De oplossing voor overbeharing

Overbeharing is een veelvoorkomend probleem bij mannen maar ook bij vrouwen. In principe kan overbeharing verdeeld worden in twee vormen, namelijk hirsutisme en hypertrichose. Er wordt gesproken van hirsutisme als er haargroei optreedt bij vrouwen op plekken waar er normaal alleen bij mannen haargroei voorkomt. Dit is meestal op plekken zoals de bovenlip of de kin. Er is sprake van hypertrichose als er bovengemiddelde haargroei voorkomt op plekken waar er al natuurlijke haargroei is. De vorm hypertrichose kan bij iedereen voor komen, de mate van beharing is vooral genetisch bepaald en afhankelijk van uw ras.

Overbeharing komt dus bij veel personen voor en kan zeer ongewenst zijn op bepaalde plekken. Een tijdelijke oplossing om er vanaf te komen kan epileren, waxen of scheren zijn, maar om dit wekelijks of zelfs dagelijks te moeten doen kan erg vervelend zijn en veel tijd in beslag nemen. Gelukkig is er tegenwoordig ook een permanente oplossing om van overbeharing af te komen. Bij Smooth Laser Clinic in Enschede is er de mogelijkheid om u te laten behandelen met de Soprano ICE Platinum. Meerdere behandelingen met dit laserapparaat kunnen ervoor zorgen dat u pijnloos afkomt van ongewenste beharing.

Permanent verwijderen van overbeharing

Heeft u last van ongewenste overbeharing en wilt u hier vanaf? Smooth Laser Clinic biedt u de oplossing! In onze kliniek is het mogelijk om de ongewenste overbeharing op diverse plekken van uw lichaam pijnloos weg te laten laseren in slechts 6 tot 10 behandelingen. Wij maken gebruik van de Soprano ICE Platinum. Dit laserapparaat is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van laserontharing en bij een behandeling met de Soprano ICE Platinum kan er gebruik gemaakt worden van de meest effectieve technieken om van overbeharing af te komen.

Er worden drie golflengten gecombineerd en op deze manier kunnen alle haar- en huidtypen behandeld worden. De Alexandrite 755nm golflengte is bijvoorbeeld erg geschikt om overbeharing op de bovenlip, kin en de wenkbrauwen permanent te verwijderen. Met de Diodelaser 810nm golflengte vindt er diepe penetratie van de haarfollikel plaats. Door de hoge pulsfrequentie van 10 pulsen per seconde is dit de juiste golflengte om dik, donker haar mee te verwijderen. De ND:YAG laser 1064nm is geschikt om de schaamstreek en oksels mee te behandelen omdat dieper gelegen haren inclusief haarzakje hiermee verwijderd kunnen worden. Geïnteresseerd? Neem contact op met Smooth Laser Clinic of maak direct online een afspraak.

GRATIS proefbehandeling bij uw oksel? Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een GRATIS proefbehandeling bij één van uw oksels.

Maak afspraak

Veilig, effectief en pijnloos

Bij Smooth Laser Clinic wordt u uitsluitend behandeld door medisch geschoold personeel. We hebben laserspecialisten en gediplomeerde huidtherapeuten in dienst die ervoor zorgen dat de behandelingen professioneel uitgevoerd worden. Een behandeling met de Soprano ICE Platinum is veilig, effectief en pijnloos. De trio geclusterde diode technologie zorgt ervoor dat u na 6 tot 10 behandelingen af bent van ongewenste overbeharing. Maak snel een afspraak voor een behandeling bij Smooth Laser Clinic.