Een glowy skin is fris, stralend en ziet er bovenal gezond uit. Door een dagelijkse skincare routine aan te houden, kun je zelf met de juiste huidverzorgingsproducten bijdragen aan het herstel en de verzorging van je huid. Maar daarnaast zijn er nog tal van andere manieren die bijdragen aan een glow skin. 

Bij Smooth Laser Clinic denken we graag mee over welke producten en/of behandelingen het beste passen bij jouw huid. Onze huidtherapeuten kunnen op basis van een persoonlijke huidanalyse bepalen wat jouw huid nodig heeft om echt te kunnen stralen. Maak vrijblijvend een afspraak en we stellen graag een behandelplan op maat voor je samen. 

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze huidverzorgingsproducten en onze effectieve behandelmethodes. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Onze huidtherapeuten adviseren je graag

De juiste huidverzorging voor vrouwen is erg belangrijk voor een glow skin. Het helpt je huid een goede conditie te krijgen of deze te behouden als de huid al in een goede conditie is. Wij werken graag met de make-up en verzorgingsproducten van IMAGE skincare en Colorescience. Deze producten zijn geschikt voor ieder huidtype en daardoor ideaal om te gebruiken in je skincare routine. Onze specialisten adviseren je hier graag over!

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een specifieke behandeling op het gebied van huidverbetering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een chemische peeling of microneedling, als toevoeging op je eigen skincare. Hiermee kunnen dode huidcellen van de bovenste huidlaag worden verwijderd en zal het celvernieuwingsproces in de huidlagen opnieuw worden gestimuleerd. 

Skin-Tech-Skinbooster-home

Door de combinatie van je eigen dagelijkse routine met de juiste huidverzorgingsproducten en de aanvullende behandelingen door onze huidtherapeuten zal je huid frisser en egaler worden, want leidt tot een glowy skin die er stralend en gezond uitziet.  

De juiste producten/behandelingen voor een glow skin

Wanneer je jouw skincare routine wilt verbeteren, denken de specialisten van Smooth Laser Clinic graag met je mee. Onze huidtherapeuten kunnen advies geven en jouw huid analyseren.

 Dit doen wij tijdens een huidintake met behulp van de OBSERV 520X. Deze maakt foto’s van de diepere huidlagen. Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld het onderliggende pigment, de aanwezige vaatjes, textuur, poriën en mee-eters beoordelen. 

Wanneer we de huidintake hebben gedaan, bepalen we samen met jou, welke behandeling het beste geschikt is. We hebben verschillende mogelijkheden die gecombineerd kunnen worden.

Het voordeel van een persoonlijke skincare routine, waarbij je dagelijks de huidproducten van IMAGE Skincare of Colorescience gebruikt, is dat dit het huidherstellingsproces versnelt en dit het resultaat van eventuele huidbehandelingen optimaliseert.

Goede thuisverzorging is belangrijk om de huid goed te onderhouden en voor te bereiden op eventuele huidbehandelingen. Maar ook na het ondergaan van een huidbehandeling is het belangrijk om dagelijks een goede huidverzorging aan te brengen. 

Zo is het erg belangrijk om je huid dagelijks te beschermen tegen Uv-straling met een zonnebrandcrème. Echter is het gebruik van een moisturizer ook belangrijk, zodat je huid verder wordt beschermd met antioxidanten. Met behulp van exfolianten (fruitzuren) en retinol (vitamine A) worden dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijdert en zal de celdeling van je huid opnieuw worden gestimuleerd. Op deze manier zal de huid egaler en gladder worden en kan er in combinatie met de huidbehandelingen een nog mooier resultaat worden behaald!

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze huidverzorgingsproducten en onze effectieve behandelmethodes. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Een glowy skin dankzij Smooth Laser Clinic

Image skincare Kosten

Wil jij niets liever dan een glow skin? Wij adviseren je graag over huidverbetering en huidverzorging. De specialisten van Smooth Laser Clinic stellen graag een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin brengen we eventuele huidproblemen in kaart en adviseren we de behandelmethodes die jouw huid stralend en glowy kunnen maken. Plan een gratis huidintake in via onze website en kom langs op één van onze locaties voor een gratis consult. 

Gratis huidadvies

Onze huidtherapeuten staan voor je klaar en geven je graag advies over onze huidverzorgingsproducten en onze effectieve behandelmethodes. Wacht dus niet langer met het maken van een afspraak voor een gratis huidadvies.

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo