Wil jij jouw lichaam laten laseren? Ontdek onze pijnloze en permanente laserbehandelingen. Maak direct een afspraak.

Algemene informatie Fill 1
Lichaam laten laseren
Onze werkwijze
Tarieven
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Laurien

Laat jouw hele lichaam laseren

Laat jouw hele lichaam laseren bij Smooth Laser Clinic

Met laser ontharen ben je definitief van onwelkome haren af op je lichaam. Welk lichaamsdeel je ook wilt laten laseren, Smooth Laser Clinic helpt je graag van je ongewenste haargroei af. Of je nu je hele lichaam wilt laseren, of op zoek bent naar een specifieke laserbehandeling. Het laseren van het hele lichaam wordt steeds populairder. Je hoeft je nooit meer druk te maken over ongewenste haargroei en staat nooit voor verrassingen omdat je even geen mogelijkheid hebt om het zelf te ontharen. Bij Smooth Laser Clinic ben je aan het juiste adres voor het ontharen via laser.

Je lichaam laseren is pijnloos en effectief met de Soprano ICE en GentleLase Pro lasers die wij gebruiken. Maak kennis met ons team van specialisten en de behandeling zelf tijdens het intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek zullen wij je een proefbehandeling geven op een van je oksels. Hierdoor ervaar je zelf hoe het voelt als je jouw hele lichaam laat laseren.

Het hele lichaam laten laseren

Gladde benen, mooie gelaserde baarden, gladde oksels of een nette bikinilijn, we willen er allemaal keurig bijlopen. Zowel mannen als vrouwen! Maar dan wel zonder het gedoe van scheren, epileren of waxen. Je lichaam laseren is pijnloos en effectief dankzij de manier waarop onze lasers werken. Al je ongewenste haargroei over je lichaam zal zorgvuldig en geheel pijnloos verwijderd worden. Het laser ontharen van het hele lichaam gaat altijd in overleg met jou. Afhankelijk van jouw wensen en je haar- en huidtype kunnen we bepalen hoeveel behandelingen je per lichaamsdeel nodig hebt.

Ontdek Smooth Laser Clinic

De lichaam laseren prijs varieert daarmee, hoe meer lichaamsdelen hoe groter je pakket wordt. Uiteraard kun je ook losse behandelingen boeken om je lichaam te laseren.

Benieuwd geworden en wil je zelf je hele lichaam ontharen? Maak een afspraak met ons. We houden eerst een intakegesprek met je om te bepalen hoe we je hele lichaam kunnen laseren. Ook zullen we je een proefbehandeling op een van je oksels aanbieden. Zo weet je direct wat je te wachten staat en dat het lichaam laseren echt pijnloos en effectief is. Bij Smooth Laser Clinic staan we voor je klaar en helpen we je graag van ongewenste haargroei af. Laat nu je lichaam laseren en ontdek het zelf!

Afspraak maken

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Nikita

Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo