Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw lichaam te laten ontharen? Ontdek onze behandelingen en maak direct een afspraak.

Algemene informatie Fill 1
Lichaam laten ontharen
Onze werkwijze
Tarieven
Veelgestelde vragen
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Laurien

Hele lichaam ontharen

Je lichaam ontharen is al jaren populair onder mannen en vrouwen. Elk jaar komen er wel nieuwe trends bij, maar over het algemeen blijven mensen hun lichaam ontharen. Wil je zelf geen last meer van ongewenste haargroei op je lichaam? Geen last meer van stoppels of ingegroeide haren? Heb je er genoeg van om elke keer te scheren, te epileren of te waxen? Wat dacht je ervan om je lichaam te ontharen met lasers? Je lichaam laseren kan pijnloos en effectief bij de klinieken van Smooth Laser Clinic.

Wij maken gebruik van de zeer professionele Soprano ICE en GentleLase Pro lasers. Bovendien hebben wij zeer ervaren en goed opgeleide specialisten in het team die precies weten hoe zij jouw lichaam kunnen ontharen. Bij Smooth Laser Clinic ben je aan het juiste adres voor het ontharen van je lichaam door middel van een laser. Wat je ook onthaard wilt hebben, wij denken met je mee. Of je nu alleen je oksels wilt doen, je bikinilijn, je benen, je gelaat of toch voor het gehele lichaam gaat. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Smooth Laser Clinic.

Je kunt je hele lichaam ontharen op een pijnloze en effectieve manier door middel van een laser ontharing bij de klinieken van Smooth Laser Clinic.

Waar je jouw ongewenste haar ook hebt zitten, al het ongewenste haar wordt zorgvuldig verwijderd. Je hele lichaam ontharen betekent dat jij je niet meer druk hoeft te maken over ongewenste haargroei, stoppels of ingegroeide haartjes.

Laat jouw lichaam ontharen

Benieuwd geworden en wil je zelf je hele lichaam ontharen? Maak een afspraak in een van onze klinieken. Tijdens het intakegesprek zullen we je van alle informatie voorzien en bieden we je bovendien een gratis proefbehandeling op een van je oksels. Dankzij deze proefbehandeling kun jij ontdekken hoe onze lasers aanvoelen en kunnen wij ontdekken hoeveel behandelingen er nodig zijn om je lichaam te ontharen. Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je een pakketdeal maken om je lichaam te ontharen? We denken graag met je mee over de opties, neem vooral contact met ons op.

Afspraak maken
Laat jouw lichaam ontharen bij Smooth Laser Clinic

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Nikita

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Gaat een laserbehandeling samen met de zon?

Bij een behandeling met de Soprano laser mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Bij een behandeling met de GentleLase Pro mag je 6 weken voor en 6 weken na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of een zonnebank blootstellen. Indien je het gelaat en/of hals laat behandelen, verzoeken wij je om 4 weken voor en 4 weken na de laserbehandeling het gelaat en/of hals niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruiningsproducten.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Ik heb elders eerdere laserbehandelingen gehad die niet voldoende aansloegen, waarom zou het bij jullie wel effect hebben?

Wij weten natuurlijk niet hoe er elders is behandeld. Het kan zijn dat de golflengte van onze lasers en onze behandelmethode wel aanslaat. Uit ervaring zien wij goede resultaten bij klanten die bijvoorbeeld van IPL naar ons zijn overgestapt.

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Is een laserbehandeling veilig?

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano ICE laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Is laser ontharen effectiever dan IPL?

IPL ontharen en laser ontharen zijn beide geschikte methodes om van ongewenste haargroei af te komen. Echter is er een groot verschil tussen deze twee behandelingen. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat laser ontharen vele malen effectiever is dan IPL ontharen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een laserbehandeling bij Smooth Laser Clinic.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Meike
Afspraak maken
whatsapp-logo