er zijn ook soorten licht (Dermalux) die juist een positieve invloed hebben op de huid en het lichaam.

Algemene informatie Fill 1
Voordelen van LED behandelingen
Tarieven
3 verschillende soorten apparaten
Afspraak maken

Doordat licht is opgebouwd uit verschillende golflengten, kunnen we hiermee verschillende doelen in de huid bereiken. Uv-licht is bijvoorbeeld schadelijk voor de huid, maar gecontroleerd blauw, rood of infrarood licht lenen zich perfect voor LED therapie in het gezicht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je gezicht te behandelen met LED therapie? Onze huidtherapeuten vertellen het je graag! Kom langs bij onze kliniek in Enschede of Zwolle en onderga vrijblijvend een huid intake. Op basis van deze bevindingen kunnen we een persoonlijk lichttherapie behandelplan opstellen voor het gezicht met de Dermalux.

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze effectieve behandelmethodes en onze huidverzorgingsproducten. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

De voordelen van LED behandelingen voor het gezicht

eczeem behandelen door middel van Dermalux LED therapie

LED therapie voor het gezicht voorziet de huid van nieuwe energie voor een glowy skin. Bovendien draagt lichttherapie bij aan een algehele verbetering van de huid. Zo zorgen huidcellen die zijn aangeraakt door ledlicht voor een 200% sneller herstel van de huid. 

Bij Smooth Laser Clinic gebruiken we verschillende LED therapie behandelingen om de huid te verbeteren. Het licht van de Dermalux wordt geabsorbeerd door onze cellen, waardoor de positieve processen in de huid worden versneld. Het herstel en de kalmering van de huid worden op deze manier extra gestimuleerd.

Behandel verschillende huidproblemen

Doordat de Dermalux ingesteld kan worden op verschillende soorten licht, die individueel en gecombineerd gebruikt kunnen worden, is een LED therapie sessie met de Dermalux op heel veel verschillende manieren toe te passen. Dermalux LED therapie is geschikt voor onder andere:

 

Rosacea Spezialist

Afhankelijk van je huidtype en de problemen die je ervaart, stellen we een persoonlijk behandelplan op voordat we starten met de LED gezichtsbehandeling. Op basis daarvan bepalen we welke golflengten van het licht het beste passen bij jouw huid.

Tarieven microneedling

Op onze tarieven pagina vind je de prijzen van al onze huidbehandelingen.

Drie verschillende soorten licht in één apparaat

Wat zo uniek is aan de Dermalux is dat Fotodynamische Therapie (PDT) kan worden toegepast met de drie klinische golflengtes: rood (633nm), blauw (415nm) en NIR (830nm). Deze golflengten kunnen individueel worden toegepast of gecombineerd worden, zodat onze huidspecialisten de led-lichten zo optimaal mogelijk kunnen instellen voor jouw huid.

De drie verschillende lampen hebben allemaal een andere kracht. Hieronder schetsen we graag in grote lijnen wat de verschillende resultaten zijn die we met de led-lichten kunnen behalen. 

Dermalux Blue light 415NM (blauw licht)

 • Antibacterieel
 • Verbetert acne
 • Stabiliseert de talgproductie
 • Zorgt voor een zuivere huid
 • Kalmerend effect op een probleemhuid
 • Ideaal na een antibacteriële behandeling (reinigen, peelings etc.)

Dermalux Red light 633NM (rood licht)

 • Stimuleert collageen en elastine synthese
 • Celvernieuwing
 • Verbetert fijne lijntjes en rimpels
 • Hydratatie van de huid
 • Verbetert de huidstructuur
 • Stimulatie van het lymfestelsel

Dermalux Near Infrared light 830NM (nabij infrarood licht)

 • Kalmeert roodheid en irritatie
 • Vermindert pigmentatie
 • Verbetert het herstellend vermogen van de huid
 • Zorgt voor een gezonde huid en frisse glow
 • Geschikt voor de gevoeligste huidtypes

Tip: een Dermalux LED behandeling is ook heel geschikt om te combineren met een van onze andere huidbehandelingen. Het licht heeft namelijk een kalmerende werking; ideaal na een intensieve behandeling!

Gratis intakegesprek met huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven graag advies over jouw huidprobleem of huidtype. Maak snel een afspraak voor een gratis huidintake.

Gratis huidadvies van onze specialisten

Ben je benieuwd wat led therapie voor jouw gezicht kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze huidtherapeuten, zij nodigen je graag uit om langs te komen in onze kliniek voor een gratis huidadvies. Maak online een afspraak en hopelijk zien we je snel in Enschede of Zwolle.

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo