Permanent ontharen door middel van de Soprano ICE

Heeft u last van ongewenste haargroei op bepaalde plekken van uw lichaam en zou u hier graag van af willen komen? Er is hier tegenwoordig gelukkig een oplossing voor. Het permanent ontharen door middel van een laserbehandeling met de Soprano ICE is op dit moment de snelste en meest effectieve manier om van ongewenste haargroei af te komen. Steeds meer mensen kiezen voor permanent ontharen omdat het met de huidige techniek geheel pijnloos kan. De behandeling zorgt ervoor dat u nooit meer hoeft te scheren, waxen of epileren op de plekken waar u de ongewenste haren laat verwijderen.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van laser ontharen? Smooth Laser Clinic in Enschede heeft de beste gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten in dienst die al vele behandelingen hebben mogen uitvoeren. Wij bieden u de mogelijkheid om eerst een proefbehandeling bij de oksels te ervaren om erachter te komen of het daadwerkelijk pijnloos is zodat u wellicht ook op andere plekken haar wil laten verwijderen.

De voordelen van permanent ontharen

Het grootste voordeel van permanent ontharen is dat u het gebied waar u de haren laat verwijderen nooit meer hoeft te scheren, epileren of te waxen. Omdat wij gebruik maken van het beste laser ontharingsapparaat, de Soprano ICE, is het mogelijk om de behandeling compleet pijnloos te laten verlopen. Ons medisch geschoolde personeel heeft al veel behandelingen uitgevoerd met deze kwalitatief hoogwaardige laser en ze zijn erg enthousiast over de resultaten die het heeft opgeleverd bij de patiënten. Afhankelijk van de plek van de haargroei is het mogelijk om binnen 6 tot 10 behandelingen permanente ontharing te realiseren. De Soprano ICE kan gebruikt worden bij alle haarkleuren en is ook geschikt voor alle huidtypes. Wilt u ongewenste haargroei ook permanent verwijderen? Kies voor een behandeling door de specialisten van Smooth Laser Clinic!

Het meest veilige laserapparaat

De Soprano ICE is het meest veilige en effectieve laserapparaat dat er op de markt beschikbaar is. De ontharingslaser kan gebruikt worden op verschillende lasergolflengtes en technologieën waardoor het voor ontharingsklinieken mogelijk is om het hele jaar door patiënten te behandelen. Er is geen kans op verbrandingen en het is effectiever dan een IPL behandeling. De laser is ook summer-proof, dit houdt in dat er in de zomer ook veilig gelaserd kan worden zonder dat er schade aan de huid ontstaat door na een behandeling in contact te komen met zonlicht. Een ander voordeel is dat u direct weer uw normale activiteiten op kunt pakken. Permanent ontharen met de Soprano ICE is dus de beste oplossing voor iedereen die af wil van ongewenste haargroei op uw lichaam. Neem contact met ons op of maak online een afspraak via de boekingsmodule op onze website.

GRATIS proefbehandeling bij uw oksel?

Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling bij één van uw oksels.

Maak afspraak