Bij Smooth Laser Clinic werken we met de nieuwste technieken, ook als het gaat om rimpels verwijderen en huidverjonging. Laten we wel direct een realistisch beeld schetsen, rimpels verwijderen is alleen tijdelijk mogelijk met botox of fillers. Wanneer je kiest voor een behandeling bij Smooth Laser Clinic hebben we verschillende opties om rimpels te verminderen.

Algemene informatie Fill 1
Voordelen van de behandeling
Soorten behandelingen
Kies voor Smooth Laser Clinic
Afspraak maken

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Annemiek

Voordelen van een behandeling om rimpels te verwijderen

Peeling voor het verwijderen van rimpels op je bovenlip

Onze behandelingen zijn voor mensen die hun huid willen verjongen en rimpels willen verwijderen. Zoals we al schreven in de eerste alinea kunnen we de rimpels een stuk verminderen en niet compleet verwijderen.

Het grootste voordeel van onze behandeling, er zijn geen injectables nodig, die dieper in de huid komen. Alhoewel de skinboosters een naald bevatten, worden deze erg oppervlakkig ingezet. De hersteltijd van de behandelingen is hiermee over het algemeen kort. Er is een keuze uit niet-invasieve en wat invasievere behandelingen. De behandeling om rimpels te verwijderen is voor iedereen geschikt die rimpels hebben in het gelaat of in de hals en ouder is dan achttien jaar.

De voornaamste redenen voor rimpels op de bovenlip zijn door de expressie, dus de beweeglijkheid van de huid rond de lippen, de tweede reden is het ouder worden. De huid verliest volume en daardoor worden de lijntjes op de bovenlip beter zichtbaar. Zoals beschreven is er gelukkig genoeg aan te doen. Rimpels op de bovenlip verwijder je eenvoudig met een behandeling van Smooth Laser Clinic.

We kunnen ons heel erg goed voorstellen dat het spannend is om rimpels op de bovenlip te laten behandelen. De huid in het gezicht en vooral rond de ogen en lippen is gevoelig. Bij Smooth Laser Clinic gebruiken wij huidvriendelijke apparatuur die geen roodheid veroorzaakt en die zeer pijnloos en effectief is.

Rimpels op bovenlip

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Marlin

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Welke soorten behandelingen zijn er om rimpels aan te pakken?

We hebben verschillende behandelopties om rimpels in het gelaat een stuk te verminderen. Denk dan aan de volgende:

 • Peeling (Image)
  Zuren zorgen voor het verwijderen van de dode huidcellen van de bovenste huidlaag. Celdeling wordt gestimuleerd, fijne lijntjes en rimpels verminderen.
 • TCA peeling
  Trichloorazijnzuur zorgt voor het verwijderen van de dode huidcellen van de bovenste huidlaag. Celdeling wordt gestimuleerd, fijne lijntjes en rimpels verminderen.
 • Dermapen
  Naaldjes van de dermapen zorgen voor het maken van micro kanalen in de huid. Fibroblasten zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Vermindering rimpels en fijne lijntjes.
Rimpels
Rimpels op bovenlip
 • Skinbooster
  Middels een intradermale injector in de huid, waarmee hyaluronzuur, vitaminen en antioxidanten in de huid worden geneedled.
 • Q-lift
  Foto-akoestisch effect zorgt voor de stimulatie van fibroblasten. Dit zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine. Vermindering rimpels en fijne lijntjes.
 • Carbon laser peeling
  Deze peeling heeft een basis van medische koolstof. Door de carbon er vervolgens af te schieten met de laser worden dode huidcellen verwijderd en krijgt de huid een dieptereiniging.

Alle behandelingen zorgen voor vermindering van rimpels en fijne lijntjes. Onze experts kunnen je altijd advies geven over een passende behandeling voor jouw type huid. Wordt er gekozen voor een TCA peeling, dermapen of Q-lift behandeling, houd dan rekening met een langere hersteltijd. Voor alle behandelingen geldt dat het beter is om de zon en de zonnebank 4 tot 6 weken voor en na de behandeling te vermijden.

Tarieven
huidbehandelingen

De prijs per huidbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van rimpels bovenlip verwijderen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een behandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Kies voor Smooth Laser Clinic voor het verwijderen van rimpels

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er diverse mogelijkheden als het gaat om het verwijderen van rimpels. We willen nogmaals benadrukken dat je een realistisch verwachtingspatroon moet hebben. Het compleet verwijderen van rimpels is niet mogelijk, maar het verminderen ervan lukt wel.

Onze specialisten kunnen goed adviseren wat de mogelijkheden voor jou zijn. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe je er jonger en stralender uit kunt zien door een van onze behandelingen tegen rimpels. Jij wilt toch ook een frisse en gezonde uitstraling krijgen? Tijdens het intakegesprek laten we je kennis maken met onze behandelingen en krijg je de mogelijkheid om eventuele vragen die je hebt over de behandelingen te stellen. Waar wacht je nog op? Maak direct een afspraak en ervaar zelf het gemak en de professionaliteit van onze specialisten.

Gratis huidintake

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Anna
Onze klinieken in Enschede en Zwolle

Smooth Laser Clinic verwelkomt je graag in één van onze klinieken. Op dit moment zijn we te vinden in Enschede en Zwolle. Daarnaast hebben we ook een kliniek in de Duitse stad Keulen.

Over ons
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Dermalux LED
In onze klinieken staat hoogwaardige en professionele apparatuur, waaronder de Soprano Titanium laser
Afspraak maken
whatsapp-logo