Wil jij rimpels op het voorhoofd verwijderen zonder botox? Dan ben je bij Smooth Laser Clinic aan het juiste adres. Je kunt met minder invasieve behandelingen op een effectieve en veilige manier ervoor zorgen dat rimpels op het voorhoofd minder worden.

Algemene informatie Fill 1
Voordelen van de behandeling
Soorten behandelingen
Kies voor Smooth Laser Clinic
Afspraak maken

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Wanneer je last hebt van storende voorhoofd rimpels, dan is het zeker het overwegen waard om contact met ons op te nemen. Ben je ouder dan 18 jaar, dan is het goed mogelijk om bij ons een behandeling te ondergaan om de voorhoofdrimpels te verminderen. Onze specialisten staan voor je klaar om je te voorzien van een passend advies.

Een behandeling om rimpels op het voorhoofd te verminderen kent verschillende voordelen

Peeling voor het verwijderen van rimpels op je bovenlip

De behandelingen die we bij Smooth Laser Clinic uitvoeren zijn voor mensen die hun huid willen verjongen en rimpels willen verwijderen op het voorhoofd. We kunnen de rimpels een stuk verminderen en niet compleet verwijderen. Dit is iets om vooraf rekening mee te houden, zodat je start met de juiste verwachtingen.

Het grootste voordeel van onze behandelingen, er zijn geen injectables nodig, die dieper in de huid komen. De skinboosters die we gebruiken bevatten wel een naald, maar deze worden oppervlakkig ingezet. De hersteltijd van de behandelingen is hiermee over het algemeen kort. Er is een keuze uit niet-invasieve en wat invasievere behandelingen. De behandeling om rimpels op je voorhoofd te verwijderen is in principe voor iedereen geschikt.

De voornaamste redenen voor rimpels op de bovenlip zijn door de expressie, dus de beweeglijkheid van de huid rond de lippen, de tweede reden is het ouder worden. De huid verliest volume en daardoor worden de lijntjes op de bovenlip beter zichtbaar. Zoals beschreven is er gelukkig genoeg aan te doen. Rimpels op de bovenlip verwijder je eenvoudig met een behandeling van Smooth Laser Clinic.

We kunnen ons heel erg goed voorstellen dat het spannend is om rimpels op de bovenlip te laten behandelen. De huid in het gezicht en vooral rond de ogen en lippen is gevoelig. Bij Smooth Laser Clinic gebruiken wij huidvriendelijke apparatuur die geen roodheid veroorzaakt en die zeer pijnloos en effectief is.

Rimpels op bovenlip

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Marlin

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Welke soorten behandelingen zijn er om rimpels aan te pakken?

We hebben verschillende mogelijkheden om rimpels op je voorhoofd een stuk te verminderen. Dat zijn de volgende:

 • TCA peeling
  Trichloorazijnzuur zorgt voor het verwijderen van de dode huidcellen van de bovenste huidlaag. Celdeling wordt gestimuleerd, fijne lijntjes en rimpels verminderen.
 • Peeling (Image)
  Zuren zorgen voor het verwijderen van de dode huidcellen van de bovenste huidlaag. Celdeling wordt gestimuleerd, fijne lijntjes en rimpels verminderen.
 • Dermapen
  Naaldjes van de dermapen zorgen voor het maken van micro kanalen in de huid. Fibroblasten zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Vermindering rimpels en fijne lijntjes.
Rimpels
Rimpels op bovenlip
 • Skinbooster
  Middels een intradermale injector in de huid, waarmee hyaluronzuur, vitaminen en antioxidanten in de huid worden geneedled.
 • Carbon laser peeling
  Deze peeling heeft een basis van medische koolstof. Door de carbon er vervolgens af te schieten met de laser worden dode huidcellen verwijderd en krijgt de huid een dieptereiniging.
 • Q-lift
  Foto-akoestisch effect zorgt voor de stimulatie van fibroblasten. Dit zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine. Vermindering rimpels en fijne lijntjes.

De behandelingen die we hier beknopt benoemen zijn allemaal goed geschikt om rimpels op het voorhoofd mee aan te pakken. Onze huidtherapeuten zullen je altijd voorzien van een passend advies op basis van jouw type huid. Wil je nu al meer weten over de mogelijkheden om rimpels op je voorhoofd te verwijderen? Maak dan snel een afspraak voor een gratis huidintake.

Kies je samen met onze therapeut voor een TCA peeling, dermapen of Q-lift behandeling, houd dan rekening met een langere hersteltijd. Onze experts zullen je hier altijd meer informatie over geven. Voor alle behandelingen geldt dat het beter is om de zon en de zonnebank 4 tot 6 weken voor en na de behandeling te vermijden.

goede-huidverzorging-rimpels

Tarieven
huidbehandelingen

De prijs per huidbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van rimpels bovenlip verwijderen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een behandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Kies voor Smooth Laser Clinic voor het verwijderen van rimpels

Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om het verwijderen van rimpels op het voorhoofd. We willen nogmaals benadrukken dat je een realistisch verwachtingspatroon moet hebben. Het compleet verwijderen van rimpels is niet mogelijk met deze behandelingen, maar het verminderen ervan lukt wel.

Maak vandaag nog een afspraak voor een huidintake en ontdek hoe je er jonger en stralender uit kunt zien door een van onze behandelingen tegen rimpels op het voorhoofd. Jij wilt toch ook een frisse en gezonde uitstraling krijgen?

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Anna
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo