Overbeharing is een veelvoorkomend probleem bij mannen maar ook bij vrouwen. Gelukkig is er tegenwoordig ook een permanente oplossing om van overbeharing af te komen.

Algemene informatie Fill 1
Algemene informatie
Onze werkwijze
Tarieven
Veelgestelde vragen
Afspraak maken

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Evy

De oplossing voor overbeharing

Overbeharing is een veelvoorkomend probleem bij mannen maar ook bij vrouwen. In principe kan overbeharing verdeeld worden in twee vormen, namelijk hirsutisme en hypertrichose. Er wordt gesproken van hirsutisme als er haargroei optreedt bij vrouwen op plekken waar er normaal alleen bij mannen haargroei voorkomt. Dit is meestal op plekken zoals de bovenlip of de kin. Er is sprake van hypertrichose als er bovengemiddelde haargroei voorkomt op plekken waar er al natuurlijke haargroei is. De vorm hypertrichose kan bij iedereen voor komen, de mate van beharing is vooral genetisch bepaald en afhankelijk van je afkomst.

Overbeharing komt dus bij veel personen voor en kan zeer ongewenst zijn op bepaalde plekken. Een tijdelijke oplossing om er vanaf te komen kan epileren, waxen of scheren zijn, maar om dit wekelijks of zelfs dagelijks te moeten doen kan erg vervelend zijn en veel tijd in beslag nemen. Gelukkig is er tegenwoordig ook een permanente oplossing om van overbeharing af te komen. Bij Smooth Laser Clinic in Enschede en Zwolle is er de mogelijkheid om je te laten behandelen met de Soprano ICE ontharingslaser of de GentleLase Pro. Meerdere behandelingen met deze laserapparaten kunnen ervoor zorgen dat je pijnloos afkomt van ongewenste beharing. Op deze manier kun je bijvoorbeeld je kin ontharen.

Ontdek de voordelen van Smooth Laser Clinic

Deskundig personeel
Onze specialisten zijn medisch geschoold en hebben veel ervaring
Gratis advies
Plan een gratis en vrijblijvende intake in bij één van onze klinieken
Veilige apparatuur
Onze lasers zijn van hoge kwaliteit en werken zeer effectief
Alle zorgverzekeraars
Een deel van onze behandelingen wordt vergoed door verzekeraars

Permanent verwijderen van overbeharing

Heb je last van ongewenste overbeharing en wil je hier vanaf? Smooth Laser Clinic biedt de oplossing! In onze kliniek is het mogelijk om de ongewenste overbeharing op diverse plekken van jouw lichaam pijnloos weg te laten laseren in slechts 8 tot 10 behandelingen. Wij maken gebruik van de Soprano ICE Platinum of Titanium en de GentleLase Pro. Deze laserapparaten zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van laserontharing en bij een behandeling kan er gebruik gemaakt worden van de meest effectieve technieken om van overbeharing af te komen. De combinatie van de twee verschillende soorten lasers is uniek in de wereld van laserontharing.

Er worden drie golflengten gecombineerd en op deze manier kunnen alle haar- en huidtypen behandeld worden. De Alexandrite 755nm golflengte is bijvoorbeeld erg geschikt om overbeharing op de bovenlip, kin en de wenkbrauwen permanent te verwijderen. Met de Diodelaser 810nm golflengte vindt er diepe penetratie van de haarfollikel plaats. Door de hoge pulsfrequentie van 10 pulsen per seconde is dit de juiste golflengte om dik, donker haar mee te verwijderen. De ND:YAG laser 1064nm is geschikt om de schaamstreek en oksels mee te behandelen omdat dieper gelegen haren inclusief haarzakje hiermee verwijderd kunnen worden. Geïnteresseerd? Neem contact op met Smooth Laser Clinic of maak direct online een afspraak voor een intakegesprek.

Veilig, effectief en pijnloos

Bij Smooth Laser Clinic word je uitsluitend behandeld door medisch geschoold personeel. We hebben laserspecialisten en gediplomeerde huidtherapeuten in dienst die ervoor zorgen dat de behandelingen professioneel uitgevoerd worden. Een behandeling met de Soprano ICE Platinum is veilig, effectief en pijnloos. De trio geclusterde diode technologie zorgt ervoor dat je na 8 tot 10 behandelingen af bent van ongewenste overbeharing. Maak snel een afspraak voor een behandeling bij Smooth Laser Clinic.

Afspraak maken

Onze werkwijze

Bij Smooth Laser Clinic hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01
Intakegesprek

In een vrijblijvende intake legt de specialist alles uit over laser ontharen. Na afloop van het intakegesprek kan je een gratis proefbehandeling ondergaan bij één van je oksels.

02
Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

03
De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

04
Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser
ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je precies weet wat een laserbehandeling kost bij Smooth Laser Clinic.

Veelgestelde vragen

Wil je ongewenst haar weglaseren maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het laserapparaat waar wij gebruik van maken of de behandelingsduur? Bekijk hier de meest voorkomende vragen over laserontharing.

Doet de behandeling pijn?

Veel mensen denken bij het woord ‘laser’ aan pijn. Maar met de Soprano laser en haar ‘in-motion’ techniek is pijn verleden tijd. Er is wat warmte/hitte, prikkeling of tinteling te ervaren en wij zoeken soms wat de grens op maar wij werken nooit over de grens heen. Het is altijd in overleg met elkaar wat haalbaar is. Behandelingen worden altijd aangepast aan de desbetreffende persoon.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

Voor de eerste behandeling mag je 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.

Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren, dit om extra irritatie van het gebied te voorkomen.

Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied (zowel voor als na de behandeling).

Tot slot mag je 1 week voor en 1 week na de behandeling het te behandelen gebied niet aan de zon of zonnebank blootstellen (bij behandeling met de Soprano laser). Dit geldt ook voor bruiningsproducten.

Hoelang duurt een behandeling?

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. Onze kortste behandelingen van bijvoorbeeld beide oksels of de bakkebaarden duren 15 minuten. Een grotere lichaamszone, bijvoorbeeld de gehele benen laseren, duurt ongeveer een uur.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er tussen de 8 tot 10 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders en wij zullen ervoor zorgen dat het ontharingstraject optimaal verloopt voor jou.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Niet alle ongewenste haren kunnen in één keer worden vernietigd. De haren moeten in de groeicyclus zitten om definitief verwijderd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, moet je meerdere behandelingen nemen om de ongewenste haargroei definitief te verminderen.

De tijdsduur tussen de behandelingen:
Gezicht: 4 tot 6 weken
Lichaam: 8 tot 10 weken

Is een laserbehandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, Smooth Laser Clinic werkt met de Soprano lasers en deze kan ieder huidtype behandelen. Het maakt niet uit of je een lichte huid of een donker getinte huid hebt want de laser richt zich op effectieve wijze op de eiwitten van de haarzaak en niet alleen op het pigment.

Gratis intakegesprek & proefbehandeling

Onze huidtherapeuten en laserspecialisten staan voor je klaar zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief onze ontharingsmethode is.

Meike
Afspraak maken
whatsapp-logo