Wil jij af van ongewenste haargroei op jouw lichaam? Laat je definitief ontharen dankzij een van onze professionele lasers. Maak direct een afspraak.

Algemene informatie Fill 1
Permanent ontharen
Voordelen van definitief ontharen
Onze werkwijze
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Marlin

Hoe werkt permanent ontharen met een laser?

Definitief ontharen – ook wel permanent ontharen –  kan pijnloos en effectief met een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic. Wij gebruiken de GentleLase Pro en de Soprano ICE Titanium lasers die geschikt zijn voor elk huid- en haartype. Nooit meer scheren, epileren of waxen maar definitief je haar verwijderen met behulp van een laserbehandeling. Met laser ontharen ben je definitief van onwelkome haren af op je lichaam. Lichaamshaar permanent verwijderen en definitieve ontharing wordt niet voor niets steeds populairder.

Permanent ontharen werkt met een laser apparaat dat met behulp van lichtflitsen de haarzakjes verwarmt. Deze hitte vernietigt de haarzakjes en zorgt ervoor dat je definitief en permanent van je haargroei af bent. Een laserbehandeling is de beste definitieve ontharingsmethode die er is. Met waxen heb je vaak ook blijvend effect, maar waxen kan ontzettend pijnlijk zijn. Daarnaast kun je last krijgen van ingegroeide haren en irritaties.

Laserontharing wordt vaak in een adem met IPL gebruikt. IPL is echter veel minder effectief dan de permanente laserbehandelingen. IPL is in de basis goedkoper dan de permanente laserbehandelingen, maar je zult de IPL behandelingen moeten blijven herhalen. In de praktijk is de definitief ontharen prijs goedkoper dan de IPL behandeling. Omdat je er minder van nodig hebt.

Wat is het verschil tussen laserontharing en ipl?
Ga voor gladde oksels en kies voor definitieve laserontharing bij Smooth Laser Clinic

Zowel bij vrouwen als bij mannen wordt ongewenste haargroei steeds vaker definitief verwijderd. Overbeharing is voorgoed verleden tijd als je kiest voor een definitieve laserontharing, maar je kunt het ook voor je benen, bikinilijn of baard gebruiken. Je loopt er daarna altijd keurig verzorgd bij en hoeft zelf niet meer aan de slag met scheren, epileren of waxen. Benieuwd wat je haar definitief verwijderen kost en hoe de behandelingen eruit zien? Neem direct contact met ons op en ervaar zelf het gemak.

Met permanente ontharing via onze professionele lasers heb je geen last meer van ingegroeide haren en scheerirritaties. De GentleLase Pro en Soprano ICE Titanium laser bij Smooth Laser Clinic zijn zeer huidvriendelijk. Het definitief ontharen met deze lasers geeft geen huidirritaties en ook geen ingegroeide haartjes. Het effect is blijvend en de behandelingen zijn pijnloos en effectief.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Melanie

De voordelen van permanent ontharen

Met de krachtige ontharingslasers van Smooth Laser Cinic ben je definitief af van ongewenste haargroei.

Je lichaam laseren is pijnloos en effectief met de Soprano ICE Titanium en GentleLase Pro lasers die wij gebruiken. Lichaamshaar permanent verwijderen was nog nooit zo eenvoudig. Het is de beste definitieve ontharingsmethode die er is en de lasers die wij gebruiken zijn zeer huidvriendelijk. Ook voor haar met minder pigment, zoals blond of rood haar, kun je definitief ontharen met de lasers van Smooth Laser Clinic. Je hoeft dus niet perse donker haar te hebben voor permanente haarverwijdering, wat bij veel andere laserapparaten wel een eis is.

Waar je ook je haar definitief wilt verwijderen, de laserbehandelingen bij Smooth Laser Clinic zijn pijnloos en effectief. Je kunt kiezen voor een laserbehandeling voor het gehele lichaam, of voor een bepaald deel. Je haar definitief verwijderen kan op elke plaats van je lichaam, voor zowel mannen als vrouwen.

Steeds meer mannen kiezen er bijvoorbeeld voor om hun baard- of snor haren te laten laseren. Dan hebben zij geen moeite meer met het bijhouden en trimmen van de baard- of snorharen. Lichaamshaar permanent verwijderen wordt steeds populairder onder mannen.

Het permanent ontharen door middel van een laserbehandeling met de Soprano ICE Titanium of GentleLase Pro is op dit moment de snelste en meest effectieve manier om van ongewenste haargroei af te komen. Steeds meer mensen kiezen voor permanent ontharen omdat het met de huidige techniek geheel pijnloos kan. De behandeling zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te scheren, epileren of waxen op de plekken waar je de ongewenste haren laat verwijderen.

Definitief je baard of snor ontharen en je hoeft je nooit meer zorgen te maken om een dagelijkse scheer- of trimbeurt.
Haar definitief verwijderen

Het grootste voordeel van permanent ontharen is dat je het gebied waar je de haren laat verwijderen nooit meer hoeft te scheren, epileren of te waxen. Omdat wij gebruik maken van de beste laser ontharingsapparaten, de Soprano ICE Titanium en de GentleLase Pro, is het mogelijk om de behandeling compleet pijnloos te laten verlopen. Ons medisch geschoolde personeel heeft al veel behandelingen uitgevoerd en ze zijn erg enthousiast over de resultaten die het heeft opgeleverd bij de patiënten.

Afhankelijk van de plek van de haargroei is het mogelijk om binnen zes tot tien behandelingen permanente ontharing te realiseren. De ontharingslaser kan gebruikt worden op verschillende laser golflengtes en technologieën waardoor het voor ons mogelijk is om het hele jaar door patiënten te behandelen.

Bij Smooth Laser Clinic bepaal jij wat je definitief laat ontharen. Onze professionals helpen je hier graag. Je haar definitief verwijderen zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te scheren, epileren of te waxen. Houd er rekening mee dat je de definitieve ontharing niet vlak voor een vakantie inplant. Tussen de behandelingen door is het namelijk niet verstandig om in de zon te zitten.

Ondanks dat de lasers van Smooth Laser Clinic zeer huidvriendelijk zijn kan er dan pigmentatie of irritatie door de zon ontstaan. Houd hier dus rekening mee als je kiest voor definitieve ontharing. Uiteraard kun je wel door de zon wandelen, maar gebruik dan altijd een crème met SPF 30 of hoger. Of je nu net een permanente ontharing behandeling hebt gehad of niet. Wees altijd zuinig op je huid!

Definitief ontharen prijs

De definitieve ontharing prijs verschilt per behandeling en gebied. Hoe groter het gebied waar het haar definitief verwijderd moet worden, hoe langer de behandeling duurt. Een oksel is immers makkelijker en van een kleiner oppervlak dan de onderbenen of gehele benen. Daarnaast is het afhankelijk van jouw huid- en haartype hoeveel behandelingen je nodig hebt. Sommige behandelingen zijn voor de ene persoon klaar na zes herhalingen, voor anderen zullen er tien behandelingen nodig zijn.

De prijs van permanente ontharing hangt hier dus volledig vanaf. Uiteraard adviseren wij je hier uitgebreid over. Laseren is de beste definitieve ontharingsmethode en zorgt ervoor dat je zelf geen materialen meer hoeft te kopen om je lichaam te ontharen. De permanente ontharing prijs kan dus uiteindelijk goedkoper worden voor je. Je bespaart dus op scheermesjes en andere zaken. Het is wellicht in de basis duurder dan scheren of waxen, maar het resultaat is langduriger en permanent. Boek nu een afspraak in een van onze klinieken en ontdek zelf hoeveel behandelingen jij nodig hebt om jouw haar definitief te verwijderen.

De definitieve ontharing prijzen kun je opvragen bij onze specialisten of je bekijkt hiervoor de verschillende tarieven per behandeling op onze website. Ben je een vrouw en heb je last van ongewenste haargroei in het gezicht of de hals? Dan kun je kijken of je in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit je zorgverzekeraar. Dit geldt alleen als er sprake is van overmatige haargroei en je dit dus ook zo hebt geregeld. Onze specialisten adviseren je hier graag over en helpen je met het regelen van de eventuele vergoeding als dit nodig is.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Waarom Smooth Laser Clinic jouw kliniek is

Smooth Laser Clinic is een gevestigde naam en heeft inmiddels klinieken in Zwolle en Enschede. Veel mensen gingen je voor om hun haar definitief te verwijderen met behulp van de lasers van de kliniek. Je haar permanent verwijderen bij Smooth Laser Clinic is altijd pijnloos en effectief.

Maak nu direct een afspraak en laat je haar definitief verwijderen. Het eerste gesprek is een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek zullen wij al jouw vragen beantwoorden en je van alle informatie voorzien over het definitief ontharen van jouw lichaam.

Bij Smooth Laser Clinic begrijpen wij dat je wil weten of pijnloos ontharen echt mogelijk is. Om je kennis te laten maken met onze lasers, zullen wij je tijdens het intakegesprek een gratis proefbehandeling aanbieden op een van je oksels.

Met deze proefbehandeling maak jij kennis met permanente laserontharing en kun jij ervaren hoe het voelt om je haar definitief te verwijderen. Bovendien kunnen wij ontdekken hoe je haar op de laserbehandeling reageert en hoeveel behandelingen je nodig zult hebben. Daarmee kunnen we dan ook de definitieve ontharing prijs voor je bepalen. Maak direct een afspraak online en ervaar zelf het gemak. Neem contact met ons op als je vragen hebt of andere zaken wilt weten over je lichaamshaar permanent verwijderen, bijvoorbeeld als je iets wil weten over definitief ontharen voor mannen. We staan je graag te woord!

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo