Ben jij klaar met die vervelende ouderdomsvlekken? Bij Smooth Laser Clinic hebben we een oplossing om deze vlekken te verwijderen en je huid weer te laten stralen. Met behulp van geavanceerde technieken en behandelingen kunnen we jouw ouderdomsvlekken effectief verwijderen, zodat je weer kunt genieten van een jeugdige uitstraling.

Algemene informatie Fill 1
Oorzaak ouderdomsvlekken
Effectief ouderdomsvlekken verwijderen
Ervaringen

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Anna

Hoe krijg je ouderdomsvlekken?

Ouderdomsvlekken kunnen een bron van frustratie zijn, maar gelukkig kunnen we bij Smooth Laser Clinic deze vlekken effectief verwijderen. Een pigmentvlek of ouderdomsvlek ontstaat wanneer er een overschot aan pigment op een specifieke plek in de huid aanwezig is. Deze vlekken kunnen we met behulp van geavanceerde laserapparatuur behandelen. Daarnaast bieden we ook alternatieve methodes als een peeling, producttherapie of we kunnen ouderdomsvlekken verwijderen met stikstof.

hoe-krijg-je-pigmentvlekkenn

Effectieve methoden om ouderdomsvlekken te verwijderen

Bij Smooth Laser Clinic bieden we diverse behandelingen aan om pigmentafwijkingen te verminderen of volledig te verwijderen. Onze deskundige huidspecialisten zetten de volgende effectieve methoden in:

  • Chemische peeling: Onze chemische peelings zijn speciaal ontwikkeld om ouderdomsvlekken verminderen. Door middel van gecontroleerde exfoliatie wordt de bovenste laag van de huid verwijderd, waardoor nieuwe, egale huidcellen tevoorschijn komen.
  • Laserbehandeling: Met geavanceerde lasers kunnen we gericht ouderdomsvlekken laseren en daarmee de ouderdomsvlekken weghalen. Tijdens een intakegesprek beoordelen we de situatie nauwkeurig. We kijken naar het aantal vlekken, hun kleurintensiteit en grootte. Op basis hiervan zal onze huidtherapeut een indicatie geven van het aantal benodigde behandelingen.
  • Producttherapie: Naast professionele behandelingen bieden we ook producttherapie aan. Onze huidspecialisten adviseren en stellen een gepersonaliseerd behandelplan op met effectieve producten die helpen bij het verminderen en voorkomen van ouderdomsvlekken.

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars

zilveren-kruis-logo
unive-logo
menzis-logo
logo-ohra
VGZ-logo
fbto-logo
CZ-logo

De ervaringen bij Smooth Laser Clinic

Bij Smooth Laser Clinic willen we graag meer over jou te weten komen tijdens een persoonlijk intakegesprek. Tegelijkertijd geven we jou de gelegenheid om ons beter te leren kennen. Tijdens dit gesprek delen we gedetailleerde informatie over de behandeling en bespreken we de te verwachten resultaten. Je kunt direct al je vragen stellen over het verwijderen van ouderdomsvlekken, en wij zullen ze graag beantwoorden. Neem eenvoudig contact met ons op en ervaar zelf het gemak van een laserbehandeling. We plannen graag een afspraak voor je in bij een van onze klinieken.

Onze klinieken bevinden zich in Enschede en Zwolle. Beide locaties zijn dagelijks geopend van 08:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag zijn we open van 10:00 tot 17:00 uur. Heb je vragen over het verwijderen van ouderdomsvlekken of andere behandelingen die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via e-mail op info@smoothlaserclinic.nl, telefonisch of door het invullen van ons online contactformulier. We staan klaar om je te helpen op weg naar een stralende huid en beantwoorden graag al je vragen.

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Melanie
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo