Algemene informatie Fill 1
Laserbehandelingen
Huidbehandelingen
XL Hair
Tattoo verwijderen
Klinieken
Gratis intake

Laserbehandelingen

Als je jouw lichaam of gezicht permanent wilt ontharen, is laserontharing de beste definitieve ontharingsmethode die er is. Een ontharingslaser vernietigt de ongewenste haren inclusief haarzakje. Hierdoor wordt ongewenste haargroei definitief vernietigd. Laser ontharen is geschikt voor ieder haartype. Als je kiest voor een laserontharing behandeling bij Smooth Laser Clinic, dan zal de behandeling uitgevoerd worden met de meest effectieve laserontharing apparaten.

Om kennis met ons te maken zullen wij tijdens het gratis intakegesprek al jouw vragen beantwoorden over laser ontharen. We laten je bovendien kennismaken met onze lasers door middel van een gratis proefbehandeling bij één van je oksels. Zo maak je veilig kennis met laserontharing. Maak direct online een afspraak zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief en pijnloos onze ontharingsmethode is.

Afspraak maken

Overzicht laserbehandelingen

Overzicht laserbehandelingen van Smooth Laser Clinic

Bij Smooth Laser Clinic maken we gebruik van twee verschillende soorten lasers om jou af te helpen van jouw ongewenste haargroei. Welk deel van je lichaam je ook wilt laser ontharen, je zult merken dat onze laserapparaten pijnloos en effectief de gebieden glad maakt. Met acht tot tien behandelingen ben je voorgoed af van beharing op verschillende plekken op jouw lichaam.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Huidbehandelingen

Een stralende, egale huid is voor veel mensen een belangrijk schoonheidsideaal. Een mooie huid straalt gezondheid en vitaliteit uit. Helaas krijgt de huid veel te verduren in een mensenleven. Een vale droge huid met grove poriën, rimpels, pigmentvlekken of littekens is vaak het gevolg. Gelukkig zijn er ook mogelijkheden om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen.

Onze specialisten zijn experts in de huid en helpen je graag verder. Smooth Laser Clinic biedt een breed aanbod aan behandelingen voor huidverbetering aan. Onze specialisten geven graag advies over de beste behandelmethodes en stellen samen met jou een passend behandelplan op. Maak snel een vrijblijvende afspraak voor een huidadvies op maat.

Afspraak maken

Overzicht huidbehandelingen

Overzicht huidbehandelingen Smooth Laser Clinic

Er zijn verschillende huidverbeterende behandelingen om jouw huid weer stralend en egaal te krijgen, elk met een ander effect. Denk aan peelings, skinboosters en huidbehandelingen door middel van een laser. Wil je meer weten over een behandeling? Of ben je benieuwd of een behandeling geschikt is voor jouw huidprobleem of bij jouw type huid past? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten.

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars

zilveren-kruis-logo
unive-logo
menzis-logo
logo-ohra
VGZ-logo
fbto-logo
CZ-logo

XL Hair behandelingen

Ontdek de XL Hair behandeling van Smooth Laser Clinic

Zowel mannen als vrouwen kunnen te maken krijgen met haaruitval of dunner wordend haar. Dit kan erg vervelend zijn. XL Hair is de ideale oplossing voor gezondere, vollere haren. Ons XL Hair pakket bevat naast de behandelingen twee shampoo’s en een hairspray die met hun actieve ingrediënten de behandeling ondersteunen, waardoor XL Hair een totaal behandelplan is tegen haaruitval en dunner wordend haar.

Wat klanten zeggen:

Star
9.2 / 10
91 beoordelingen
Tamme Hooijenga

XL Hair behandeling, duidelijke uitleg en goed geholpen.vriendelijk personeel.

XL Hair
Elisa Blaauw

Vandaag mijn eerste behandeling gehad. ( tattoo laser ). Zeer profesioneel personeel. Een zeer aardige, rustige en geduldige vrouw.

Tatoeage verwijdering
Lisa de Greef

Hele fijne kliniek! Ze stellen je erg op je gemak en hebben veel kennis. Resultaten direct na de eerste keer zichtbaar. Dikke aanrader!

Laserontharing
Karen Góngora

De vrouwen zijn vriendelijk. Ik voel me confortabel in elke behandeling.

Laserontharing
Hafsa Agdi

Professionele medewerkers, prettige sfeer. Tevreden over de behaalde resultaten..

Huidverbetering
Sasoe

Ik heb vandaag een peeling gehad en een super aardige mevrouw hielp mij en vertelde heel rustig wat ze precies deed 5sterren van mij!

Huidverbetering
Marco Moerman

Goed resultaat! Erg vriendelijke medewerker.

Laserontharing

Tattoo verwijderen

Het kan zijn dat je in de loop der jaren van mening verandert over jouw tattoo. Indien je graag jouw tattoo wilt laten verwijderen, kan Smooth Laser Clinic jou hierbij van dienst zijn. Onze ervaren huidspecialisten kunnen effectief en veilig jouw tatoeage verwijderen. Het is ook mogelijk om (bestralings)puntjes te verwijderen. Tijdens de intake legt een specialist uit hoe de behandeling bij ons eruitziet en hoe wij jouw behandeling het beste kunnen vormgeven.

Afspraak maken

Onze specialisten gebruiken de veilige en huidvriendelijke Alma-Q laser om jouw tattoo te verwijderen. De verschillende golflengtes van deze laserbehandeling zorgen ervoor dat zowel zwarte- als gekleurde tatoeages kunnen worden behandeld. De behandeling met de Alma-Q breekt de inktdeeltjes in de tattoo op mechanische wijze af, zonder thermische schade aan te richten. Bij de vervolgbehandeling breekt de laser steeds de onderste inktlaag af tot alle lagen zijn behandeld en de tattoo volledig is verwijderd. Op deze manier verbleekt de tattoo met minimaal risico op littekens of hypopigmentatie.

Overzicht tattoo behandelingen

Overzicht tattoo verwijderen behandelingen

Onze huidspecialisten kunnen aan de buitenkant van jouw huid niet zien hoeveel inktlagen er onder de huid zijn aangebracht. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om een precieze inschatting te maken van het aantal benodigde behandelingen. Wel zullen we samen met jou kijken naar de beste behandelwijze. Dit doen wij tijdens het gratis en vrijblijvende intakegesprek. Maak snel een afspraak zodat we kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

  • Tatoeage 1 tot 3 (bestralings)puntjes
  • Tatoeage tot 10 cm²
  • Tatoeage tot 5 cm²
  • Tatoeage tot 20 cm²
  • Tatoeage tot 35 cm²
  • Tatoeage tot 100 cm²
  • Tatoeage tot 50 cm²
  • Tatoeage tot 150 cm²

Interesse gekregen in onze behandelingen? Bezoek dan één van onze klinieken

Enschede

Kuipersdijk 75
7512 CB Enschede
053 573 87 42

Zwolle

Assendorperstraat 57
8012 DG Zwolle
038 303 53 56

Gratis en vrijblijvend intakegesprek

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Evy
Afspraak maken
whatsapp-logo